Şimdi Ara

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
14
Favori
135.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mimleon

gözlük muhabbetlei için açılmış konuları tercih edelim arkadaşlar,
    c750 ile ilgili 2 konu var.

Gelilm filmlere;

http://forum.hdmovie.vn/showthread.php/21618-Gnomeo-amp-Juliet-%282011%29-3D-H-SBS-Eng-DTS-H264-3D4U

samsung 3d tv ve 3 boyutlu filmler

8.8 gb, 11mbps film,

video kalitesi çok iyi,
    3d ise vasat ancak 3d ile seyretmek güzel.

film ise orjinal, değişik bir senaryo,
    tavsiye ederim.

Arkadaşım çok teşekkürler yorum ve tavsiyen için.İzlediyin ve tam performans aldığın 3d filmler hakkında aynı şekilde bilgi verebilirmisin
    boşuna kota mızı doldurmamış oluruz en azından.

• Yeni indirdiğim sanctum filminin 3 boyutu çok hoşuma gitti.Sadece 20 dakikasını izledim ama çok kaliteli herkese tavsiye ederim.Zaten james cameron artık 3 boyutu üstadı sayılır.Tek kötülüğü türkçe dublaj malesef yok.Yazı okumak göz yoruyor.Türkçe dublajı olan animasyonlardan despicable me eğlenceli ve efektler gayet iyi.Megamind izledim ama ekrana fazla çıkmıyor 2 boyutlu izlerseniz fazla birşey kaybetmiş olmazsınız.Piranha filmini izledim 3 boyutu güzel ama ekrana nesneler gelince görüntüde bozulma oluyor.My Bloody Valentine filmin 3 boyutu çok sağlam ama pop-out efektlerde bozulma oluyor.Resident evilda çok temiz az ve öz bir 3 boyut var.Ben izlerken zevk aldım.Clash of the Titans izlediğim en kötü 3d filmdi.Kesinlikle uzak durulması gerekiyor.The Final Destination 3d filminizde bazı sahnelerde efektler çok iyi.Bence izlemekde fayda var.

İzlemeyenler için kişisel görüşlerim

• Arkadaşlar anladığım kadarıyla 3d yayınları izleyebilmek için hdmi 1.4 şart gibi görünüyor,bunun içinde tv ve uydu cihazının hdmi 1.4 desteklemesi gerekiyor.
    Epey bi araştırdım hdmi 1.4 destekli bir uydu alıcısı bulamadım (Digitürk Plus hariç ) sizin herhangi bir fikriniz varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbora -- 24 Mayıs 2011; 13:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra
    Yeni indirdiğim sanctum filminin 3 boyutu çok hoşuma gitti.Sadece 20 dakikasını izledim ama çok kaliteli herkese tavsiye ederim.Zaten james cameron artık 3 boyutu üstadı sayılır.Tek kötülüğü türkçe dublaj malesef yok.Yazı okumak göz yoruyor.Türkçe dublajı olan animasyonlardan despicable me eğlenceli ve efektler gayet iyi.Megamind izledim ama ekrana fazla çıkmıyor 2 boyutlu izlerseniz fazla birşey kaybetmiş olmazsınız.Piranha filmini izledim 3 boyutu güzel ama ekrana nesneler gelince görüntüde bozulma oluyor.My Bloody Valentine filmin 3 boyutu çok sağlam ama pop-out efektlerde bozulma oluyor.Resident evilda çok temiz az ve öz bir 3 boyut var.Ben izlerken zevk aldım.Clash of the Titans izlediğim en kötü 3d filmdi.Kesinlikle uzak durulması gerekiyor.The Final Destination 3d filminizde bazı sahnelerde efektler çok iyi.Bence izlemekde fayda var.

