Şimdi Ara

[samsung 40c6000 led tv aldım ilk izlenimlerim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
2
Favori
80.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 2.5" 5400rpm saniyede 20mb/sn transfer hızı 1080p yüksek kalite filmleri sorunsuz oynatır mı tereddütlüyüm.
    kullananlar ne kullanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

5400 devirli en kötü harddiskin hızı 70-80 megabyte/sndir. Usbden zaten en fazla 30megabyte/sn data alınabilir.

Samsung tvlerin oynatabildiği filmler 15-20 megabit/sn lık bitrate değerine sahiptir. 20/8= 2.5 megabyte/sn yapar ki harddisk ve usb bant genişliğinin çok altındadır.

@
    mavizaman,

yukarıdaki cevap yeterlidir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman
    tv ile harici disk kullananlar:
    ben 2.5" 5400rpm saniyede 20mb/sn transfer hızı 1080p yüksek kalite filmleri sorunsuz oynatır mı tereddütlüyüm.
    kullananlar ne kullanıyor?

Tvnin oynatma kapasitesi içindeki 1080p filmin ihtiyaç duyacağı transfer oranı 2-2,5 megabyte/saniyedir. Harddisk tvnin ihityaç duyduğunun 8-10 katı okuma sağlar.
  • ben 40mbit/s lik demo koydum samsungun tantım videolarından mkv formatı video codec sorunu verdi.
    15/20megabit demişsiniz.Fazla mı geldi ki?
    http://www.blurayindir.com/samsung-demo/
    m2ts,mov uzantıları avi yapınca oynattı bunda yemedi.
  • Sadece bitrate değil diğer kodlama değerleri de tvye uygun olmalı. Bitrate 20.000 kilobit/saniye , Reframes 5 , kodlama pofili High@5.x olursa büyük ihtimalle tvde açılmayacatır.
    Detaylı bilgi içinhttp://resim.donanimhaber.com/m_41727029/tm.htm başlığına bakabilirsiniz.
  • malesef ürünü alamadım arkadaşlar..
    hiç bi yerde kalmamış..
    kadıköydeki bimekste sadece teşhirdeki ürün kalmış..
    araştırıcam bakalım..
    bu bimeks de istanbulbilişim gibi ithalatçı firmaymış..
    distribütör garantisi vermiyormuş..

istanbulbilişimde de kalmamış.. delirecem yaa..
    neyse bi bakacam bakalım..
    bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz başka led tv var mı?
  • ender verdiğin program bende çalışmıyor dos komut penceresi açılıp kapanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umaykut

malesef ürünü alamadım arkadaşlar..
    hiç bi yerde kalmamış..
    kadıköydeki bimekste sadece teşhirdeki ürün kalmış..
    araştırıcam bakalım..
    bu bimeks de istanbulbilişim gibi ithalatçı firmaymış..
    distribütör garantisi vermiyormuş..

istanbulbilişimde de kalmamış.. delirecem yaa..
    neyse bi bakacam bakalım..
    bu fiyatlarda tavsiye edebileceğiniz başka led tv var mı?

teknosaya baktınız mı?
  • baktım ama teknosa'da fiyatı 2.369 du..
    ümraniye deki bimeksten buldum ve aldım..
    2.190 TL'ye.. 12 taksit + 3 ay ertelemeli.. + 5 yıl garanti paketi hediyeli..

yarın kurmaya gelicekler..
    sabırsızlanıyorum..
    bu bimeksin garanti olayında bi sıkıntı olmaz dimi?
    bimeksteki eleman ithalatçı firmayla getirme sebepleri olarak anadolu holdingin anlaşmasının bitmesinden dolayı olduğunu söyledi..
  • quote:

baktım ama teknosa'da fiyatı 2.369 du..

sabırsızlanıyorum..
    bimeksteki eleman ithalatçı firmayla getirme sebepleri olarak anadolu holdingin anlaşmasının bitmesinden dolayı olduğunu söyledi..

