Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blurayiso da torrentle bir filmi indirmek istediğimde kırmızı işaretli oluyor ve indirme yapmıyor. Bu ne demektir, yada ne yapmam gerekli, bilgi verebilirmisiniz
  • 2 ihtimal var. birincisi, 50 GB indirme kotanızı kullanmışsınızdır. ikinci ihihimal ise, torrentler son 2 haftada değişti. rar lı dosyalar yerine mkv olarak yüklenmeye başladı. siz tam bu süreçte filmleri indirmeye başlamışsanız, serverda torrent dosyanın aradığı linkler bulunmuyordur
    kotanız dolduysa, bir şekilde yeniden üye olmanız lazım, şu an siteye üyelik kısıtlı, başka sitelerden de aynı filmleri bulabilirsiniz, yukarıda linkler var
    sorun ikinci seçenekten kaynaklanıyor ise, baştan indirmeniz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

2 ihtimal var. birincisi, 50 GB indirme kotanızı kullanmışsınızdır. ikinci ihihimal ise, torrentler son 2 haftada değişti. rar lı dosyalar yerine mkv olarak yüklenmeye başladı. siz tam bu süreçte filmleri indirmeye başlamışsanız, serverda torrent dosyanın aradığı linkler bulunmuyordur
    kotanız dolduysa, bir şekilde yeniden üye olmanız lazım, şu an siteye üyelik kısıtlı, başka sitelerden de aynı filmleri bulabilirsiniz, yukarıda linkler var
    sorun ikinci seçenekten kaynaklanıyor ise, baştan indirmeniz lazım

Teşekkürler, anladım şimdi. Benim 50 gb dolmuş o nedenle girememişim demekki. Ama ikincisini almıştım, onunla girdim. Bir miktar kotam var. Şimdi ordan davetiye yollamak için bakındım ama öyle bir seçenekte görmedim.
  • davetiye seçeneği, sadece vip üyelere açık, yani aylık 10 $ üyelik ücreti ödeyenlere
  • "Animals United"
    (AnimalsUnited_Eng_AudioMux_3D4U, 9.47gb)
    başarılı bir 3D,
    crosstalk yok gibi,
    net görüntülü,
    senaryo bilindik,
    animasyon başarılı.

http://dragons-dungeon.com

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler
  • 3dblurayiso sitesinden hayır yok gibi. SBS filmleri rahatça indirebileceğimiz güncel siteleri lütfen adreslermisiniz buraya.
  • Arkadaşlar sbs filmlerde 3d subtitler programı ile altyazıyı oluşturdum filmlerin içine gömdüm ama ne yaptıysam popcorn c200 de altyazıyı gösteremedim.3 gündür uğraşıyorum beceremedim,tv ye bağlanınca sorun yok ama malesef c200 de olmuyor...Nerde hata yapıyor olabilirim?Pc de denedim ordada altyazı gözüküyor.Film oynarken altyazı var gibi gözüküyor ama uygula dediğim an çalışmıyor
  • http://3dhalfsbs.blogcu.com/archive/2011/5

6.5.2011: Sanctum 3D Half-Sbs (Fileserve)
    6.5.2011: Bugs 3D Half-Sbs (Fileserve)
    6.5.2011: Bolt 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Avatar 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Alice in Wonderland 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Sammy's Adventures 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: The Chronicles Of Narnia The Voyage Of The Dawn Treader 3D Half-
    2.5.2011: Clash of the Titans 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: The Reef 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Diversity 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Deep Sea 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Battle for Terra 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: The Nightmare Before Christmas 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: 3D Demo Mix Master Euro 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Samsung Black Eyed Peas Concert 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Looney Tunes Rabid Rider 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Looney Tunes Coyote Falls 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Looney Tunes Fur of Flying 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Coraline 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: 30s Sample Beach Volleyball 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Encounter in the Third Dimension 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Mr. Scrooges Wild Ride 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Working for Peanuts 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Tangled 1080p 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: A Park for All Seasons Haida Gwaii Islands 3D Half-Sbs (Fileserv
    2.5.2011: Balloon 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Dragster 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Are You Smarter Than Your 10 Years Old 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: Galapagos 3D Half-Sbs (Fileserve)
    2.5.2011: A Christmas Carol 3D Half-Sbs (Fileserve)

