Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Dolby Digital ses özelliği ne zaman çalışıyor bilen var mı ? Acaba Usb'den film izlerken mi aktif oluyor diye düşündüm film sırasında aktifleştirmeye çalıştırdım ama olmadı, ne zaman devreye giriyor bu dolby ? Yoksa filmin dolby kullanıp kullanmamasına göre otomatik mi çalışıyor,nedir ? Bir bilen aydınlatsın beni.
  • Yeni yazılım çıkmış yükseltebilrsiniz 1019.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar76

Bu Dolby Digital ses özelliği ne zaman çalışıyor bilen var mı ? Acaba Usb'den film izlerken mi aktif oluyor diye düşündüm film sırasında aktifleştirmeye çalıştırdım ama olmadı, ne zaman devreye giriyor bu dolby ? Yoksa filmin dolby kullanıp kullanmamasına göre otomatik mi çalışıyor,nedir ? Bir bilen aydınlatsın beni.

5+1 varsa ve optik bağlantı yaptıysanız farkı ancako zaman bariz bi şekilde anlarsınız.DTS çünkü tüm kanalları kullanır ve sesin netliği keskinliği daha iyidir.Genelde usb den oynatılan düşük boyuttaki filmlerde fazla yer kaplamadığı için AC3 formatı kullanılır.DTS li filmler ise 720 ve 1080 lerde kullanılır ve TV bunu zaten otomatik algılayarak çıkışa gönderir,sizin herhangi birşeyi aktif etmenize gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

quote:

Orijinalden alıntı: Caesar76

Bu Dolby Digital ses özelliği ne zaman çalışıyor bilen var mı ? Acaba Usb'den film izlerken mi aktif oluyor diye düşündüm film sırasında aktifleştirmeye çalıştırdım ama olmadı, ne zaman devreye giriyor bu dolby ? Yoksa filmin dolby kullanıp kullanmamasına göre otomatik mi çalışıyor,nedir ? Bir bilen aydınlatsın beni.

5+1 varsa ve optik bağlantı yaptıysanız farkı ancako zaman bariz bi şekilde anlarsınız.DTS çünkü tüm kanalları kullanır ve sesin netliği keskinliği daha iyidir.Genelde usb den oynatılan düşük boyuttaki filmlerde fazla yer kaplamadığı için AC3 formatı kullanılır.DTS li filmler ise 720 ve 1080 lerde kullanılır ve TV bunu zaten otomatik algılayarak çıkışa gönderir,sizin herhangi birşeyi aktif etmenize gerek yok.

Teşekkür ederim sevgili kardeşim.

• Merhaba arkadaşlar, 40ES5500 samsung smart tv aldım ve tüm bağlantılarını yaptım. İnternete girebiliyorum fakat your video menüsünde filmleri izleyemiyorum, menüde "izle" seçeneği görünmüyor. Your video menüsünde film izleyebilen arkadaşlar var mı içinizde? İkincisi smart tv uygulamalar içinde samsung smart sinema ve 7/24 sinema uygulamaları bulunmuyor, bu uygulamaları nereden yükleyebilirim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Merhaba, bu tv yi almak istiyorum yardımlarınızı rica ediyorum.
    Web browser yoksa internetten film vs izleyemiyor muyuz?
  • 1020 firmware çıkmış, bu fw ile FULL 3D HD izlenebildiğini duydum, kurup deneyen var mı bu fw yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

1020 firmware çıkmış, bu fw ile FULL 3D HD izlenebildiğini duydum, kurup deneyen var mı bu fw yi

2 gün önce aldım tv'yi...

next 9000fta receiver ve eski scart ile bağladık, kanallar iyi...

benimkinde geçerli sürüm 001017 yazıyor, bağlantı yaptım, yeni güncelleme yok diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 10 Temmuz 2012; 0:03:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

1020 firmware çıkmış, bu fw ile FULL 3D HD izlenebildiğini duydum, kurup deneyen var mı bu fw yi

benimkinde geçerli sürüm 001017 yazıyor, bağlantı yaptım, yeni güncelleme yok diyor...

