Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet bana yardım edin lütfen 2 gündür kafayı yicem.

40d6000 tv var. bir de pc.

geçen gün pc nin arkasında hdmi çıkışı olduğunu gördüm,, görmez olaydım.

şeytan dürttü gittim hdmi kablo aldım. 1.4,,, 3d özellikli philips marka. hdmi-hdmi sanırım. hani powerdvd12 ile 3d filmleri gerçek bluray formatındakileri,, tv oynatmıyor diye pcden açarım görüntüyü tvye verip 3d izlerim diye.

ancak sorun şu ;

bir türlü tv-pc bağlantısını kuramadım.

pcde tek hdmi çıkışı var oraya bir ucunu takıyorum,,, tv de ise 1. slota yani hdmi (dvi) yazan yere. (gerçi daha sonra diğerlerinde de denedim olmadı ama neyse.)

ekran kartım ati hd4850. ekranları algıla dediğimde samsung şeklinde görüyor. hatta pcde uyarı bile çıkıyor " bir hdmi -dvi bağlantısı algılandı,, sesde istiyorsan ayrıca kablo kullanman gerekir gibisinden.

sonra pcdeki ayarlardan anaekran olarak tvyi seçiyorum olmuyor,, görüntüyü klonla çift monitör gibi yap diyorum olmuyor.

olmuyordan kastım tvde source düğmesine bastıgımda hdmi dvi yazan yer aktif olmuyor. oraya gelip seç desemde bağlantı yok diyor. bu forumda bir konuda okumuştum arkadaşın biri o seçeneğin ismini PC diye değiştirin demiş onu da yaptım gene yok. source kısmındaki diğer seçeneklere tek tek geliyorum tık yok.

ne yapayım ne edeyim yardım edin pls. d6000 serisi tvsi olup hdmi ile tvye görüntü aktaran vardır mutlaka

• haydi beyler bi el atın şu işe.
  • kablo takılıyken ve tv'de hdmi kanalı seçiliyken bilgisayarı yeniden başlat. ayrıca kabloda problem olmadığından emin ol.
  • hdmı ı seçtiğin anda tv de pc nin görüntüsü aktif olması lazım başka hdmı varsa onunla dene birde kabloda sorun olabilir
  • Ben Inca nın 1.4 HDMI kablosunu aldım dediğin şekilde ekran kartından çıkışla TV yi monitör şeklinde kullanabildim.

Kablon problemli olabilir.
  • Arkadaşlar bende bugün sıkıldım ve d6000 model tvmi internete bağladım. Baya bi güncelleme yaptı tv. Sonrasında youtubea girmeye çalışıyorum ama ekranda youtube simgesi çıkıyor ve öyle kalıyor. Facebook vs. Widgetlar çalışıyor ama youtube çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim problemim sanırım ekran kartının arkasındaki hdmi çıkışı. galiba orjinal hdmi çıkışı değil o. dvi çıkışını içerden ekleme yaparak yan tarafına hdmi olarak yapıp koymuşlar.

ekran kartım amd hd4850

3 çıkış var,, vga--hdmi--dvi

ortadaki hdmi girişi bahsettiğim.

sorun devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: replastone

Arkadaşlar bende bugün sıkıldım ve d6000 model tvmi internete bağladım. Baya bi güncelleme yaptı tv. Sonrasında youtubea girmeye çalışıyorum ama ekranda youtube simgesi çıkıyor ve öyle kalıyor. Facebook vs. Widgetlar çalışıyor ama youtube çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Arkadaşlar çözüm önerisi olan yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansekerci

benim problemim sanırım ekran kartının arkasındaki hdmi çıkışı. galiba orjinal hdmi çıkışı değil o. dvi çıkışını içerden ekleme yaparak yan tarafına hdmi olarak yapıp koymuşlar.

ekran kartım amd hd4850

3 çıkış var,, vga--hdmi--dvi

ortadaki hdmi girişi bahsettiğim.

sorun devam ediyor.

ekran kartının ayarlarıyla oyna 3 çıkış olduğu için içlerinden birisini aktif etmen fln gerekiyor olabilir.
    Tv de yada kabloda sorun olacağını sanmıyorum.
    Birde ekran çözünürlüğünü fln değiştir görüntüyü sadece tv ver.
  • Arkadaşlar şu 3D gözlüklerden almayı düşünüyorum Bimeks baya düşürmüş fiyatı ama öyleyken bile tek gözlük 90 TLhttps://www.bimeks.com.tr/urun/118486/samsung-ssg-3300gr-3d-gozluk.aspx#dealers

ebay dan mı alsam napsam karar veremedim!!! yardımcı olan olursa çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

Arkadaşlar şu 3D gözlüklerden almayı düşünüyorum Bimeks baya düşürmüş fiyatı ama öyleyken bile tek gözlük 90 TLhttps://www.bimeks.com.tr/urun/118486/samsung-ssg-3300gr-3d-gozluk.aspx#dealers

ebay dan mı alsam napsam karar veremedim!!! yardımcı olan olursa çok sevinirim...

