Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultra35

Arkadaşlar Samsung ürünlerinden ve 46d6000 serisinden uzak durmanızı tavsiye ederim...

14.04.2012 tarihinde aldığım Samsung 46D6000 Led TV 27.05.2012 tarihinde, aldığımdan tam 42 sonra, ekranın üst kısmında 13 satır ölü piksel oluşarak arızalanmıştır. Yetkili servis ertesi gün TV yi evimden alarak panel arızası olduğunu ve panelin değişmesi gerektiğini belirtmiştir. Ancak panelin Slovakya’dan sipariş edildiğini ve 02.07.2012 tarihinde(35 gün sonra) ellerinde olacağını belirtmiştir. Sadece 40 gün kullandığım televizyonumun üretim hatası nedeniyle meydana gelen panel arızasından dolayı değişimini talep ettiğimde ise Samsung Müşteri Hizmetleri bunun mümkün olmadığını ve beklemem gerektiğini ısrarla belirtmiştir.

Avrupa Kupalarını izlemek maksadıyla aldığım Samsung LED TV 40 günde arızalanmış ve Samsung markasına güvenerek aldığım ürün beni hayal kırıklığına uğratmıştır. Samsung gibi bir firmanın küçük hesaplar peşinde koşarak ürününün arkasında durmayacağını, müşterisini bu kadar mağdur edebileceğini düşünemezdim açıkçası..

Samsung 46D6000 LED TV’den ve Samsung ürünlerinden bundan sonra uzak durmaya dikkat edeceğime kendi adıma söz veririm. Yazıyı okuyan arkadaşların da Samsung firmasının bu tavrını dikkate almasını rica ederim.
    Aşağıda belirttiğim arıza takip numarası ile Samsung’un sayfasında yer alan tamir durumu takip sayfasından ürünün ne aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.

Arıza Takip No: 412426054

dostum malesef biz nasil bir ulkeyiz biliyormusun ?bircok markalarin uretim hatali mallarinin satildigi bir ulke.bazi ticari siteler bu markalarla veya burada calisan kötu niyetli insanlarela anlasma yapiyor ve uretim hatali tv telefon vs vs ne varsa hatali hali ile cok ucuza aliyorlar ve satiyorlar .ve ne hikmetse bu hatali urunler normalde avrupa vs gibi yerlerde satilanlardan daha pahaliya satiliyor.baya zamandir Finlandiyada yasiyorum arastiriyorum bu tarz konularda hic kimsenin bi sikintisi yok.burda servis falan kurmuyor tv yi direk aliyosun sen kuruyorsun eger bir hata varsa sorgusuz sualsiz götutuyorsun sana yenisini veriyorlar.ama turkiye ye yollanan mallarin bircogunun bozuk oldugunu samsung firmasi yada bu isi yapan calisani zaten bildiginden urunun arkasinda durmuyor .ve konuyu tv yi size satan araci firmaya birakiyor cunki buyuk ihtimal aralarindaki anlasma öyle...samsung yada orda calisan yetkili kisiler hatali tv leri bu firmalara garantisiz ucuz fiyata veriyor ve o firma size bu tv yi kendi garanti kapsami altinda ve normalden daha pahali bir fiyata satiyor ve cikan problemleri kendi teknik servisi ile halletmeye calisiyor.....saygilar

• PEk kıymetli 40D6000 kullanıcısı arkadaşlarım , motion plus özelliğinin ortaya çıkardığı sorunu farkeden oldu mu , eğer olmadıysa sorun sadece bende demektir , soyle ki 1080p gibi bir filmi pcden açınca (ati hd 4600 serisi ekran kartı gerisi yeterli sistem) motion plus özelliğini standart seçeneğinde kullanınca görüntü de anlık sıçramalar oluyor fakat netleştir seçeneğinde olunca böyle birşey yok fakat standart motion plus aktifken gerçekten çok akıcı bluray tadı veriyor fakat o frame atlaması gözümden kaçmıyor hele ki sabit bi nesnenin üzerinden kamerayı kaydırdıklari sahnelerde çok farkedilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanlarda tv'nin fiyatı arttı, üretimi durdu ama kıymete bindi, teşhiri bile sıfır döneminden pahalı şu an...
    bu modelin devamı olan yeni nesil hangi seri, bilen var mı?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

son zamanlarda tv'nin fiyatı arttı, üretimi durdu ama kıymete bindi, teşhiri bile sıfır döneminden pahalı şu an...

ES6xxx serisi olması lazım
    eh serisi de var onda smarttv özelliği yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re_death -- 18 Ocak 2013; 3:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

son zamanlarda tv'nin fiyatı arttı, üretimi durdu ama kıymete bindi, teşhiri bile sıfır döneminden pahalı şu an...

ES6xxx serisi olması lazım
    eh serisi de var onda smarttv özelliği yok sanırım

40es6140 teknosada 1599 lira görünüyor, yeni neslin fiyatı çok uygun bu durumda...
    yıllandıkça fiyatları artıyor demekki bu meretlerin...

