Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3d subtitler dakı sub olayı artık cozuldu mu yoksa aynı devam mı edıyor hala sub formatlı altyazıları goremıyor muyuz?bunu aşmanın bır yolunu bulan varsa paylaşırsa sevınırım
  • Ben de ayni sekilde bir kac gundur konudaki butun sayfalari okudum ama bir sonuca ulasamadim.

En son Eros3333 arkadasiminizin soyledigi yontemi uyguladim ( 3d subtitler ile convert ederken bluray secenegini isaretlemek ) yine de samsung tv im gormedi alt yaziyi.. yabanci forumlarda da bi sonuca ulasamadim. Ozellikle Eros arkadasim bu msglari goruyor ise, ne yapmamiz gerektigini soyleyebilirsen sevinirim. Convert ederken vob sup yerine bluray secip, output ta olusan dosyalardan hangisini filmle birlikte ayni klasorde tutup usb den izleyebildin ?

Tesekkurler
  • Takip
  • Samsung tv kullanan arkadaşlar için 3D subtitler programına gerek yok. Sırt uzantılı dosyalar yetiyor altyazı için.
    3D subtitler programı samsung tv veya başka bir tv ile media player (mesela WD live media player) kullanırken gerekli,
  • bende popcorn c200 var ama 3d subtitler ile bir türlü halledemedim bu olayı deli olacağım 3 gecedir uğraşıyorum.Tv ye usb den bağladınmı sorun yok ama media playerda olmuoyr yazılar bir türlü
  • Olmaz bosuna kotalıysan kotanı zorlamışsın yada yer kaplamış
  • bluray playerla , 3d bluray disc film leri seyreden arkadaslar var mi ? orada nasi oluyo alt yazi derinligi acaba ?

@ yenifoca , samsung tv ler srt uzantili altyazilari goruyor bir problem yok. ancak 3d half sbs film icin gerekli olan alt yaziyi yani derinlik verilmis alt yaziyi 3d subtitler programi ile yapinca alt yazinin uzantisi .sub oluyo ve samsung tv ler usb den bu alt yaziyi gormuyo.. Bu konuda alt yaziyi filme gomenler var ama ben denedim yine de gormedi.
  • derinlik veren altyazıdan kastınız ne? samsung tv lerde 3d filmlerde srt sorunsuz çalışıyor zaten
  • srt sorunsuz calisiyo ama o normal alt yazi 3d filme uygun olmuyo. o yuzden normal srt alt yaziyi 3d film formatina cevirince uzantisi .sub oluyo. bunu da samsung tv ler okumuyo.
  • Arkadaşlar

Under sea torrent dosyasını bulamayan buraya yazsın yada pm atsın. kendilerine gönderebilirim.

10 aydır c750 tvim var ilk defa bukadar etkileyici dışarı çıkma sahnesi izledim.

Not: Bildiğiniz 3D torrent rus siteleri varsa çeviride yardımcı olabilirim.
    linkleri gönderirseniz sevinirim.
  • slm. Transformers Dark Of The Moon 3d sbs ne zaman cıkar bilgisi olan varmı?
  • Merhaba,
    bir Rus sitesinden 3 boyutlu BluRay iso dosyaları indirip, PowerIso programı ile mount yapıyorum, VLC player ile Disk oynatmak istediğimde hata veriyor (Tanımsız dosya formatı). DVD iso dosyalarda böyle bir sorun olmuyor direk menü açılıyor. Iso içindeki m2ts dosyayısını çalıştırdığımda görüntü 2D olarak geliyor. Muhtemelen BluRay iso mensünde 3D seçeneği olabilir. BluRay boş medyalarda pahallı olduğunda isoyu yazdırıp deneme yapamıyorum. BluRay iso dosyasını çalıştırıp menusunü açabileceğim bir yöntem varmı? Teşekkürler
  • @unalkasap
    http://www.arcsoft.com/totalmedia-theatre/ bir de bu program ile dener misiniz? Bakalım 3d bluray iso yu açabilecek mi?
  • Teşekkürler madcapfrog.
    Programı kurup denedim. "Please insert a valid disc and try again" hatası verdi. File open olarak, Stream altındaki m2ts dosyasını çalıştırdı. SSIF altındaki 3d dosylarını (.ssif) çalıştırmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalkasap -- 29 Eylül 2011; 10:33:56 >
  • merhabalar..