Monster vs aliens

Bu film 3 D filmlerin içinde şimdiye kadar ki en iyisi diyebilirim

46D7000 ile 3700 bluetooth gözlükle izlendi 9/10

• quote:

Orijinalden alıntı: baris347

quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra
    Yeni indirdiğim sanctum filminin 3 boyutu çok hoşuma gitti.Sadece 20 dakikasını izledim ama çok kaliteli herkese tavsiye ederim.Zaten james cameron artık 3 boyutu üstadı sayılır.Tek kötülüğü türkçe dublaj malesef yok.Yazı okumak göz yoruyor.Türkçe dublajı olan animasyonlardan despicable me eğlenceli ve efektler gayet iyi.Megamind izledim ama ekrana fazla çıkmıyor 2 boyutlu izlerseniz fazla birşey kaybetmiş olmazsınız.Piranha filmini izledim 3 boyutu güzel ama ekrana nesneler gelince görüntüde bozulma oluyor.My Bloody Valentine filmin 3 boyutu çok sağlam ama pop-out efektlerde bozulma oluyor.Resident evilda çok temiz az ve öz bir 3 boyut var.Ben izlerken zevk aldım.Clash of the Titans izlediğim en kötü 3d filmdi.Kesinlikle uzak durulması gerekiyor.The Final Destination 3d filminizde bazı sahnelerde efektler çok iyi.Bence izlemekde fayda var.

Monster vs aliens

Bu film 3 D filmlerin içinde şimdiye kadar ki en iyisi diyebilirim

46D7000 ile 3700 bluetooth gözlükle izlendi 9/10

merhabalar bu izlediğiniz 3d ler mkv mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

3d filmlerde altyazı sorunu olduğunu nereden çıkardınız.

samsung işlemci,
    3d oynatma sırasında altyazıyı 2d gibi tek katmanda veriyor.

sadece boyutu size az gelebilir,
    onun dışında bir sorun yok.

zaten 3d filmleri dublajlı izlemek lazım,
    malum 3. boyut için ekranı dikkatli takip etmek lazım,
    altyazı okurken kaçabilir.

kolay gelsin.

Bende bu bilgiyi merak ediyordum. Gerçekten güzel özellik. Biz Media player ile bu işi nasıl hallederiz belirsiz.
  • piyasadaki mkv oynatan playerlarda,
    sub formatındaki altyazıyı,
    işleyerek, film datasına eklemeniz gerekiyor,
    yani eski dvd lerde olduğu gibi altyazı menü ile açılabiliyor,
    ancak bunu 3d olarak kaydetmeniz lazım,
    bunun içinde 3d altyazı işleyen programlar var.

sonuçta bu iş hem sıkıntılı, (göstermiyebilirde, pc kullanma yeteneğinizin yüksek olması lazım)
    hem de süre alıyor,

bence uğraşmayın,
    atın srt uzantılı dosyayı aynı isimde,
    iş bitsin.

DİKKAT;

altyazının titremesi, crosstalk, ....vs problemlerin sebebi,
    video dosyasının kalitesinin düşük olmasıdır.
    yani,
    10.000mbps altında bitrate (data akışı) olan filmlerde,
    hem altyazıda, hemde görüntüde bozulma olabilir.
    örnek: yukarda verdiğim mavi bahçe cüceleri filminde,
    ing altyazı ile sorunsuz izledim.
  • tüm hepsi 3d sbs mkv olmalı,samsung tv 3D seyretmesi için.... torrent 3d sbs mkv MEGA MİND bulamıyorum isohunt , bile yok torrentli olarak.... 3dbluerayiso.com eskiden ilk kurulduğunda üye olmuştum epeyde indirdiydim,torrentli olanları... ama şimdi paalı olmuş, klasik torentten arayarak bulmaya çalışıyorum artık
  • quote:

tüm hepsi 3d sbs mkv olmalı,samsung tv 3D seyretmesi için.... torrent 3d sbs mkv MEGA MİND bulamıyorum **** , bile yok torrentli olarak.... 3dbluerayiso.com eskiden ilk kurulduğunda üye olmuştum epeyde indirdiydim,torrentli olanları... ama şimdi paalı olmuş, klasik torentten arayarak bulmaya çalışıyorum artık

http://www.demonoid.me/files/details/2613733/
  • dem-onoid.me (aradaki - yi kaldır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamuranxxx

quote:

tüm hepsi 3d sbs mkv olmalı,samsung tv 3D seyretmesi için.... torrent 3d sbs mkv MEGA MİND bulamıyorum **** , bile yok torrentli olarak.... 3dbluerayiso.com eskiden ilk kurulduğunda üye olmuştum epeyde indirdiydim,torrentli olanları... ama şimdi paalı olmuş, klasik torentten arayarak bulmaya çalışıyorum artık

http://www.****.me/files/details/2613733/

dostum bu cok
    iyi oldu yaa :))
    forum dayanismasi diye buna derim :))

aradiklarima cevap veriyor bu site saolasin... torrentsiz 3d film indirmek eziyet oluyor ,tekrar saol...

eger üyeliğin varsa pm ile registration code davetiyesi yollayabilirmisin?

tesekkurler...

