Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BoBChopper

arkadaşlar önceden tv ekranını iki parçaya bölüp birini pc diğer parçayı ise tv ya da her ne istersem o şekilde kullanıyordum. şimdi yeniden öyle kullanmak istiyorum fakat uzunca bir süre yapmayınca nasıl yapıldığını unutmuşum. kumanda da basmadığım tuş kalmadı. nereden ve nasıl yapılacağını bilen varsa ve benimle paylaşırsa çok makbule geçecek.

Merhaba
    Uzun süredir bu tv yi kullanıyorum ama böyle bir özelliğinin olduğunu hiç duymamıştım. Acaba nasıl yapıldığını öğrenebildinizmi?
    Not: Pc modundayken tv yayınını küçük ekranda PIP olarak veriyor acaba bahsettiğiniz özellik bu mu?

• arkadaşlar smart tv özelliğini kullananınız var mı?..

film izlemek istiyorum "e-mail ve şifre" istiyor, bir yere kayıt mı olmak gerekiyor?..
    smart tv ücretli mi?..
  • samsunga üye olunuyor
  • arkadaşlar iyi günler.
    samsung d6000 serisi explorer 3d yi açtığım zaman filmleri açmıyor. please check your network status diye bir uyarı veriyor.
    tvdeki diğer tüm uygulamaları kullanıyorum youtube vs.
    3d gözlük aldım bir deneyeyim dedim
    3d explorer bölümü açılmıyor.
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar benim de bir sorunum var.
    40d6000 tv'm var, bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Geçtiğimiz yaz başında taşınırken tv yi kutusuna koydum, bugüne kadar da çıkarmamıştım.
    Bugün tv yi açtığımda fark ettim, görüntü ayarları sıfırlanmış, yeniden ayarlıyorum yarım saat içinde ekran 1sn kararıp yeniden dinamik moda geçiyor.
    Naptıysam ayarlarımı muhafaza edemedim. Böyle birşey başına gelen var mı?
    Ayrıca Tools menüsünde daha önce olmayan E-Pop, E-Pop günclle, 3d video senk. gibi ayarlar gelmiş, daha önce olmadığına eminim. Keramet kutuda mı?
  • İki defa yazmışım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisoylu38 -- 14 Kasım 2012; 19:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisoylu38

Arkadaşlar benim de bir sorunum var.
    40d6000 tv'm var, bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. Geçtiğimiz yaz başında taşınırken tv yi kutusuna koydum, bugüne kadar da çıkarmamıştım.
    Bugün tv yi açtığımda fark ettim, görüntü ayarları sıfırlanmış, yeniden ayarlıyorum yarım saat içinde ekran 1sn kararıp yeniden dinamik moda geçiyor.
    Naptıysam ayarlarımı muhafaza edemedim. Böyle birşey başına gelen var mı?
    Ayrıca Tools menüsünde daha önce olmayan E-Pop, E-Pop günclle, 3d video senk. gibi ayarlar gelmiş, daha önce olmadığına eminim. Keramet kutuda mı?

uzun süre yatınca resetlemiştir, hafıza için tv'de dahili pil varsa belki boşalmıştır...bunlar tahmin tabiiki...

• Bende 46d6000 var, geçen ay bozuldu, 20-25 gün serviste yattı, panel değişmiş, görüntüde bir sorun yok ama, 2-3 saniye daha geç açılıyor eskisine göre, türkçe dil desteği gitmiş, en önemlisi de 3d özelliği bozulmuş nasıl olduysa.

Filmi takıyorum ki daha önce sorunsuz izlediğim filmler bunlar, 3d tuşuna basınca, ekran sağ sol olarak değil,yatay olarak ikiye bölünüyor, üst kısım simsiyah alt kısımda ise sağ/sol ya da üst/alt seçim durumu görünüyor, hangisini seçersem seçeyim durum değişmiyor, ben böyle iş görmedim arkadaşlar.

Tekrar 444 77 11 'den arıza kaydı açtırdım 3d sorunu için.

Serviste yazılım mı değişti kart mı değişti ne oldu anlamadım anlayan varsa beri gelsin, tükçe dil desteğini indirebileceğimiz bir site bilen ya da 3d sorunu hakkında yorum yapabilecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar76

Bende 46d6000 var, geçen ay bozuldu, 20-25 gün serviste yattı, panel değişmiş, görüntüde bir sorun yok ama, 2-3 saniye daha geç açılıyor eskisine göre, türkçe dil desteği gitmiş, en önemlisi de 3d özelliği bozulmuş nasıl olduysa.