http://www.3dsbs.com/3dsbs-releases-3dmovies/page/2/

ARKADAŞLAR yukarıdaki siteden ı max deep sea filmini indirdim 5 part sonra bu rarları açıtım birleştirdi kendiliğinden . bilgisayarımda gom pleyarda filan oynatıyo . dosya formatı MKV olarak indi . ben usp ile SAMSUNG D7000 tv ye taktım desteklenmeyen dosya biçmi dedi .. ne yapmam lazım yardımlaırnızı bekliyorum .... TEŞEKKÜRLER...
  • IMAX Deep Sea 3D 1080p Full-SBS AC3.mkv

Bu filmi indirdiyseniz oynatmaz, full sbs. 3Dtvlerde half sbs oynar.
    Media info programı ile indirdiğiniz filmin çözünürlüğüne bakın,
    Width, px: 1920
    Height, px: 1080 den büyük olmamalıdır. Sizin indirdiğiniz ise
    3840x1080 galiba.
  • Arkadaşlar acaba d8000 modellerine bağlayacağımız hard diskin belli özellikleri olması gerekiyor mu? 100 GB tan az olsun falan gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Arkadaşlar acaba d8000 modellerine bağlayacağımız hard diskin belli özellikleri olması gerekiyor mu? 100 GB tan az olsun falan gibi

C7000 de 2tb bağladım ve hiçbir sıkıntı olmadı. D8000 daha güncel bir model olduğu için daha kötüsü olamaz.

Ayrıca Samsung TV almadan önce media player bakıyordum, iyi ki Samsung almışız diyorum, şu ana kadar hiçbir problem çıkarmadı. MKV dahil bir çok dosya türünü sorunsuz çalıştırıyor.
  • arkadaşlar merhaba, şu film ben de açmadı mediainfosunu gönderiyorum sebebi ne olabilir

Resident Evil Afterlife 2010 3D 1080p Half-SBS AC3.mkv

Genel
    Eşsiz ID :168348648403719580577546155723716462494 (0x7EA6C532C2870C1E037BA147C20E879E)
    Tam isim :H:\3D\Resident Evil Afterlife 2010 3D 1080p Half-SBS AC3.mkv
    Biçim :Matroska
    Biçim sürümü :Version 2
    Dosya boyutu :3.91 GiB
    Süre :1s 36dk
    Kapsamlı bit oranı :5 777 Kbps
    Yapım uygulaması :Lavf51.12.1
    Yapım kütüphanesi :Lavf51.12.1

Görüntü
    ID :1
    Biçim :AVC
    Biçim/Bilgi :Advanced Video Codec
    Biçim profili :Baseline@L1.3
    Biçim ayarları, CABAC :Hayır
    Biçim ayarları, ReFrames :1 kare
    Biçim ayarları, GOP :M=1, N=12
    Kodek ID :V_MPEG4/ISO/AVC
    Genişlik :1 920 piksel
    Yükseklik :1 080 piksel
    Görüntü en-boy oranı :16:9
    Kare hızı :47.952 kare/s
    Renk alanı :YUV
    Krom altörnekleme :4:2:0
    Bit yoğunluğu :8 bit
    Tarama türü :Aşamalı
    Dil :İngilizce / İngilizce

Ses
    ID :2
    Biçim :AC-3
    Biçim/bilgi :Audio Coding 3
    Kodek ID :A_AC3
    Kanal :2 kanal
    Örnekleme oranı :44.1 KHz
    Bit yoğunluğu :16 bit
    Sıkıştırma kipi :Lossy
    Dil :İngilizce / İngilizce

• arkadaşlar samsung d 7000 tvm var ben half sbs mi yoksa sbs mi film indirim . bu 2 si aynı formatmı ??bide pm den ling verebilirmisiniz saygılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 10 Ekim 2011; 23:07:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.