Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube'da Ara, ardından anahtar kelime girme bölümünde daha önce arattığınız bir kelimeyi seçip, örneğin:Mavi olsun,"Mavi Ay" yazmayı denermisiniz.

Benim yaşadığım problem: mavi den sonra boşluk bırakma düğmesi sıfıra basınca TV resetleniyor??? Sizde de böyle birşey oluyor mu acaba
  • bügün vatan bilgisayar'dan 2'li ssg 3100 gb pilli seti 200'tl'ye aldım.
    bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken08

Youtube'da Ara, ardından anahtar kelime girme bölümünde daha önce arattığınız bir kelimeyi seçip, örneğin:Mavi olsun,"Mavi Ay" yazmayı denermisiniz.

Benim yaşadığım problem: mavi den sonra boşluk bırakma düğmesi sıfıra basınca TV resetleniyor??? Sizde de böyle birşey oluyor mu acaba

Evet arkadaşım aynı problem bende de oluyor ama bir türlü çözümü bulamadım . Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canilyas

quote:

Youtube'da Ara, ardından anahtar kelime girme bölümünde daha önce arattığınız bir kelimeyi seçip, örneğin:Mavi olsun,"Mavi Ay" yazmayı denermisiniz.

Evet arkadaşım aynı problem bende de oluyor ama bir türlü çözümü bulamadım . Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

Cevap için teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim.
    Arkadaşım ben trt hd ve atv hd yi dahili uydu alıcısından bulamıyorum sen bulabildin mi. Biliyorsan anlatabilirmisin.

• 3DTV'ler için 3D Türkçe Dublaj veya Türkçe Altyazılı film temin etmek isteyen arkadaşlar varsa PM atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 28 Kasım 2011; 20:14:41 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim.
    Arkadaşım ben trt hd ve atv hd yi dahili uydu alıcısından bulamıyorum sen bulabildin mi. Biliyorsan anlatabilirmisin.

Henüz TR HD yayınları izleyemedim
    Şu sıralar 3D+HD Film izliyorum. Kusura bakma yardımcı olamayacağım.

• cevap için teşekkürler :)

• 3D filmlerim. Hepsi Samsung C7000 serisi 3d tv de sorunsuz açılıyor.

C serisi eski bir seri. Buna ragmen ilk aldığımızdan beri hiç kodek sorunu yaşatmadı. 3D filmlerde kodek sorunu yaşayanlar tv lerini güncellemeyi denesinler.
  • elimde ezcool hd box medıa player var..bu alet half sbs 3d fılmlerı phipls 40pfl9705 3d tvımde acarmı..ezcoolda half sbs ızlenebılıyoru..
  • elimde 4 adet 3dtorrents davetıyesı var
    onceden cok kez bedava olarak dagıttım su anda ıyı torrent sıtelerı davetıyesı olan arkadaslarla takas yapmak ıstıyorum pm ıle ulasınız

oyun torrentlerı(konsol oyunları) sıtelerı de takasa dahıldır.
  • transformers 3d 720p ve dolphin tale 1080p 3d yi izleyen var mı
  • arkadaşlar aşağıdaki filmi 37d6000 açmadı. film bilgileri aşağıda. x264'den mi kaynaklanıyor?

General : Cars.2.3D.2011.1080p.BluRay.3D.Half.SBS.DTS.DUAL.x264-The3DTeam(HDA).mkv
    Format : Matroska at 11.6 Mbps
    Length : 8.68 GiB for 1h 47mn 1s 376ms

Video #0 : AVC at 9 683 Kbps
    Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 23.976 fps

Audio #0 : AC-3 at 192 Kbps
    Infos : 2 channels, 48.0 KHz
    Language : tr

Audio #1 : DTS at 1 510 Kbps
    Infos : 6 channels, 48.0 KHz
    Language : en
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURALDİNYO

arkadaşlar aşağıdaki filmi 37d6000 açmadı. film bilgileri aşağıda. x264'den mi kaynaklanıyor?

General : Cars.2.3D.2011.1080p.BluRay.3D.Half.SBS.DTS.DUAL.x264-The3DTeam(HDA).mkv
    Format : Matroska at 11.6 Mbps
    Length : 8.68 GiB for 1h 47mn 1s 376ms

Video #0 : AVC at 9 683 Kbps
    Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 23.976 fps

Audio #0 : AC-3 at 192 Kbps
    Infos : 2 channels, 48.0 KHz
    Language : tr

Audio #1 : DTS at 1 510 Kbps
    Infos : 6 channels, 48.0 KHz
    Language : en

televizyonunuzu güncellemenizi öneririm.

ben daha eski bir seri c7000lerde aynı filmleri sorunsuz açıyorum. bir kaç defa da güncelleme yapmıştım.

samsung un tüm formatları standart olarak destekliyor olması lazım.

