Şimdi Ara

[samsung 40c6000 led tv aldım ilk izlenimlerim (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
2
Favori
80.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugun 1.5 tb lık wd elements harici harddisk aldım evdeki filmleri arşivlemek için az öncede tvme bağlayayım acaba 1.5 tb lik diski görüp açabilecekmi diye sonuç: sorunsuz içine mkv attım avatar 720p olanı içindeki dvdriplerdende baktım sorunsuz açıyor altyzı sıkıntısıda kesinlikle yaşamıyorum. onun dışında 250 gb lik yine wd 2.5'' lik harddiskimide zaten sorunsuz açıyor alet. bugun nfs oynadım görüntü 10 numara. ben aldığımdan beri kurcalamadık yerini bırakmadım desem yeridir. ben hdmi dende dsub danda pcye bağlayıp görüntü aldım hdmi den seste alıyorum aynı zamanda hiçbir sıkıntısı yok.
    2- kendi media playerinde filmleri açınca görüntüsü çok acayip bir netlik kazanıyor. mkv film orjinal blurayinden bir farkı yok desem yeridir. avatar orjinal blurayinide izlediğim için söylüyorum.

bugun kuzenle nfs 11 oynadık çok iyi bir görünüm sundu.
    benim anlayamadığım bir olay yaşıyorum yanlız bu aralar tvde sanırım arkadaşların dediği bulutlanma olayını bende yaşıyorum bazen ekranda tek renk açıyorum kontrol amaçlı daha bariz belli oluyor aralarında daire şeklinde renk dalgası oluyor elime bez alıp sildim ekranı biraz bastırarark renk izleri yok oldu şimdilik. bu neden olabilir acaba. bunun dışında şuan için çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

arkadaşlar modemle 40c 6000 arasına eternet kablosu çekeceğim hdd deki video dosyaları için cat-5 veya cat-6 olmasının bir getirisi götürüsü olur mu? birde şu başlığı c6000 kullanıcılar kulübü yapsanız hoş olur

Başlığın genele hitap etmesi için Samsung C6000 ana başlık yada kullanıcılar kulübü şeklinde değiştirilmesi bence de hoş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: domper

merak edenler için önemli:

bugun 1.5 tb lık wd elements harici harddisk aldım evdeki filmleri arşivlemek için az öncede tvme bağlayayım acaba 1.5 tb lik diski görüp açabilecekmi diye sonuç: sorunsuz içine mkv attım avatar 720p olanı içindeki dvdriplerdende baktım sorunsuz açıyor altyzı sıkıntısıda kesinlikle yaşamıyorum. onun dışında 250 gb lik yine wd 2.5'' lik harddiskimide zaten sorunsuz açıyor alet. bugun nfs oynadım görüntü 10 numara. ben aldığımdan beri kurcalamadık yerini bırakmadım desem yeridir. ben hdmi dende dsub danda pcye bağlayıp görüntü aldım hdmi den seste alıyorum aynı zamanda hiçbir sıkıntısı yok.
    2- kendi media playerinde filmleri açınca görüntüsü çok acayip bir netlik kazanıyor. mkv film orjinal blurayinden bir farkı yok desem yeridir. avatar orjinal blurayinide izlediğim için söylüyorum.

bugun kuzenle nfs 11 oynadık çok iyi bir görünüm sundu.
    benim anlayamadığım bir olay yaşıyorum yanlız bu aralar tvde sanırım arkadaşların dediği bulutlanma olayını bende yaşıyorum bazen ekranda tek renk açıyorum kontrol amaçlı daha bariz belli oluyor aralarında daire şeklinde renk dalgası oluyor elime bez alıp sildim ekranı biraz bastırarark renk izleri yok oldu şimdilik. bu neden olabilir acaba. bunun dışında şuan için çok memnunum.

tecrübelerinizi paylaştığınız için sağolun.

bulutlanma olayınıda koyu renklerde olduğunu söylüyorlar. yani siyah bir ekranda belli oluyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikokci

quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

arkadaşlar modemle 40c 6000 arasına eternet kablosu çekeceğim hdd deki video dosyaları için cat-5 veya cat-6 olmasının bir getirisi götürüsü olur mu? birde şu başlığı c6000 kullanıcılar kulübü yapsanız hoş olur

