Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piratebay ve isohunt sitelerinde de sbs filmler mevcut ancak az 3-5 film var ancak 3dblurayde olmayanlarda olabiliyor. bir göz atın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

Orijinalden alıntı: kamuranxxx

http://3dblurayiso.com/forums/showthread.php?3603-NF-HF-FS-UN-Torrent-Tron-Legacy-3D-z-man-L-R-and-half-SBS

Tron Legacy 3D bugün eklenmiş, indirmek lazım...

ya şu linksave delirtecek beni.

acaba hotfile ve fileserve linklerini, linksave.in harici direk olarak verebilir misiniz?

ya hotfile linkinihttp://linksave.in/550758234d78bfb29c38c böyle vermişler. Bulamadım bir türlü?

• quote:

quote:

quote:

http://3dblurayiso.com/forums/showthread.php?3603-NF-HF-FS-UN-Torrent-Tron-Legacy-3D-z-man-L-R-and-half-SBS

acaba hotfile ve fileserve linklerini, linksave.in harici direk olarak verebilir misiniz?

ya hotfile linkinihttp://linksave.in/550758234d78bfb29c38c böyle vermişler. Bulamadım bir türlü?

evet bende baktım aynen söylediğiniz gibi, torrentten indir olmazsa çok hızlı iniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

killer movie ve goat story filmlerini de yeni gördüm. ilki korku/komedi, ikincisi anime. ikisinin de altyazı dosyaları nette var
    non retail bölümünde de jackass var. uydudan capture imiş ama fena olmuyor bu capturelar, orijinalleri kadar iyi olmasa da keyifle izleniyor
    filmde (dolayısıyla altyazıda bolca argo ve küfür olduğuna dair not var, bilginize

Ben goatstorynin alyazısını bulamadın nerden buldun acaba.
  • Arkadaslar biliyorum burda baya konusuldu pc de 3D tv ile 3D film seyretmeyi ama mesajlar okadar karisik ki bir kisim seyredilmez diyor bir kisim seyredilir diyor.simdi arkadaslar ben samsung 3D tv almayi dusunuyorum ve bunu masa ustu olarak bilgisayarimla kullanmak istiyorum ve bu yuzdende bilgisayarimdan film izlemeyi dusunuyorum fakat elimde 3D tv olmadigindan bilemiyorum oynatip oynatmayacagini.Ben ekran kartimin 9800GTX+ dvi cikisina dvi to hdmi kablo donusturucu ile tvye hdmi dan baglayacagim, netten indirdigim 3D filmleri half sbs olanlari (iso lari degil) pc deki herhangi bir player ile mesela bs player,kmplayer veya atiyorum mediaplayer classic gibi oynaticilarla half sbs olan filmleri (ortadan ikiye bolunmus mkv filmleri) 3D tv de izleyebilirmiyim.
    ve bu half sbs mkv ler DTS ses mi samsung tv ler herhangi bir donusturucu takmadan dts sesli filmleri aciyormu.. tecrubeli arkadaslar yanitlarsa cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

Arkadaslar biliyorum burda baya konusuldu pc de 3D tv ile 3D film seyretmeyi ama mesajlar okadar karisik ki bir kisim seyredilmez diyor bir kisim seyredilir diyor.simdi arkadaslar ben samsung 3D tv almayi dusunuyorum ve bunu masa ustu olarak bilgisayarimla kullanmak istiyorum ve bu yuzdende bilgisayarimdan film izlemeyi dusunuyorum fakat elimde 3D tv olmadigindan bilemiyorum oynatip oynatmayacagini.Ben ekran kartimin 9800GTX+ dvi cikisina dvi to hdmi kablo donusturucu ile tvye hdmi dan baglayacagim, netten indirdigim 3D filmleri half sbs olanlari (iso lari degil) pc deki herhangi bir player ile mesela bs player,kmplayer veya atiyorum mediaplayer classic gibi oynaticilarla half sbs olan filmleri (ortadan ikiye bolunmus mkv filmleri) 3D tv de izleyebilirmiyim.
    ve bu half sbs mkv ler DTS ses mi samsung tv ler herhangi bir donusturucu takmadan dts sesli filmleri aciyormu.. tecrubeli arkadaslar yanitlarsa cok sevinirim.