• güncellemeyi zaten kendisi hatırlatıp onaya sunuyor. sürekli internete bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: beserkr

Arkadaşlar samsung ue55d700 3d televizyonumda son güncellemeden sonra altyaziya herhangi bir convert işlemi yapmadan altyazılı olarak sbs film izleyebiliyorum

Bilginize

bahsettiğiniz 3 boyutlu .idx+.sub uzantılı altyazılar mı?
    ben de 40d7000 var,, srt altyazıyı okuyor, ancak .sub altyazıyı okuyamıyor. Sürüm 1016.
    en son sürüm Samsung sitesinde 1019 olarak gözüküyor...henüz güncelleme yaptırmadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muyace

quote:

Arkadaşlar samsung ue55d700 3d televizyonumda son güncellemeden sonra altyaziya herhangi bir convert işlemi yapmadan altyazılı olarak sbs film izleyebiliyorum

Bilginize

ben de 40d7000 var,, srt altyazıyı okuyor, ancak .sub altyazıyı okuyamıyor. Sürüm 1016.
    en son sürüm Samsung sitesinde 1019 olarak gözüküyor...henüz güncelleme yaptırmadım...

bendede srt leri okuyor yanlız sub ları okumuyor. güncellleme yaptınızmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muyace

quote:

Bilginize

Samsung'a bu konu ile ilgili mail atmıştım. Faydalı olabilir diye gelen maili buraya alıyorum. Sonuç sub uzantılı altyazı için güncelleme istiyor.

Sayın .....,  

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
    Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    UE40D7000 model ürününüzde yaşamış olduğunuz durum ile ilgili sürüm güncellemesi işlemini
    yapmanızı rica ederiz.

Ürününüze sitemizde yer alan güncel sürüm güncellemesi yapabilmeniz için içerisine farklı bir dosya
    yüklenmemiş boş bir USB bellek kullanmanız gerekmektedir.

Ürününüze uygun sürüme aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.samsung.com/tr/support/detail/supportPrdDetail.do?
    menu=SP00&prd_ia_cd=&prd_mdl_cd=UE40D7000LSXTK&prd_mdl_name=UE40D7000LS&srchword=UE4
    0D7000LS%20%7C%20UE40D7000LSXTK

Bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz sürüm exe dosyası olacaktır. İndirdiğiniz exe dosyasının üzerine
    Mouse'unuz ile sağ klik yaparak “RUN” I seçmeniz gerekmektedir.

Exe içerisinden çıkan dosyaları USB belleğe yükledikten sonra televizyonunuzun USB girişinden
    sürüm güncellemesi yapabilirsiniz.

Menü>Destek>Yazılım Güncelleme>USB ile olarak işlemleri gerçekleştirdiğinizde USB içerisindeki
    sürüm mevcut sürümden daha yeni ise yükleme işlemi başlayacaktır.

Sürüm güncellemesi esnasında oluşabilecek sorunlarda, sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu
    belirtmek isteriz.

İşlemleri gerçekleştirememeniz durumunda Samsung Çağrı Merkezi ile iletişime geçmenizi rica
    ederiz. İlginiz için!teşekkür ederiz.

Samsung Electronics Türkiye
    Samsung Çağrı Merkezi
    444 77 11

• Arkadaşlar ,

Samsung tvlerin desteklediği film ve altyazı formatları kullanma kılavuzunda var. Foruma birkaç defa eklemiştim.

Yaygın olarak kullanılan altyazı formatları :

1. SRT
    2. SUB

tır ki bu iki format da metin ( text) tabanlıdır. Yani notdefteri ile açabilir ve içindekileri değiştirebilirsiniz. Sub film karesine göre ekrana çıkması gereken altyazıyı , Srt ise zamana göre ekrana çıkması gereken altyazıyı belirtir.

SUB/IDX ise resim ve endeks tabanlı bir altyazı formatıdır. DVDlerin içinde bulunan VOB dosyası içine gömülü gelen altyazı tipidir. Daha açık yazmak gerekirse altyazı metni bitmap resimlere dönüştürülür ve zaman endeksine göre ekranda slayt (slideshow) gibi gösterilir.

Samsung tvler bu formatı desteklemiyor ve yazılım güncellemesi ile de bu özellik gelmiyor. Belki ilerki yıllarda çıkan tvlere bu özlelik konulur ama Samsungun eski tvlerine yeni özellik ekleme gibi bir satış politikası yok, boşa umutlanmamak ve beklenti içine girmemek daha doğru olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 22 Aralık 2011; 22:08:14 >

• Sinir oldum arkadaş... 40D6500 TV'me aylar önce aldığım Logitech Z-2300 2+1 hoarlölerimi (dolby digital+THX bandrollü) bağlamak istiyorum. Hoparlörlerim RCA jaklı. TV'den ses çıkışı alabileceğim 2 nokta var (HDMI ARC hariç, ARC destekli sinema sistemim olmadığından). Kulaklık çıkışı, SCART Audio Out portları. Kulaklık çıkışını bağlıyorusun, ses hem kötü hem de hoparlörün anfisini yakma tehliken var (anfi içi giriş sinyal seviyesi normalden oldukça fazla olduğundan. SCART Audio out portundan alıyorum TV izlerken iyi hoş, harici hdd'den film izlerken çıkış yok.

Samsung napmış böyle anlamadım. Dünyanın parasını verip, ses çıkışı almayı bu kadar eziyetli yapmanın ne mantığı var. Ha, tabi diyebilirsiniz ki digital ouy'u kullan, malesef o tür bir ses sistemi alacak param yok:)

Kendimce araştırma yaptığımda dijital ses çıkışını analog'a çeviren (optical out to rca converter) çeviriciler var. 23 $ civarında. Ancak sesi bozar mı, şüpheliyim.

Çözüm önerisi olan arkadaşların yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.