Başlığın genele hitap etmesi için Samsung C6000 ana başlık yada kullanıcılar kulübü şeklinde değiştirilmesi bence de hoş olur.

konuyu @cuneytturan13 nickli birisi başlatmış. ya burada konu başlığı değişebilir yada yeni bir başlık altında toplanabilir aslında.
  • Konu yeniden açılsa iyi olur zira bu albüm olarak görünüyor ve favorilere alınamıyor.
  • bu arada botech hd2010 dan vazgeçtim..
    dün hiremco fx turbo hd aldım..
    şimdilik memnunum bakalım..
  • Siüper haber....
    Model i servis menusünde değiştirirseniz,
    Örneğin c6600 yaparsanız, tiviniz internet TV özelliğine sahip oluyor.
    Yani 6000 i 6600 upgrade edebiliyorsunuz...

Super......
  • bende az önce pratikev sitesinden sipariş verdim bakalım..netten tv aldım yok site nasıl yok kargo nasıl endişeliyim..2075 tl 40c6000 artı askı aparatı artı temizlik şeyisi..pratikevden alışveriş yapan var mı nasıldır..
  • ya vatan kaç defa kampanya yaptı, samsung turkiye ithatlı tv leri 1,850 tl/ 6 taksit den vermisken pratik ev e kalmaniz kotu olmus...
  • slm
    bende 1 ocakta 40c6000 led tv aldım, ilk izlenimlerim çok iyi, yalnız bazı menüler aktif değil, mesela gelişmiş ayarlar, benmi bazı ayarları yapamadım, yoksa tv gerçekten istediğim model değilmi acaba, bu konuda bilgisi olan arkadaş cevaplarsa sevinirim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenapoz

Siüper haber....
    Model i servis menusünde değiştirirseniz,
    Örneğin c6600 yaparsanız, tiviniz internet TV özelliğine sahip oluyor.
    Yani 6000 i 6600 upgrade edebiliyorsunuz...

Super......

Denediniz mi? Servismenüsünden nasıl değiştiriliyor? Bilginin ana kaynağı vs hakkında daha geniş bilgi verirseniz daha faydalı olacağı kanaatindeyim. bu arada caddydsg arkadaşın açtığı ana konuda toplanırsak daha kapsamlı bilgi sahibi olabiliriz.http://forum.donanimhaber.com/m_45690269/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45690269

• Selam,
    Gelişmiş ayarlar standart veya sinema modundayken yapilabiliyor.Eger DOĞAL renk modunda ise
    kapalı gorunur.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZI

Selam,
    Gelişmiş ayarlar standart veya sinema modundayken yapilabiliyor.Eger DOĞAL renk modunda ise
    kapalı gorunur.
    Saygılar

kardeş çok sağol, birde sesi biraz açınca arka planda çok gürültü çıkıyor, onu nasıl önleriz, bir iki ayarlarla oynadım ses bölümünde kapalı bölüm var kapattım bu kezde ses çok kısıldı volumü 80 e filan çıkarmak gerekiyor duymak için, bu konuda bilgisi olan varmı acaba
    saygılarımla
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bir hafta önce SAMSUNG 40c6000 led tv aldım. kablo tv kullanmaktayım. kanallardaki siyah takım elbiseler veya saçlar (siyah olan bölümler) kapkara gelmekte. ekranın tamamında siyah ton hakim. film izlerken bu durum bazı filmlerde devam etmekte. renk ayarlarıyla oynamama rağmen siyahlığı düzeltemedim. acaba tv nin fabrika ayarlarına dönmek gibi bir durumu söz konusumudur. sorun ayarlarlalamı ilgili yoksa tv den kaynaklı bir sorun mu. acele dönerseniz duruma göre servisi arayacağım. konuyla ilgili bilgi yorumlarda bulamadım. tşk.
  • Selam arkadaşlar merhabalar... Yakın bir süre sonra bende bu tv kullanıcısı olacağım. Fakat size kafama takılan 1-2 şeyi sormak istiyorum. Şimdilik sorunlarım almadan önceki sorunlardan oluşmakta.