Filmi takıyorum ki daha önce sorunsuz izlediğim filmler bunlar, 3d tuşuna basınca, ekran sağ sol olarak değil,yatay olarak ikiye bölünüyor, üst kısım simsiyah alt kısımda ise sağ/sol ya da üst/alt seçim durumu görünüyor, hangisini seçersem seçeyim durum değişmiyor, ben böyle iş görmedim arkadaşlar.

Serviste yazılım mı değişti kart mı değişti ne oldu anlamadım anlayan varsa beri gelsin, tükçe dil desteğini indirebileceğimiz bir site bilen ya da 3d sorunu hakkında yorum yapabilecek olan var mı ?

son yazılımı yüklediniz mi?..

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE46D6000TWXTK-downloads

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: Caesar76

Bende 46d6000 var, geçen ay bozuldu, 20-25 gün serviste yattı, panel değişmiş, görüntüde bir sorun yok ama, 2-3 saniye daha geç açılıyor eskisine göre, türkçe dil desteği gitmiş, en önemlisi de 3d özelliği bozulmuş nasıl olduysa.

son yazılımı yüklediniz mi?..

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE46D6000TWXTK-downloads

Evet dün onu yükledim , en baştan kendim yükleyecektim ama şimdi servis bahaneyi orda bulur diye önce servisi aradım ordan da aynı talimat gelince 1020'yi yükledim, infodan baktığımda üzerindeki versiyon 1016'ydı, görüntü sanki biraz daha netleşti gibi ama, yukarda bahsettiğim olaylar (Geç açılma, 3D sorunu ve Türkçe dil seçenek noksanlığı)aynen devam etti.

Arıza kaydını dün açtırdım daha geriye dönen olmadı, bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caesar_ -- 15 Kasım 2012; 14:59:56 >

• Netten az önce tesadüfen bulduğum resim, bendeki sorun da aynısı.

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclKSrlaSqnKaSn6nKoqmUpcnU4ZTW6cs

İnşallah yükleyebilmişimdir resmi.
  • tv'yi dün kablo ile modeme bağladım, bağlantı kurdu ve enteresandır ağ seçeneğinde "windows media player" simgesi vardı, daha önceki bağlantılarda bu yoktu diye hatırlıyorum...

ok tuşuna bastım bir süre sonra sağ tarafta "indiriliyor" yazısı belirdi, sonra "yükleniyor" ve "başlatılıyor" dedi...
    ancak neyi indirdi neyi kurdu çözemedim çünkü sonunda herhangi bir uygulama açmadı...

bugün yine "wmp" ağ simgesi var ama herhangi bir fonksiyon yok...
    internete bağladığınızda "ağ: windows media player" yazıyor muydu önceden, vardı da ben mi hatırlamıyorum?..

• Dün güncelleme yaptım. 100020 oldu sürüm.
  • Arkadaşlar hdd de birçok klasör filan vardı. bunları temizledim ama tv ye bağlayınca hala eski klasörleri görüyor. Sanırım tv nin önbelleğinde kalmış... Bunu temizlemenin bir yolu var mı ?

eskiden foto ya da müzik kısmına geçince düzeliyordu. ama artık öyle yapıncada sorun düzelmiyor. kimsenin başına geldimi bu?
  • bide dikkat etiinizmi bilmiyom ama alt yazı geçerken tam net olmuyo donuyo düzeliyo tekrar donuyo vs... digitürk hd kullanıyorum..
  • arkadaşlar bu tv yi internete kablosuz bağlamak istiyorum.Acaba aşağıdaki ürünü alsam kablosuz bağlanabilirmiyim.
    NEXT YE-11G Wi-Fi BRIDGE
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/next-ye-11g-wi-fi-ethernet-adaptor-66330564
  • Hd alıcı ile Sd alıcı arasında bariz kalite farkı var mı, Hd'e terfi etmeye değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s7e7v7e7n7

Arkadaşlar hdd de birçok klasör filan vardı. bunları temizledim ama tv ye bağlayınca hala eski klasörleri görüyor. Sanırım tv nin önbelleğinde kalmış... Bunu temizlemenin bir yolu var mı ?

eskiden foto ya da müzik kısmına geçince düzeliyordu. ama artık öyle yapıncada sorun düzelmiyor. kimsenin başına geldimi bu?

başka bir bellek elemanı takın düzelir sanırım.
  • Samsung 40D6000 TV ile ağdaki cihazları (PC,Cep Telefonu vs) birbirine bağlamak için ekteki linke bakınız.Ben şu anda bu yöntemle PC deki 3D,HD filmleri hiç sorunsuz izliyorum.

http://emirbozkir.com/blog/?p=347

Linke tıklayın ve yönergeleri takip edin.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.