Bildirim
SAMSUNG 40C530 paneldeki kırmızı ışık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Soruma cevap lütfen, bilen hiç kimse yok mu? -
Benim LG televizyonumdan örnek vererek açıklayayım.Aynı mantıklamı çalışıyor bilmem? LG 'de tv çalışırken mavi, stndby konumundayken kırmızı yanıyor. Menüden ayarlarsan hiçbir durumda yanmıyor. Yani seçme şansım var yanıp yanmaması için.
Cihazının menüsünde belki böyle bir seçenek vardır, orayı kurcala biraz. -
Sanırsam o kısımda ışık yanmıyo. samsung hiç bir modelinde yandığını görmedim. Burda görüntü olarak yapılmış olunabilir. -
Arkadaşlar , o kırmızı süsün lamba olması için hiçbir sebep yok. Televizyon açıkken o kadarlık bir yerde kırmızı ışık olsa dikkati dağıtır , tv izleme zevkini bozar. Tv kapalıyken yansa da kime ne faydası var? -
bende c530 var orda ışık yok hatta orası çok az kırmızı beyaz gibi gorunuyor. -
Telefon ile görüştüğüm İzmir Samsung Yetkili Servisi tam emin olamamakla berader, menüden "Işık Etkisi>AÇIK" yapıp denememi önerdi, fakat menüde öyle bir seçenek bulamadım. -
valla ben de 1 saattir aynı sorunu çözmeye çalışıyorum. yanmıyorsa biri çıkıp yanmıyor desin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ender123
Arkadaşlar , o kırmızı süsün lamba olması için hiçbir sebep yok. Televizyon açıkken o kadarlık bir yerde kırmızı ışık olsa dikkati dağıtır , tv izleme zevkini bozar. Tv kapalıyken yansa da kime ne faydası var?
belki sadece dizayna dair birşeydir -
quote:
Orijinalden alıntı: güllaççı
belki sadece dizayna dair birşeydir
B serilerinde servis menüsünde de LED Light diye seçenek vardı . ON- OFF yapmak birşey değiştirmiyordu. Bazı ülkeye verdiklerinde var , samsung demo videosunda gördüm ve 7000-8000 serilerinde var.
Işık yanma ihtimalı varsa zaten yanar halde olurdu. Nasıl yanar söner diye bu kadar uğraştırmazdı -
bu tv vatanda 1350tl ya sayılıyor şuan .fiyat nasıl? önerir misiniz bu tvyi? -
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
bu tv vatanda 1350tl ya sayılıyor şuan .fiyat nasıl? önerir misiniz bu tvyi?
bende alacağım ama bu 50 hz-100hz kafamı kurcalıyor çünkü c530 ile c650 arasında fiyat farkı ciddi. kararsızım . -
-
Aradan birhayli zaman geçmiş olmasına rağmen, bundan sonra soracak olan arkadaşlara hitap edebilirim ümidi ile yazıyorum. Almış olduğum 40C650 Televizyonumda yukarıda bahsedilen ışığın nasıl yandığı konusunda Samsung Çağrımerkezi ile görüştüm. Ne yazıkki bu özellik hiçbir modellerinde yokmuş. Yalnızca web veya broşürlerde görsel zenginlik açısından bu şekilde gösteriyorlarmış.
Selamlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: llvllaster
Aradan birhayli zaman geçmiş olmasına rağmen, bundan sonra soracak olan arkadaşlara hitap edebilirim ümidi ile yazıyorum. Almış olduğum 40C650 Televizyonumda yukarıda bahsedilen ışığın nasıl yandığı konusunda Samsung Çağrımerkezi ile görüştüm. Ne yazıkki bu özellik hiçbir modellerinde yokmuş. Yalnızca web veya broşürlerde görsel zenginlik açısından bu şekilde gösteriyorlarmış.
Selamlar.
aman olmadığı daha iyi.kardeşimin tv sinde var.gece ışıkları kapatıp film izlerken çok rahatsız ediyor.çözüm olarak ışığın önüne sigara paketi vs. koyuyor. -
Bazı led aydınlatmalı modellerde var , sanırım görünenler B7000 modeli . Ülkemize gelen her modelde olmuyor.
-
bu ışık bendede vardı fakat daha sonradan kapandı........menülerden ayarlama seçeneğini bir türlü bulamadım zaten o panelin altında bir kapak var led lambada orda bulunmakta
çözüm bulan dostlardan bede tavisye alabilirim...güzel günler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X