Uzun süredir Alanyada Samsung Plaza Sahibi olan arkadaşım bizzat faturasını cıkartıp alış fiyatını gösterdi ve fiyat piyasadakilere göre cok uçuk :s yani fiyatı 2559 tl olarak gösterdi. Bana satış fiyatı 2650 yapabilirim dedi. Fakat internette dolaşıp biraz bu tv hakkında bilgi edinirken baktım ki yorumlar ve fiyatlar cok daha altında? Yani edindiğim bilgiler şu şekilde:

Netsipariş SAMSUNG UE-40C6000 LED TV 2099.22
    HızlıAl Samsung UE-40C6000 102cm 100Hz Full Hd LED TV 2199.00
    Vatan SAMSUNG LED TV 102 cm 2229.30
    Bimeks Samsung 40C6000 102 LED TV LED 102 2330.14
    Teknosa SAMSUNG 40C6000R FHD LED LCD TV 2699.00

Görüldüğü gibi fiyatlarda cok fark var :S nasıl yapacağımı bilemedim. Arkadaşın bana soylemiş olduğu. İnternetten alıcaksan veya dısarıdan Samsung Tvleri sadece Metro , Teknosa ve Samsung Plaza Center'lerden almamı soyledi.Burakı yerler Samsung Yetkili servis garantisi altındaymış. Diğer satış yerleri garanti kapsamına girmiyormuş ? Bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: buraksenyuz

Selam arkadaşlar merhabalar... Yakın bir süre sonra bende bu tv kullanıcısı olacağım. Fakat size kafama takılan 1-2 şeyi sormak istiyorum. Şimdilik sorunlarım almadan önceki sorunlardan oluşmakta.

Uzun süredir Alanyada Samsung Plaza Sahibi olan arkadaşım bizzat faturasını cıkartıp alış fiyatını gösterdi ve fiyat piyasadakilere göre cok uçuk :s yani fiyatı 2559 tl olarak gösterdi. Bana satış fiyatı 2650 yapabilirim dedi. Fakat internette dolaşıp biraz bu tv hakkında bilgi edinirken baktım ki yorumlar ve fiyatlar cok daha altında? Yani edindiğim bilgiler şu şekilde:

Netsipariş SAMSUNG UE-40C6000 LED TV 2099.22
    HızlıAl Samsung UE-40C6000 102cm 100Hz Full Hd LED TV 2199.00
    Vatan SAMSUNG LED TV 102 cm 2229.30
    Bimeks Samsung 40C6000 102 LED TV LED 102 2330.14
    Teknosa SAMSUNG 40C6000R FHD LED LCD TV 2699.00

Görüldüğü gibi fiyatlarda cok fark var :S nasıl yapacağımı bilemedim. Arkadaşın bana soylemiş olduğu. İnternetten alıcaksan veya dısarıdan Samsung Tvleri sadece Metro , Teknosa ve Samsung Plaza Center'lerden almamı soyledi.Burakı yerler Samsung Yetkili servis garantisi altındaymış. Diğer satış yerleri garanti kapsamına girmiyormuş ? Bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı ?

Samsung garantisi altında olup olmadığını alacağınız yere sorun. Biraz bekleyebilirseniz çok daha uygun fiyata alabilirsiniz. Yazdığınız fiyatlar çok yüksek. Ben, aynı TV'yi vatan %25 kampanyasından 1855 TL'ye 9 taksitle aldım (Samsung Türkiye garantili) ve de kullanıyorum. Size tavsiyem forumu takip ederseniz kampanyalı ve uygun fiyata TV'yi alabilirsiniz. Özellikle Vatan'ın kampanyaları uygun oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzumana

Merhaba Arkadaşlar,

Bir hafta önce SAMSUNG 40c6000 led tv aldım. kablo tv kullanmaktayım. kanallardaki siyah takım elbiseler veya saçlar (siyah olan bölümler) kapkara gelmekte. ekranın tamamında siyah ton hakim. film izlerken bu durum bazı filmlerde devam etmekte. renk ayarlarıyla oynamama rağmen siyahlığı düzeltemedim. acaba tv nin fabrika ayarlarına dönmek gibi bir durumu söz konusumudur. sorun ayarlarlalamı ilgili yoksa tv den kaynaklı bir sorun mu. acele dönerseniz duruma göre servisi arayacağım. konuyla ilgili bilgi yorumlarda bulamadım. tşk.

Gelişmiş ayarlarda ki siyah tonu ayarını kapalı konuma getiriseniz düzelir

• PİP özelliğini kullanan var mı? Bende pasif gözüküyor.
  • akşam deneyeceğim teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.