• pm atamıyorum, mailime yaz davetiye göndereyim.
  • SAMSUNG C serisi modellerinde 3D TV özelliği olan tv'lerde kullanmak için 3D GÖZLÜK arayanlar elimdeki fazla olan gözlük satışta bilginize... Sadece SAMSUNG C SERİSİ 3D TV ÖZELLİKLİ MODELLERİNDE ÇALIŞAN ORJİNAL SAMSUNG GÖZLÜK...

Ankara içi arkadaşlar ile elden teslimat yapabilirim....

Satış linki:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-televizyon-ankara-dan-samsung-c-serisi-tv-ler-icin-3d-gozluk-3-d-49990233/detay/

• www.3dsbs.c o m bu sitede süper 3D film ve belgesel var. Bu site için wupload.com a üye oldum.
    Film ve belgeselleri beğenip üye olmak isterseniz referansımı kullanırsanız sevinirim.
    Teşekkürler.

Referansım:
    http://www.wupload.com/referral/affiliate/25488

• Bir sorunum var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

46D6000 serisi sahibiyim. Bugün kurulum yapıldı. Torrent'den Angry Man 3D SBS filmini indirdim.Film uzantısı .mkv. 10.3 GB'lık bir dosya. Toshiba marka 16 GB'lık USB Flash Disk'e kopyaladım. TV'de film gösteriyor 3 boyutta sorun yok fakat filmin yarısında film kapandı. Bu sorunun kaynağı nedir acaba, sorun belli ise çözümü nedir :) ?
  • Torrentsiz film indirmek isteyenler eğer partları 1 gb lık veya üzeri ise premium link generator sitelerini kullanabilir( tabi upload sitelerine paralı üyeliği yoksa.) Ben birçok premium sitesinden indirmeyi çalıştım.Çoğu çalışmıyor, popup lar açıyor ve bazılarındada virus var.Fazla dolaşmanızı tavsiye etmeden en kaliteli olanlarını veriyorum.
    Siteler paralı sisteme geçtiği için kaldırıyorum linkleri

RAPIDSHARE, HOTFILE, MEGAUPLOAD, FileServe, FileFactory, DepositFiles vs gibi bulduğumuz linkleri sitedeki boşluğa kopyalayın ve downloada basın bekleyin.Free user olsanız bile 800 kb civarı hızla inderebilirsiniz.
    Not: Birini bitirip diğerini başlatırsanız daha saatli oluyor.
    1-2 gblık film linklerini bulabileceğiniz site ise
    http://forum.hdmovie.vn/forumdisplay.php/98-High-Definition-3D

İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleteextra -- 14 Haziran 2011; 1:47:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nuestra

Bir sorunum var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

46D6000 serisi sahibiyim. Bugün kurulum yapıldı. Torrent'den Angry Man 3D SBS filmini indirdim.Film uzantısı .mkv. 10.3 GB'lık bir dosya. Toshiba marka 16 GB'lık USB Flash Disk'e kopyaladım. TV'de film gösteriyor 3 boyutta sorun yok fakat filmin yarısında film kapandı. Bu sorunun kaynağı nedir acaba, sorun belli ise çözümü nedir :) ?

Flash diskin NTFS olarak formatlanması lazım, yoksa yaklaşık 2.5GB'tan sonrasını okuyamaz. FAT dosya sisteminde tek bir dosya en fazla o civarda kaydedilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purenake

quote:

Orijinalden alıntı: nuestra

Bir sorunum var arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

Flash diskin NTFS olarak formatlanması lazım, yoksa yaklaşık 2.5GB'tan sonrasını okuyamaz. FAT dosya sisteminde tek bir dosya en fazla o civarda kaydedilebilir.

Cevabınız için teşekkürler fakat flashdisk zaten NTFS olarak formatlı zira bildiğim kadarıyla FAT dosya sistemine 10.3 GB lık bir dosyayı atamıyoruz.

• arkadaşlar bilgisayarı tv ye bağlayıp izlemek için HDMI 1.4 Kablo mu lazım?
  • Başka seçeneklerde var ama en iyi ve kullanışlı olanı bence hdmi kablo ....
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.