Ben 6 ay kadar önce Vatan'dan SSG3300CR modelini almıştım. 100 TL civarı ve şarj edilebiliyor. Vatan'ın sitesinde yoktu yalnız mağazalarda satılıyordu. Son çıkan gözlük modellerinden daha estetik ve daha dayanıklı olduğunu söyleyebilirim. Ancak nihayetinde 3d filmler çok fazla olmadığı için ucuz birşey almanı tavsiye ederim. 4-5 sayfa geride arkadaşların verdiği e-bay linkleri mevcuttu. Gayetucuza yurtdışından getiren arkadaşlar mevcut ve konuştuğum kadarı ile gayet memnunlar. Ama türkiyeden alacaksan dediğim gözlük aynı fiyata ise onu almanı tavsiye ederim.
    Not: Aldığım gözlüğün tek sıkıntısı uzun süre kullanılmayınca şarjının boşalması.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKBLUE82

quote:

Arkadaşlar şu 3D gözlüklerden almayı düşünüyorum Bimeks baya düşürmüş fiyatı ama öyleyken bile tek gözlük 90 TLhttps://www.bimeks.com.tr/urun/118486/samsung-ssg-3300gr-3d-gozluk.aspx#dealers

Ben 6 ay kadar önce Vatan'dan SSG3300CR modelini almıştım. 100 TL civarı ve şarj edilebiliyor. Vatan'ın sitesinde yoktu yalnız mağazalarda satılıyordu. Son çıkan gözlük modellerinden daha estetik ve daha dayanıklı olduğunu söyleyebilirim. Ancak nihayetinde 3d filmler çok fazla olmadığı için ucuz birşey almanı tavsiye ederim. 4-5 sayfa geride arkadaşların verdiği e-bay linkleri mevcuttu. Gayetucuza yurtdışından getiren arkadaşlar mevcut ve konuştuğum kadarı ile gayet memnunlar. Ama türkiyeden alacaksan dediğim gözlük aynı fiyata ise onu almanı tavsiye ederim.
    Not: Aldığım gözlüğün tek sıkıntısı uzun süre kullanılmayınca şarjının boşalması.

hepsi şarjlı mı bunların, pilli olanı yok mu?..

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: DARKBLUE82

quote:

hepsi şarjlı mı bunların, pilli olanı yok mu?..

Arkadaşın söylediği model ile benim söylediğim modeller şarjlı. Piyasada pek çok pilli model mevcut. Birkaç sayfa geride ucuz ve pilli modeller için arkadaşların verdiği linkler mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

1020 firmware çıkmış, bu fw ile FULL 3D HD izlenebildiğini duydum, kurup deneyen var mı bu fw yi

bende d6500 var onunda 1021 firmware çıktı kurup denedim full hd 3d görüntü hala vermiyor.
    d6000 serisinde de durum aynıdır.
  • arkadaşlar hd uydu alıcısı olan varsa turksat uydusunda teledünya 3d test kanalı var side by side şeklinde 3d yayın yapıyor yani bizim tvlere uygun.

frekansınıda vereyim 12138 H 14580
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

İyi gunler.. Televizyona harici harddisk takip mkv film oynattigimda goruntu yaklasik 1.1 kat hizli ilerliyor.. Bilgisayarda ayni anda acip denedim 33 dakikalik goruntuyu 30 dakikada oynatti televizyon.. Bu sorunu nasil cozebilirim?

pal tv olduğu için fps 23 olan filmleri 25 fps oynatır ancak karşılaştırma yapmazsanız aradaki farkı farketmezsiniz bile
  • bu tv yi vınn la loaptop üzerinden internete bağlayabilen varmıdır???

deli etti beni

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esedix -- 26 Temmuz 2012; 1:02:49 >
  • quote:

bu tv yi vınn la loaptop üzerinden internete bağlayabilen varmıdır???

deli etti beni

Nasıl birşey denediğini bile anlayamadım :D Biraz daha açıklayıcı olabilir misin?
  • Arkadaşlar D,E,ES serisi modellere uyumlu son çıkan SSG-4100GB 3D FULL HD gözlükten var ilgilinen olursa pm den ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.