Sbs leri pcnizle rahatlıkla izleyip c750 de 3d görüntü alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperozlu -- 10 Mart 2011; 19:52:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

quote:

Arkadaslar biliyorum burda baya konusuldu pc de 3D tv ile 3D film seyretmeyi ama mesajlar okadar karisik ki bir kisim seyredilmez diyor bir kisim seyredilir diyor.simdi arkadaslar ben samsung 3D tv almayi dusunuyorum ve bunu masa ustu olarak bilgisayarimla kullanmak istiyorum ve bu yuzdende bilgisayarimdan film izlemeyi dusunuyorum fakat elimde 3D tv olmadigindan bilemiyorum oynatip oynatmayacagini.Ben ekran kartimin 9800GTX+ dvi cikisina dvi to hdmi kablo donusturucu ile tvye hdmi dan baglayacagim, netten indirdigim 3D filmleri half sbs olanlari (iso lari degil) pc deki herhangi bir player ile mesela bs player,kmplayer veya atiyorum mediaplayer classic gibi oynaticilarla half sbs olan filmleri (ortadan ikiye bolunmus mkv filmleri) 3D tv de izleyebilirmiyim.

Sbs leri pcnizle rahatlıkla izleyip c750 de 3d görüntü alırsınız.

Cevap icin tesekkurler arkadasim ozaman masaustu olarak rahatlikla kullana bilirim 3D tv yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 12 Mart 2011; 19:43:07 >

• quote:

Jdownloader programı için o linkler. Yani direk indiremezsiniz. Linkleri jdownloader programına gösterin, premium şifreniz varsa onuda programa girin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

İsoyu normal yazdırdıysanız direkt olarak filmin ana menüsü gelir.(iso yu image olarak yazdırdınız deyilmi açık dosyaları atarsanız olmaz (o zaman veri diski yazdırmış olursunuz )

ustad dediğin gibi data yazdırmışım ondanmış direkt BDMV klasörünü atıp yazdırdım sorun halloldu.Program olarak sony yazıcının içinden çıkan media 8 suite bir program var gayet hızlı yazıp silebiliyor
    Şimdi sırada Tr ses dosyası eklemek kaldı.Bunu da araştırdığım kadarıyla Tsmuxer gui ile yapıcaz zannımca

ilginiz için teşekkür ederim
  • Benim eskiden beri kullandığım altyazı programı:

Subtitle workshop ücretsiz ve kullanışlı bir yazılım.
    http://www.urusoft.net/

Windows 7 de altyazıları video ile ayarlamak isterken, videoları Xp de olduğu gibi gösteremiyor. Xpde sorunsuz çalışıyor.

Sorun olursa: windows 7 Çözümü:
    1-K-Lite codec pact kurarken ffdshow configrations da
    enable proccessing for raw video seçili olsun
    2-force RGB.. output. seçili olsun
    3-Direct Vob Sub, the 2.33 versiyonunu seçin. Daha yeni olanını değil.
    Böylece video ve altyazıyı beraber gösteriyor. Senkronizyon çalışmalarını rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

ya da Google'da vsfilter.dll olarak aratın bulacağınız bu ufak dosyayı bilgisayarınıza indirin. Sonra:
    C:\Program Files\K-Lite Codec Pack\filters klasörü içine atın. Oradaki dosya ile değiştirilince bu sorun düzelecektir.
    http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=68700

alternatif:
    http://www.submagic.tk/

• çok teşekkürler bilgi için. ben makineye vmware ile xp de kurdum, orada denerim.
    xp den vazgeçemeyenlere ücretsiz vmware i şiddetle öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 11 Mart 2011; 13:59:25 >
  • agtr

filmin gerçek adı goat story değil, Kozí príbeh (2008), tt1308650

http://www.opensubtitles.org/tr/subtitles/3981934/kozi-pribeh-povesti-starej-prahy-en

buradan indireceğin altyazıyı ve filmi kontrol et , eğer ingilizce altyazı filme uygunsa o altyazıyı subtitle workshopa yükle, çeviri moduna geç, öyle çevir, daha hızlı ve düzgün olur, zamanları ayarlamakla vakit kaybetmezsin.
  • Çeviri bitince biryerlere yüklersin herhalde :)
  • quote:

arkadasım 3d sbs videoları cok guzel bır sekılde pcden ekrana aktarabılırsın fakat altyazı bunda roblem oluyor bilgine. Bıldıgın gıbı yanyana ıkı goruntu olan sbs formatında altyazı tek gozukuyor sen tv menusunden 3d ayarını yanyana secince altyazıda halıyle birbirine giriyor okunmuyor.

Buna cozum olarak 3d subtıtler diye bir program tavsıye ettıler burada ama ne kadar ugrassamda normal bır altyazıyı 3d altyazıya cevıremedım 2.5 mb lik bir altyazı dosyasını bu 3d subtıtler programı 25 mb ye cıkardı ama km player ve mp classıc gormedı o altyazıları bilen arkadaslar su alt yazı problemimize bir el atsalar cok ıyı olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

alın bir usb bellek, sorun kalmasın

fikir güzel arkadasım fakat benim 3d tv panasonic mkv oynatmıyor
  • quote:

quote:

quote:

ContainerEX programını indirip kurun dlc dosyasından linkleri çıkartabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: techfash

D6400
    quote:

arkadasım 3d sbs videoları cok guzel bır sekılde pcden ekrana aktarabılırsın fakat altyazı bunda roblem oluyor bilgine. Bıldıgın gıbı yanyana ıkı goruntu olan sbs formatında altyazı tek gozukuyor sen tv menusunden 3d ayarını yanyana secince altyazıda halıyle birbirine giriyor okunmuyor.