Hadi hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın. sorun olacağını sanmam. servis kurulumu yaptığında bir güzel inceleyin ve ne gerekiyorsa o an söyleyin servis çalışanlarına.
  • quote:

baktım ama teknosa'da fiyatı 2.369 du..

sabırsızlanıyorum..

hayırlı olsun ben dün vatandan 12 taksit 1978 tl ye aldım ama kampanya dündü sadece
  • usb 3.0 özellikli bir harici hdd yi bizim tv ye taksak olurmu?

usb 3.0 girişi 2.0 dan fark lı mı? yoksa usb 3.0 da olsa usb 2.0 girişine uyar ve 2.0 hızında çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 30 Aralık 2010; 20:50:24 >
  • Arkadaşlar ,

Bir tane daha yazılım tipi çıkmış ve böylelikle 3 tane farklı yazılım oldu. C6000RH modeli için ve yazılım kodu T-VALHDEUC-1007.0.

http://www.samsung.com/tr/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=&prd_mdl_name=UE40C6000RH&prd_ia_sub_class_cd=P
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Sadece bitrate değil diğer kodlama değerleri de tvye uygun olmalı. Bitrate 20.000 kilobit/saniye , Reframes 5 , kodlama pofili High@5.x olursa büyük ihtimalle tvde açılmayacatır.
    Detaylı bilgi içinhttp://resim.donanimhaber.com/m_41727029/tm.htm başlığına bakabilirsiniz.

40.0mbps , cabac 16 ref frames , avc high@l5.1 , 29.970kare değerleri mevcut.
  • Merhabalar,
    1 hafta önce 40c6000 led tv satın aldık. Digiturk Sd abonesiyim.. Ancak son iki gündür bazı sorunlar ile karşılaşıyoruz. 2 gün önce televizyon izlerken ses takıldı ve 5-10 saniye böyle devam etti daha sonra televizyon kendini resetledi ve düzeldi. Bu ses takılma olayı olurken görüntüde bir sorun yoktu. Sorunun kablodan olabileceğini düşünüp yeni bir scart kablo taktık.Ancak bu seferde aralıklar ile hiç ses gelmiyor.Görüntüde yine bir problem yok. Usb'den film izlediğim zaman bir sorun olmuyordu. Şimdi ne yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpsahin

Merhabalar,
    1 hafta önce 40c6000 led tv satın aldık. Digiturk Sd abonesiyim.. Ancak son iki gündür bazı sorunlar ile karşılaşıyoruz. 2 gün önce televizyon izlerken ses takıldı ve 5-10 saniye böyle devam etti daha sonra televizyon kendini resetledi ve düzeldi. Bu ses takılma olayı olurken görüntüde bir sorun yoktu. Sorunun kablodan olabileceğini düşünüp yeni bir scart kablo taktık.Ancak bu seferde aralıklar ile hiç ses gelmiyor.Görüntüde yine bir problem yok. Usb'den film izlediğim zaman bir sorun olmuyordu. Şimdi ne yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum..

alıcınızda sorun olabilir. farklı bir alıcı ile denerseniz sonuc belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman
    40.0mbps , cabac 16 ref frames , avc high@l5.1 , 29.970kare değerleri mevcut.

Bu gibi yüksek kodalama sahip filmi açmak için Quad Core C6000 lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

Orijinalden alıntı: Alpsahin

Merhabalar,

alıcınızda sorun olabilir. farklı bir alıcı ile denerseniz sonuc belli olur.

Teşekkür ederim,deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

usb 3.0 özellikli bir harici hdd yi bizim tv ye taksak olurmu?

usb 3.0 girişi 2.0 dan fark lı mı? yoksa usb 3.0 da olsa usb 2.0 girişine uyar ve 2.0 hızında çalışır mı?

usb teknolojisi geriye uyumludur tv de usb2.0 destekliyor hdd niz usb 3 bile olsa 2.0 hızında problemsiz çalışır
  • bende sd abonesiyim kutunuz daproblem varsa servis değişir ama 20 tl ücret alıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.