• peki bunları hangi download manager ile sorunsuz indirebiliriz? ben sadece torrent kullandım şimdiye kadar
  • 3dblurayiso siteside berbat oldu artık.Tüm upload sitelerinin linklerini silip sadece torrentden indirmeye izin vermesi çok saçma.Site sahibinin gözünü para bürüdü sanırım.Paylaşımdan ziyade nasıl milleti yolabilirim derdine düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 8 Mayıs 2011; 12:20:44 >
  • haklısın. bir de illegal paylaşım yapmayın, sitedeki linkleri kopyalamayın diye uyarı yapmışlar. sanki kendi yaptıkları legalmiş gibi. yakında kapatılır o site. zaten bakıyorum, bu aralar online kullanıcı sayısı çok düşük seviyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streetsoul

3dblurayiso siteside berbat oldu artık.Tüm upload sitelerinin linklerini silip sadece torrentden indirmeye izin vermesi çok saçma.Site sahibinin gözünü para bürüdü sanırım.Paylaşımdan ziyade nasıl milleti yolabilirim derdine düştü.

linkler silinmemiş sadece VIP üyeler için özel bir bölüm oluşturulmuş. Linkler orada :D vip üyelik 3.5$

linkleri paylaşmayın demeleri de zannedersem bundan dolayı.

bu arada 3dblurayiso tekel gibi bir şey... alternatif bir rakip yok karşılarında, açıkcası bende olsam paraya dökerdim. o kadar uğraşıya bir teşekkürden fazlasını beklerim. o bluray filmleri tek tek ripleyip, mkv haline getirip, tüm upload sitelerine yüklemek... bunları yapmam için çok iyi para vermeleri lazım bana... yoksa hayrına yapılacak iş değil. benim fikrim... neticede torrent belli bir kotaya kadar ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 9 Mayıs 2011; 3:49:21 >

• Bu arada Tron un türkçe ses dosyası çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 9 Mayıs 2011; 3:58:56 >
  • http://www.gozluk3d.com/samsung-3d-tv-televizyon-gozlugu-3d-active-aktif-shutter-gozluk-satis-fiyat-628-436-580-490-442--u

Ben bunun yerine Samsung'un kendi 3D gözlüklerini tavsiye ederim. Ben Teknosa'dan Samsung'un pilli modelinden aldım. Bulması biraz zor oldu benim açimdan. Teknomarketlerin stoklarında yok denecek kadar az. 5-6 tane teknomarket var Samsun'da. Sadece bir tanesinde buldum. Onda da tek bir tane kalmıştı stokta. 2'Lİ paketi 299 TL'ye aldım. (Amazon.com da 300 TL civarlarında) Birde yanında 3D Film veriyorlar (Filme pek ihtiyacım olmadı gerci). Şarjlı olan modeli ise tekli paket 199 TL'ydi.

Keşke fiyatları 50 TL civarlarında olsa da gelecek eş dost içinde alsak. Biri promosyon yapsa da sınırlı stokla uyguna alsak desem, satan teknomarket bulmak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 9 Mayıs 2011; 4:20:10 >

• ebayden daha ucuza alabilirdin

• 3D Tv aldık , gözlük bulamıyoruz . :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

ebayden daha ucuza alabilirdin

gördüm aslında. 150 TL ye sarjlı modelini de alabiliyordum. Ebaydan hiç elektronik almadım. Yani bozulacak şeyler almamaya dikkat ediyorum. Aldıktan sonra bir sıkıntı çıkarsa uğraşmak istemiyorum.
  •  samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler

Az önce bu ürünün siparişini verdim, satıcı fedex ile gönderecek, d6000 serisi ve üstü ile uyumlu olduğunu söylüyor, ürün gelince yorumlarımı yaparım.
  • merhaba, ben de ebay üzerinden 190 usd ye 2 adet ssg-2200ar (şarjlı) aldım. (C serisi uyumlu) Bulabildiğim en ucuz yer ebay 'dı. Muadili ürünler de var nerdeyse yarı fiyatına ama en iyi görüntüyü orjinaliyle alacağımı düşündüğümden bu ürünü seçtim. 300 TL 'ye Türkiyede 2 adet pilli alabilirken bu fiyatlar gerçekten çok uygun. biraz fazla verip (5-10 usd) tracking no'suyla berebar hızlı shipping de seçerseniz eğer kayıp olma sorunu da olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.