Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Metroda bu tv yi 1600 TL + Bonus kartla alımda 250 TL Bonus hediyesi ile bir kampanya var.iyimidir acil cevap verirseniz çok memnun olurum...
  • hemen al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

Arkadaşlar Metroda bu tv yi 1600 TL + Bonus kartla alımda 250 TL Bonus hediyesi ile bir kampanya var.iyimidir acil cevap verirseniz çok memnun olurum...

Ben de aynı soruyu sormak için girmiştim, sizce miadı doldu mu yoksa bonusla 1400 liraya gelen fiyatla almak hala mantıklı mı? Fiyat yalnız 1600 değil, 1650 lira. Bonus karta 250 lira bonus var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civan76 -- 23 Mayıs 2012; 17:54:03 >
  • Sen burda öyle miad falan saçmalarken çoktan stokçular, uyanıklar kapmış bitirmiştir :)

Alabiliyorsan 1.400 liraya, git bimeks den 110 liraya jameson 3001 i de yanına al...1.500 liraya 10 sene rahat birşeye ihtiyacın olmaz.

3D zırıltısını istiyorsan bu TV den uzak dur.Yok adam akıllı TV de HD,SD yayınları izlemek istiyorsan en ideal TV 40D6000 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhann -- 23 Mayıs 2012; 21:54:28 >
  • ben metro grosmarketten biraz önce 1.649 tl ye aldım ve bonusa 12 taksit yaptılar 250 tl de bonus verdiler 1400 tl ye geldi tv :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhann

Sen burda öyle miad falan saçmalarken çoktan stokçular, uyanıklar kapmış bitirmiştir :)

Alabiliyorsan 1.400 liraya, git bimeks den 110 liraya jameson 3001 i de yanına al...1.500 liraya 10 sene rahat birşeye ihtiyacın olmaz.

3D zırıltısını istiyorsan bu TV den uzak dur.Yok adam akıllı TV de HD,SD yayınları izlemek istiyorsan en ideal TV 40D6000 dir.

bu tv, 3D avatar flimini izledinizmiki böyle diyorsunuz,Derinliğe hayran kalacaksınız, çakma 3d izlerseniz( programla yapılan flimleri izlerseniz) gözünüzde ağrır, başınızda, aynı filmi 3 tane farklı markada denedim.Aynı tadı bir marka verdi, oda 3000 Tl civarında,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 24 Mayıs 2012; 16:44:50 >
  • Arkadaşlar SAMSUNG 46ES6140 FHD 3D LED LCD TV Ne ler Yapabiliyoruz Biz Bu Tv İle Bilgi Verirmisiniz Smart Tv Nedir Neler Yapla Bilir Samsung Hesabı Nedir Bilgilendirirseniz Sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: civan76

quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

Arkadaşlar Metroda bu tv yi 1600 TL + Bonus kartla alımda 250 TL Bonus hediyesi ile bir kampanya var.iyimidir acil cevap verirseniz çok memnun olurum...

Ben de aynı soruyu sormak için girmiştim, sizce miadı doldu mu yoksa bonusla 1400 liraya gelen fiyatla almak hala mantıklı mı? Fiyat yalnız 1600 değil, 1650 lira. Bonus karta 250 lira bonus var.

Ben bugün aldım bu kampanyadan...walla miad fiat bakmadım eski 40B650 kullanıcısı olarak tv im bozulmasıydı beni daha baya bisüre idare eder,ki ben son derece memnundum.Bu tv ise çıkalı 1 yıl olmuş ve özellikleri açısından gayet tatmin edici.hem donanımsal hemde yazılımsal başarılı.henüz kurulum yapılmadı servisi bekliyorum fakat metroda bugün baya bi inceledim...

• BENDE BU TELEVİZYONU METRO MERKETTEN KAMPANYA İLE ALDIM 1400 TL YE GELDİ BANA BU FİYATA BU TV Yİ BASKA HİÇ BİR YERDE BULAMAZDIM ZATEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

quote:

Orijinalden alıntı: yasinupling

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasinupling

quote:

@yasinupling

1- servis akım korumalı priz veya hdmı kablo filan istemiyor cihazınız scart girişli ise scarttan bağlıyor priziniz ne olursa olsun ona takılıyor samsung servisine kalmamış ne kullanılacağı
    2- normal uydu kullanıyorum buna cevaplıyamicam ama memnun kalırsıız büyük ihtimalle ben 46 inç 2.5m mesafeden sd kalitesini tatminkar buldum bütün kanallar için gecerli değil tabiki
    3- heran gibi bir optik kablo olur diye biliyorum hdmı gibi çeşitleri yok bildiğim kadarı ile
    4- ben ölü pixel testi bulutlanma olayına hiç bakmadım gözle görünür bişe yok testi kendimde yapabilirim ama gözle görünen bişe yoksa kurcalamaya gerek yok çıkarsa ölü pixel göz devamlı oraya kayar sinir eder diye zaten 5 ölü pixel e yasal sınır filan der geçer bulutlanmada genelde sabah geldiklerinden bulutlanmayıda anlamak imkansız olur servis gelince tv yi onlar getiricekse kutuda delik açılmamış olmasına dikkat edin kutu açılıncada cizigi çatlağı filan varmı diye kontrol edin ölü pixel testini isterseniz yaptırın usb ana renkleri 1920x1080 boyutunda paint dosyaları ile kendiniz de bakabilirsiniz siyah beyaz mavi sarı yeşil kırmızı renkleri oluşturup bakabilirsin