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 1 Eylül 2012; 0:52:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Bende de aynısı olmuştu USB ile denedim güncellemeyi yükledi anlamış değilim
  • Arkadaşlar ben de bişey danışmak istiyorum. Bu tv'yi monitör olarak pcye hdmi/dvi kablo ile bağladığımızda,direk oyun açabiliyormuyuz bi ayar yapmamıza gerek var mı?
    Tv ayarlarında oyun modu diye birşey var ama o konsollar için, benim konsolum olmadığı için direk pc ile denemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 10 Temmuz 2012; 21:39:10 >
  • İyi gunler.. Televizyona harici harddisk takip mkv film oynattigimda goruntu yaklasik 1.1 kat hizli ilerliyor.. Bilgisayarda ayni anda acip denedim 33 dakikalik goruntuyu 30 dakikada oynatti televizyon.. Bu sorunu nasil cozebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk olarak vga kablosu ile bağlayıp görüntü alabiliyorsunuz tv bağlantı yapılınca masa üstü çözünürlüğüne göre kendini ayarlıyor (Bende 1920*1080 çözünürlük vardı problem olmadı) birkaç da oyun denedim herhangi bir problem yaşamadım. Ancak forumun ilk sayfalarında arkadaşın biri pc bağlarken yapılacak ince ayarlardan bahsetmişti geriye doğru ararsan bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

İyi gunler.. Televizyona harici harddisk takip mkv film oynattigimda goruntu yaklasik 1.1 kat hizli ilerliyor.. Bilgisayarda ayni anda acip denedim 33 dakikalik goruntuyu 30 dakikada oynatti televizyon.. Bu sorunu nasil cozebilirim?

kimse de yokmu bu problem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Arkadaşlar ben de bişey danışmak istiyorum. Bu tv'yi monitör olarak pcye hdmi/dvi kablo ile bağladığımızda,direk oyun açabiliyormuyuz bi ayar yapmamıza gerek var mı?
    Tv ayarlarında oyun modu diye birşey var ama o konsollar için, benim konsolum olmadığı için direk pc ile denemek istiyorum

Yanılmıyorsam HDMI Kablo ile bağlantıyı kurduktan sonra kumandanın üst tarfındaki tuşla bağlantıyı HDMI olarak seçerek oyunun keyfini sürebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiberaL

quote:

quote:

Bende de aynısı olmuştu USB ile denedim güncellemeyi yükledi anlamış değilim

ben de USB'den yeni versiyonu yükledim, 1 dak. sürdü, ama farklı birşey göremedim...

menü aynı, herşey aynı...bu nasıl yazılım yükseltme anlamadım...

• arkadaşlar,

türksat 3D test yayını var, hani şu dinazorlu olan...onu açtığımda yayını tanıması gerekmiyor mu?..3D tuşuna basıyorum, uygun değil diyor...

monster marka altın uçlu scart gördüm mediamarktta, 39 liraydı, halat gibi birşey...alsam belirgin bir fark oluşur mu eski scartla arasında?..
  • quote:

arkadaşlar,

türksat 3D test yayını var, hani şu dinazorlu olan...onu açtığımda yayını tanıması gerekmiyor mu?..3D tuşuna basıyorum, uygun değil diyor...

monster marka altın uçlu scart gördüm mediamarktta, 39 liraydı, halat gibi birşey...alsam belirgin bir fark oluşur mu eski scartla arasında?..

Ben daha TV ayarında 3d tuşunun çalışığını görmedim. SD yayından kaynaklı olabilir. Genellikle HD yayınlar HDMI bağlantı ile bağlandığı için aynı sorunun onlarda olmayacağını düşünüyorum. Gold uçlu scart bende iraz görüntüyü netleştirdi. Ancak esas fark HDMI da görülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKBLUE82

quote:

arkadaşlar,

Ben daha TV ayarında 3d tuşunun çalışığını görmedim. SD yayından kaynaklı olabilir. Genellikle HD yayınlar HDMI bağlantı ile bağlandığı için aynı sorunun onlarda olmayacağını düşünüyorum. Gold uçlu scart bende iraz görüntüyü netleştirdi. Ancak esas fark HDMI da görülür.

cevap için teşekkür...

diğer yayınlarda 3d tuşunun çalışmaması neyse de, zaten 3d olan yayını tanıması ve tuşun aktif olması gerekir diye düşünmüştüm mantık olarak ama tv'nin mantığıyla ters düştük demekki...

benim receiverda hdmı yok...
    kuruluma gelen elemanlar çok övmüşlerdi ellerindekini, seste görüntüde hemen farkeder satalım size dediler, ambalajından çıkartıp denetsem almam icap eder diye boşvermiştim...emin olsam çok farkedeceğini yarın gidip alırım bi tane iyisinden...

• scartla 3 d yayın izleyemezsiniz hdmi ile bariz görüntü farkı var bu devirde scart mı kaldı yahu istersen 150 tllik kablo al bir şey değişmez
    kuruluma gelen elemanlara scartla baglantı şeklini övenlere sevgilerinizi saygılarınızı belirtin eski cag dışı kalmış scart baglantı artık demode cihazları kakalamaya çalışıyorlar ah bana denk gelecekti neler demezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 20 Temmuz 2012; 0:48:42 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.