Şimdi Ara

[samsung 40c6000 led tv aldım ilk izlenimlerim (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
2
Favori
80.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Curset

Herkese selam,

46C6000 bugün elime geçti. USB'den mkv uzantılı film seyretmeye çalışıyorum fakat .srt .txt ve .sub uzantılı alt yazılar açılmıyor? alt yazı konusunda ne yapabilirim bir de videoları ileri veya geri alma şansım yok mu izlerken?

Film dosyasının ismiyle altyazı isminin tamamen aynı olması gerekiyor. Bir de film dosyasının ismi gereğinden uzun ise hata verebiliyor. Bu sorunu filmin ismini kısaltarak çözersiniz. Mesela "A Beautiful Mind 2001 BRRip 720p H264 AAC-GreatMagician (Kingdom-Release)" isimli film dosyasını "A Beautiful Mind" yapıp altyazıya da aynı ismi verirseniz altyazıyla ilgi bi sorununuz kalcağını düşünmüyorum :)

Bu arada benim de bi sorum var;

İyi günler. Ben de yaklaşık 4-5 aydır samsung led tv 46c6000 kullanıcısıyım. Benim sorunum ise harddiskim üzerimden divx filmleri izlerken yaşadığım yarıda kesip kapatılması sorunu. Ancak şöyle bir şey dikkatimi çekti film uzunluğu 2 saatten kısa olan (mesela 1 saat 40dklık ) filmler gayet düzgün bir şekilde izleniyorken, film süresi 2 saatten uzun olan filmler 1 saat 14. dakikada kapanıyor. Bu istisnasız böyle oluyor yaklaşık 20 filmde denemişliğim de var. Buna sebep olabilecek bir şey hakkında bilgisi olan yazabilirse çok minnettar olurum. Teşekkürler :)

• arkadaşlar ben de bu tv den aldım ; yalnız bir sorum olacak.pc de 100 hertz nimetinden faydalanmanın bir yolu var mı?
  • ilk kez bu foruma girdim herkese merhaba. Bir 40c6000 kullanıcısıyom. Geçen yıl aldım. Kablotv kullanıyorum (teldünya değil) . Kanal geçişlerinden sonra altta otomatikgüncelleme gibi bir ibare çıkıyor, birde ben resim modunu standarta alıyorum ancak bir süre sonra kendisi dinamik moda alıyor bunların sebebi nedir acaba cevap verirseniz seviniri.
  • Oyunun formatı o sizin yapıcağınız bişey yok 1080p oyunlar daha ileride cıkacaktır sımdılık geneli 1280 pazarlama stratejisi gibi düşün :)
  • 40c6000 den bende de var. Şimdi yeni bir huy edindi. Kendi kendine açılıyor kapanıyor. Sesini açıyor kapıyor. Otomatik kayıt yap işlevine gidiyor falan. Problem nedir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu televizyonu Tizen mi acaba.
    Yoksa işletim sistemi nedir.
    Arkasında ethernet girişi var ne işe yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.