Buna cozum olarak 3d subtıtler diye bir program tavsıye ettıler burada ama ne kadar ugrassamda normal bır altyazıyı 3d altyazıya cevıremedım 2.5 mb lik bir altyazı dosyasını bu 3d subtıtler programı 25 mb ye cıkardı ama km player ve mp classıc gormedı o altyazıları bilen arkadaslar su alt yazı problemimize bir el atsalar cok ıyı olacak

tesekkurler,altyazinin problem olmasi kotu olmus keske 3D tvi olsada deneseydim fakat cozulebilecek bir durumdur benim normal filimlerde altyazi denemelerinde filmi calistirdigim mediaplayerlerde altyaziyi gormemesinin nedeni altyaziyi yanlis dosyalamamdan kaynaklaniyordu aceba siz yeni bir text dosyasina kaydediyorsaniz dosyanin ismini srt yapiyormusunuz eger yapmiyorsaniz mediaplayer gormez altyazi dosyasini, samsungun yeni modelini bekliyorum alinca altyazi denemelerini burda paylasabiliriz umarim cozersin sorunu benden once ve burda bizimle paylasirsin,

Samsung 3D tv kullanan arkadaslar aceba netten indirdiginiz 3D half sbs filmler genelde DTS ses mi eger boyleyse samsung 3D tvniz DTS sesi kendisi cozuyormu yoksa sizler DTS donusturucu ses sistemlerimi kullaniyorsunuz bunu sormamin nedeni sbs filmleri harddiskten izlemek icin direk tv ye baglayip izleyince DTS sesi cozuyormu tv

• İlk önce yanlış anlaşılan bir durum var.Samsung taki media player oynattığınız sbs filmde normal 2-d altyazıyı problemsiz (çift olarak değil tek görüntü şeklinde) gösteriyor burdaki problem altyazı statik şekilde gösterildiğinden altyazıyı okumak zor oluyor (3-d filmlerde derinlik devamlı değişiyor) (ya altyazıyı takip edeceksin yada filmi göz ikisine aynı anda odaklanamıyor)
    3-D subtitler programı ile elde ettiğimiz altyazı dosyasını sbs mkv dosyasına mkvtoolnix ile merge (gömüp) statik olmayan ve gözle takip edilmesi daha rahat olan bir altyazıya kavuşuyoruz.
    Sadece 3-d filmler değil netteki hemen hemen bütün bluray filmler dts sunum olarak sunuluyor,samsung 2010 serisi(c) dts sesleri kendisi çözüyor kaynak farketmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

İlk önce yanlış anlaşılan bir durum var.Samsung taki media player oynattığınız sbs filmde normal 2-d altyazıyı problemsiz (çift olarak değil tek görüntü şeklinde) gösteriyor burdaki problem altyazı statik şekilde gösterildiğinden altyazıyı okumak zor oluyor (3-d filmlerde derinlik devamlı değişiyor) (ya altyazıyı takip edeceksin yada filmi göz ikisine aynı anda odaklanamıyor)
    3-D subtitler programı ile elde ettiğimiz altyazı dosyasını sbs mkv dosyasına mkvtoolnix ile merge (gömüp) statik olmayan ve gözle takip edilmesi daha rahat olan bir altyazıya kavuşuyoruz.
    Sadece 3-d filmler değil netteki hemen hemen bütün bluray filmler dts sunum olarak sunuluyor,samsung 2010 serisi(c) dts sesleri kendisi çözüyor kaynak farketmiyor

dogrumu anlamısım
    3d subtıtler ile cevirdiğim altyazı dosyasını mkvtoolnix ile video ya ekledıgımde altyazı problemı cozulmus olacakmı?

• Son günlerde nete düşen 3D filmler:

Killer Movie',
    'Goat Story',
    'Tron Legacy'
    'Tangled',
    'Gulliver's Travels',
    'Yogi Bear',
    'Kenny Chesney Summer in 3D'
    'Loony Tunes: Rabid Rider'
    'Friends for Life',
    'The Fabric of Time'

techfash : 3d Subtitle programından aldığın altyazı dosyalarını (aynı isimlerde olmak kaydıyla) filim dosyasının yanında bulundur.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.