Televizyonumdan memnunum fakat şöyle bisey oluyor. Harici hard diskimi takip film dizi izleyeceğim sırada eskiden haricideki olan ama sildiğim dosyalarıda görebiliyorum. Mesela house m.d. Dizisini izledikten sonra sildim ama tv bunu klasor olarak goruyor. Bunun bi cozumu varmi?
o sorun bende de vardı ama nasıl oldu bilmiyorum, sildiğim film klasörleri az önce hdd yi açtığımda gitmişti :))) nasip demekki :)
Yeni aldığım Galaxy S3 telefonumla 40D6000 televizyonumu DLNA aracılığı ile birbirine bağlamak istiyorum. 40D6000 in bu bağlantıyı sağlayabilmesi için wireless adapter'e ihtiyacı var mıdır? Bu bağlantıyı nasıl kurabilirim. Bilgisi olan biri cevap verirse çok sevinirim.
bu tv'nin bir güzelliğini daha farkettim, müzikli slayt show yapabiliyor... yüklüyorum usb belleğe fotoğraflarımı, içine birkaç tane de müzik atıyorum, takıyorum tv'ye... tools'tan "müzik açık" seçiyorum, kendiliğinden bellekteki müzikleri buluyor, fonda müzik eşliğinde keyifle slayt show izliyorum, aile fotoğrafları için ideal...
beğenmediğim yönleri de var tabii, mesela ten rengi hiçbir zaman tam istediğim gibi olmuyor... ayrıca insan yüzünde sürekli detay vermesini isterdim, yüz hareket ettikçe ayrıntılar kayboluyor...bazılarının yüzü net, bazıları flu oluyor, adam seçiyor sanki...
Bizde 40D6500 var . Kanal listesini hiç bir şekilde silemiyorum. Manuel ve otomatik olarak sıfırlayıp tekrardan eklemeye çalıştım ancak önceki liste silinmiyor. Uydu üzerinden milyon tane kanal çekmişim zamanında hiç birinede bakılmıyor . Sırf bu yüzden açıp dandik karasal yayını izliyorum. Bu konuda bir önerisi olan varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: harhu1
Bizde 40D6500 var . Kanal listesini hiç bir şekilde silemiyorum. Manuel ve otomatik olarak sıfırlayıp tekrardan eklemeye çalıştım ancak önceki liste silinmiyor. Uydu üzerinden milyon tane kanal çekmişim zamanında hiç birinede bakılmıyor . Sırf bu yüzden açıp dandik karasal yayını izliyorum. Bu konuda bir önerisi olan varmı ?
bizimkinde "exit" tuşuna 20-30 sn. basılı tutunca fabrika ayarlarına dönüyor, herşeyi sıfırlıyor... belki onda da vardır...
quote:
Orijinalden alıntı: baberti
quote:
Orijinalden alıntı: harhu1
bizimkinde "exit" tuşuna 20-30 sn. basılı tutunca fabrika ayarlarına dönüyor, herşeyi sıfırlıyor... belki onda da vardır...
Tmm hocam saol bi deneyim bende.
Dün smart özelliğini denedim gayet güzel. 3 D filmler çok güzel. Konser görüntüleri ve kısa belgeseller var.
Bu televizyona uygun kablosus klavye kullanabilen var mı acaba? Smart özelliğini kullanabilmek için gerekli diye düşünüyorum. Kumandadan zor oluyor..
quote:
Orijinalden alıntı: chiroptera
Bu televizyona uygun kablosus klavye kullanabilen var mı acaba? Smart özelliğini kullanabilmek için gerekli diye düşünüyorum. Kumandadan zor oluyor..
Bunun için samsungun özel olarak ürettiği klavye mevcut. Önceki sayfalarda fotoları ve teknik özellikleri vardı sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: DARKBLUE82
Yeni aldığım Galaxy S3 telefonumla 40D6000 televizyonumu DLNA aracılığı ile birbirine bağlamak istiyorum. 40D6000 in bu bağlantıyı sağlayabilmesi için wireless adapter'e ihtiyacı var mıdır? Bu bağlantıyı nasıl kurabilirim. Bilgisi olan biri cevap verirse çok sevinirim.
Şayet televizyonunuzu ev ağına (yani kablosuz modeme wireless veya kablo ile ) bağladıysanız gerek yoktur...Hemen Galaxy s3 ağdan görecektir bir kaç saniye içinde s3 teki bütün resim video vb. materyalleri tv.den izleyebilirsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: burzumvarg
quote:
Şayet televizyonunuzu ev ağına (yani kablosuz modeme wireless veya kablo ile ) bağladıysanız gerek yoktur...Hemen Galaxy s3 ağdan görecektir bir kaç saniye içinde s3 teki bütün resim video vb. materyalleri tv.den izleyebilirsiniz...