@7nbitirdinbeni

1-ne kadar yakın bazı kanalların görüntü kalitesi kötü bazılarınki iyi ama sd yayında çok yakından bakınca bi çamurluk oluyor bu normal heralde
    2tv dediği eski anten girişi oluyo scartan bağlıysa harici olması normal
    3-ekran ayarlarında 16:9 oto var onu seçtinmi normal göstermesi lazım birde 16:9 geniş var o seçili olabilir ekranı zoomlu gibi yapıyor
    4-smart tv için direk modemden lan kablosu takarsan direk kullanıyorsun ama kablosuz kulanmak istiyosan samsungun wifi aparatımı ne var onu alman gerekiyor heralde ben smat tv özelliğini şuan için kullanmadığımdan bilenler daha iyi açıklarlar

Teşekkür ederim dostum,ama şu akıllı prizden almam iyi olur sanırım ev yeni bi süre şantiye elektiriği kullanacağız,peki bu ölü pixsel testi için pait'ten nasıl yapacağım resmi anlamadım.

akım korumalı priz alman tabiki iyi olur ben sadece serviz bunu zorunluluk getirmiyor onu demek istemiştim

paint ten 1920*1080 yeni bir sayfa aç siyah yap sayfayı kaydet sonra aynen diğer renkleride yap beyaz mavi sarı yeşil kırmızı ayrı ayrı sonra bu dosyaları usb ye yükle resim olarak tv de tek tek açıp her renkte ölü pixel filan olup olmadığını kontrol edebilirsin

Tamam,5 renk olarak yaptım servis kurmaya geldiğinde usb ye atıp ekranda bakacağım teşekkür ederim.

Selamlar.

6 renk olucak

SİHAY
    BEYAZ
    MAVİ
    SARI
    KIRMIZI
    YEŞİL

Merhaba tv. gecen gün kuruldu,kurmaya gelenler daha bu ürünü tanımıyorlar int. tarayıcı var dediler yok dedim iddaa sonucu tv yi açınca bozuldular yokmuş dediler :),sonra usb ye attığım renkleri açtım ölü piksel yok lakin beyaz renkte tv. nin üst kısmında az bişey siyah bulut gibi bişey var başkada bir şey yok çok sorun değil sanırım biraz kurcaladım ayarları düzeltemedim ama çok sorun değil sanırım önce işyerinden getirdiğim BAFF marka full hd uyduyu taktım sd yayınlar gayet güzel korktuğum olmadı 30 yıllık tüplüyü aratmadı çok başarılı bi sd görüntüsü var. hd ise mükemmel bir gün sonrada teknosa kampanyasından d smarttı bağlattım 2 ay kullanacağım ücretsiz digitürk düşünüyorum aslında d smartıda denemiş olacağım. şimdilik sıkıntı yok lakin int. olamdığı için sanırıım yazılım güncel değil bu durum bana bir şey kaybettirirmi güncellesen üstteki siyah bulutumsu renk kaybolurmu bu bulut sadece beyaz ekranda görünüyor.tavsiye edeceğiniz bir ayar varsa sevinirim arada gözüm kayıyor oraya :)
    hoşça kalın..

• @yasinupling

siyah üstü beyaz bulutlanma tamam da beyaz üstü siyah bulutlanma olayını bilemiyorum genel samsung konusunda fotografını çekip yollarsan bilgili arkadaşlar sorunun ne olduğu ile ilgili yardımcı olurlar sana

güle güle kullan
  • Tam ekran beyaz foto koydum üst te siyah bulut gibi bişey var resim ayarlarından dinamik yaptığımda biraz azalıyor genel hangi ayarda kullanmalı o kadra çok ayar varki ben genelde sd yayın izliyorum en iyi ayarı önerebilirmisiniz.
    Foto biara koyabilirim sanırıım başarırsam ;)
    Teşekkür ederim.
  • 1400 fena bi fiyat :D
  • Arkadaslar topic e ve foruma baktim goremedim

D6000 serisi led tv de sindiye kadar acamadigim video formati olmadi altyazi sikintisida olmamisti dune kadar
    Dvd leri hdd ye attim bilgisayarda acarken altyazisi falan herseyi cikiyor tam
    ama video_ts klasorunden tv de actigimda film 5 6 part olarak aciyor ama altyazisi cikmiyor bunu nasil asabilirim bir bilginiz var mi

bazi dvd lerimde cift ses secenegi var ses cikisinda da sikinti yok ama altyazi sikintisi var
  • Arkadaşlar Samsung ürünlerinden ve 46d6000 serisinden uzak durmanızı tavsiye ederim...