Anladım yani illaki televizyona wireless dongle almam gerekiyor. Kutudan çıkmamıştı. Bir de bilgisayarımda DLNA var ona S3 ten görüntü aktarırken normalde sıkıntı yaşamıyorum. Ancak S3 e herhangi bir usb disk bağladığımda vegörüntü aktarmaya çalıştığımda aktarmaya çalışıyor. Ancak beceremeyip kapatıyor. Acaba bunun bir çözümü var mıdır?
quote:
quote:
quote:
Anladım yani illaki televizyona wireless dongle almam gerekiyor. Kutudan çıkmamıştı. Bir de bilgisayarımda DLNA var ona S3 ten görüntü aktarırken normalde sıkıntı yaşamıyorum. Ancak S3 e herhangi bir usb disk bağladığımda vegörüntü aktarmaya çalıştığımda aktarmaya çalışıyor. Ancak beceremeyip kapatıyor. Acaba bunun bir çözümü var mıdır?
wireless şart değil ...ben modemi tv. nin arkasında duvara monte ettim...modeminizi tv. nin arkasına monte edin, ya da kabloyla bir şekilde bağlarsınız...o zaman da ağdan görecektir s3 tv. yi...2. sorununuzla ilgili bir deneyim yaşamadım...yaşayanlar varsa cevaplarlar.
quote:
quote:
quote:
quote:
wireless şart değil ...ben modemi tv. nin arkasında duvara monte ettim...modeminizi tv. nin arkasına monte edin, ya da kabloyla bir şekilde bağlarsınız...o zaman da ağdan görecektir s3 tv. yi...2. sorununuzla ilgili bir deneyim yaşamadım...yaşayanlar varsa cevaplarlar.
Çok teşekkürler. Modemim televizyona uzak. Ancak belki bir ara deneme yapabilirim.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok teşekkürler. Modemim televizyona uzak. Ancak belki bir ara deneme yapabilirim.
rica ederim. önemli değil.
arkadaşlar önceden tv ekranını iki parçaya bölüp birini pc diğer parçayı ise tv ya da her ne istersem o şekilde kullanıyordum. şimdi yeniden öyle kullanmak istiyorum fakat uzunca bir süre yapmayınca nasıl yapıldığını unutmuşum. kumanda da basmadığım tuş kalmadı. nereden ve nasıl yapılacağını bilen varsa ve benimle paylaşırsa çok makbule geçecek.
harici disk ile ilgili sorun yaşıyorum eskiden hddyi hızlıca okurdu şimdi fotoğraf açıcam diyelim klasörleri yavaş yavaş seçebiliyorum fotoğrafların olduğu klasöre girerken klasör okunamıyor falan diyor. 1tb wd harici disk var.
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
harici disk ile ilgili sorun yaşıyorum eskiden hddyi hızlıca okurdu şimdi fotoğraf açıcam diyelim klasörleri yavaş yavaş seçebiliyorum fotoğrafların olduğu klasöre girerken klasör okunamıyor falan diyor. 1tb wd harici disk var.
Diskle alakalı bir durum olabilir mi acaba? Bende de 1.5 TB'lik WD var. Yaklaşık 1 TB dolu. Şuana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.
Kasımda 46d6000 aldım, 11. ayda benim Tv patladı arkadaşlar, Samsung dedik, en iyi marka falan dedik ama al işte sonuç bu...
Yani tv'nin parasını geri alsam yeni tv alacak olsam yine alacağım 3 markadan biri Samsung olur, ben de arızası , ölü pixeli , bilmemnesi çıkmadı diye seviniyodum.
Tv'yi açıyorum ses var, görüntü yok, görüntüde sorun olmasın diye gittim 50 milyona philips scart, voltaj gider gelir diye akım korumalı priz aldım ama nafile, patledı gene.
444 77 11'i aradım, görüntü testi yapın dedi telefonda, o benim de aklıma geldi ama OSD ekran yok ekranda yapamıyorum dedim.
Acaba uydu alıcıda mı bi dert var diye, usb'den bi film attım (ekran simsiyah tabi gene ) kumanda tuşuyla sağ sol yapa yapa, usb içindeki filmi zorla açtım orda da aynı durum var, görüntü yok ses var.
Ya dostlar, başıma böyle bir iş geldi, inşallah sizlerde bir dert yoktur.
Merhaba Arkadaşlar elimde 40D6000 model tv var Açık Oyunlarınını 1080p ingilizcesi var türkçe ses yok ama altyazı ekleyince gom player da pc de izleniyor ama tv de gelmiyor altyazı nasıl ayarlıcam dosyanını adının nasıl koycam yardımcı olurmsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Caesar76
Kasımda 46d6000 aldım, 11. ayda benim Tv patladı arkadaşlar, Samsung dedik, en iyi marka falan dedik ama al işte sonuç bu...
Yani tv'nin parasını geri alsam yeni tv alacak olsam yine alacağım 3 markadan biri Samsung olur, ben de arızası , ölü pixeli , bilmemnesi çıkmadı diye seviniyodum.
Tv'yi açıyorum ses var, görüntü yok, görüntüde sorun olmasın diye gittim 50 milyona philips scart, voltaj gider gelir diye akım korumalı priz aldım ama nafile, patledı gene.
444 77 11'i aradım, görüntü testi yapın dedi telefonda, o benim de aklıma geldi ama OSD ekran yok ekranda yapamıyorum dedim.
Acaba uydu alıcıda mı bi dert var diye, usb'den bi film attım (ekran simsiyah tabi gene ) kumanda tuşuyla sağ sol yapa yapa, usb içindeki filmi zorla açtım orda da aynı durum var, görüntü yok ses var.
Ya dostlar, başıma böyle bir iş geldi, inşallah sizlerde bir dert yoktur.
akım korumalı çoklu priz var bende ama inşallah yararı oluyordur...yukardakiler birgün benim de başıma gelir diye almıştım, gerçi samsung servisler her arızaya "kullanıcı hatası" demekle ünlüymüş ama biz yine de tedbirimizi aldık...
bugün internet kablosunu taktım, 3D videolar izlemeye çalıştım hub smarttan ama 1 sn. oynuyor 2 sn. arıyor, çok can sıkıcı, böyle olduktan sonra ne işe yarar ki bu?...