14.04.2012 tarihinde aldığım Samsung 46D6000 Led TV 27.05.2012 tarihinde, aldığımdan tam 42 sonra, ekranın üst kısmında 13 satır ölü piksel oluşarak arızalanmıştır. Yetkili servis ertesi gün TV yi evimden alarak panel arızası olduğunu ve panelin değişmesi gerektiğini belirtmiştir. Ancak panelin Slovakya’dan sipariş edildiğini ve 02.07.2012 tarihinde(35 gün sonra) ellerinde olacağını belirtmiştir. Sadece 40 gün kullandığım televizyonumun üretim hatası nedeniyle meydana gelen panel arızasından dolayı değişimini talep ettiğimde ise Samsung Müşteri Hizmetleri bunun mümkün olmadığını ve beklemem gerektiğini ısrarla belirtmiştir.

Avrupa Kupalarını izlemek maksadıyla aldığım Samsung LED TV 40 günde arızalanmış ve Samsung markasına güvenerek aldığım ürün beni hayal kırıklığına uğratmıştır. Samsung gibi bir firmanın küçük hesaplar peşinde koşarak ürününün arkasında durmayacağını, müşterisini bu kadar mağdur edebileceğini düşünemezdim açıkçası..

Samsung 46D6000 LED TV’den ve Samsung ürünlerinden bundan sonra uzak durmaya dikkat edeceğime kendi adıma söz veririm. Yazıyı okuyan arkadaşların da Samsung firmasının bu tavrını dikkate almasını rica ederim.
    Aşağıda belirttiğim arıza takip numarası ile Samsung’un sayfasında yer alan tamir durumu takip sayfasından ürünün ne aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.

Arıza Takip No: 412426054

• ebaydan aldıgım ssg 4100 gözlüklerle 3d filmlere başlamış bulunuyorum.

fakat bir sorunum var.

3d filmler orjinalde yanyana veya üstüste oldugu zaman sorun yok. kumandadan 3d düğmesine basınca işlem tamam. üstüste biniyor,, gözlüğü açıncada filmi 3d izliyorum.

ancak film orjinalde interleaved oldugu zaman yani orjinalde iç içe geçmiş 2 görüntü gibi,, işte bu tür filmleri 3d olarak izleyemiyorum. kumandadan 3d düğmesine basınca sağa sola savrulmuş 2 görüntü oluyor. izlenmiyor. 3d düğmesine basmadan direk gözlüğü aktif etmeye çalışıyorum o da olmuyor.

nasıl yapıcaz bu işi bilen var mı yardım etsin lütfen?
  • bu televizyonu 4-5 ay önce almıştık hiç güncelleme falan yapmadık, bir işe yarar mı yapsak nasıl yapılıyor bir de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansekerci

ebaydan aldıgım ssg 4100 gözlüklerle 3d filmlere başlamış bulunuyorum.

fakat bir sorunum var.

3d filmler orjinalde yanyana veya üstüste oldugu zaman sorun yok. kumandadan 3d düğmesine basınca işlem tamam. üstüste biniyor,, gözlüğü açıncada filmi 3d izliyorum.

ancak film orjinalde interleaved oldugu zaman yani orjinalde iç içe geçmiş 2 görüntü gibi,, işte bu tür filmleri 3d olarak izleyemiyorum. kumandadan 3d düğmesine basınca sağa sola savrulmuş 2 görüntü oluyor. izlenmiyor. 3d düğmesine basmadan direk gözlüğü aktif etmeye çalışıyorum o da olmuyor.

nasıl yapıcaz bu işi bilen var mı yardım etsin lütfen?

o tür filmleri bu tv de seyredemezsin, seyrede bileceğim filmler half sbs olması lazım yoksa çalıştıramazsın.

• tamam dostum sağol. filmleri ona göre indircem bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bu televizyonu 4-5 ay önce almıştık hiç güncelleme falan yapmadık, bir işe yarar mı yapsak nasıl yapılıyor bir de?

Güncelleme müncelleme yapma, sapasağlam çalışan Tv'nin ayarıyla boş yere oynama. Güncelleme yapsan Tv yeni haliyle uzaya çıkmayacak, yine aynı Tv olacak,2-3 tane dandik özelliği değişecek altı üstü. Tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.