• iyi günler bişey soracam yardımcı olabilecek biri varsa minnettar olurum. televizyonuma lan kablosu taktım internete girsin diye elimde de s3 ve tablet var allshare falan çalıştıramıyorum sadece wifi ile mi oluyor ? dongle olmadan olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

iyi günler bişey soracam yardımcı olabilecek biri varsa minnettar olurum. televizyonuma lan kablosu taktım internete girsin diye elimde de s3 ve tablet var allshare falan çalıştıramıyorum sadece wifi ile mi oluyor ? dongle olmadan olmuyor mu?

lan kablosunu taktıktan sonra ağ ayarlarını yapıyorsunuz şimdi hatırlamıyorum ama çok da teferruatlı birşey değidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold_man

quote:

iyi günler bişey soracam yardımcı olabilecek biri varsa minnettar olurum. televizyonuma lan kablosu taktım internete girsin diye elimde de s3 ve tablet var allshare falan çalıştıramıyorum sadece wifi ile mi oluyor ? dongle olmadan olmuyor mu?

lan kablosunu taktıktan sonra ağ ayarlarını yapıyorsunuz şimdi hatırlamıyorum ama çok da teferruatlı birşey değidi.

Yok yani demek istediğim internet sorunsuz ama allshare olayını ben tv lan kablosu bağlı iken ama telefon tablet pc falan Wifi de iken kullanabilir miyim.

• quote:

quote:

quote:

Yok yani demek istediğim internet sorunsuz ama allshare olayını ben tv lan kablosu bağlı iken ama telefon tablet pc falan Wifi de iken kullanabilir miyim.

router acik olmali baglanacak cihazlar ayni ag uzerinde olmali. allshare programimda da paylastigin klasorli ayarlamalisin.

• quote:

quote:

quote:

ben de lan kabloyla router a bağladım router tv.nin arkasında duvara monte..oşekilde bilgisayarımdaki filmleri vb. şeyleri resimlerimüziği tvden oynatabiliyorum kablo ile bilgisayarı tv. ye bağlamadan...sadece ağ üzerinden görüyor ama tv.den input olarak allshare seçilmeli ve all share programı hem tv.de hem b.sayarda açık olmalı...

• smart tv kullanmayalı uzun zaman olmuştu uygulamalar guncellendi youtube berbat oldu eski yuotube uygulaması çok daha kullanışlıydı
  • DTVBluetooth nedir arkadaşlar??? PC de Tlf da sürekli görüyorum bunu fakat bağlanamıyorum.bunun içinde ek bi aparatmı lazım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

DTVBluetooth nedir arkadaşlar??? PC de Tlf da sürekli görüyorum bunu fakat bağlanamıyorum.bunun içinde ek bi aparatmı lazım???

bildiğim kadarıyla 3d uygulamasında aktif gözlükle haberleşmek için kullanılan bluetooth frekansı
  • Merhaba,

D6000 ve Note 10 tablet sahibiyim.
    Vestel reklamındaki gibi tabletteki görüntüyü TV'ye aktarmak istiyorym. (web surf yaparken, bazı basit oyunları oynarken ve bilhassa fotoğrafları).
    Bu işlemi, Tv'ye samsung wireless adaptör (WIS12ABGNX/ZN) takıp ağa baladıktan sonra Allshare-dlna üzerinde yapabilrmiyim;

Teşekkürler
  • bence fps 23 ve 25 fps arasında hiçbir fark yok kalite tvden kaynaklanıyor.Samsung da çok kaliteli bir marka bence hiç düşünmeyin..
  • ben tv ile diğer aygıtlarımı pc telefonu şu şekilde bağlıyorum modemi lan ile tv ye bağladım wifi ile pc ye ve telefona bağlanıyorum pc deki fotoğrafları videoları filan all share ile izliyorum telefondaki fotoğraf ve videoları imediashare programı ile tv ye bağlanarak görüntüleyebiliyorum
    telefon iphone uygulama android işletim sistemli cihazlarda varmı yokmu bilmiyorum varsa tavsiye ederim sadece foto,video müzik değil uygulamanının içindeki youtube vimeo müzik video kanalları da var onlarıda telefondan işlem yapıp yv n de izleyebiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahrumi

Merhaba,

D6000 ve Note 10 tablet sahibiyim.
    Vestel reklamındaki gibi tabletteki görüntüyü TV'ye aktarmak istiyorym. (web surf yaparken, bazı basit oyunları oynarken ve bilhassa fotoğrafları).
    Bu işlemi, Tv'ye samsung wireless adaptör (WIS12ABGNX/ZN) takıp ağa baladıktan sonra Allshare-dlna üzerinde yapabilrmiyim;

Teşekkürler

merhaba,

tablet deki foto ve videoları wireless adaptor ile tv ye aktarabilirsin. ama onun dışındaki yaptıgın işleri tv de görmek için aşağıdaki gibi aparata ihtiyacın var.

http://www.ebay.com/itm/Original-Samsung-AllShare-Cast-Wireless-Hub-For-Glaxy-S3-SIII-Note-10-1-Note-2-/180963895012?pt=PDA_Accessories&hash=item2a2249e6e4

• Smart tv'yi yoğun kullanan var mı ? Modemi tv'ye bağadım, Birkaç gündür Youtube'a verdim kendimi, çok değişik videolar var, Tv'de hd olarak izlemek güzel oluyor ama, istediğin video ismini kumandadan yazmak tam bir işkence, tv bozulmadan önce kullandığım zaman ekranda sıradaki kelimeye dair öneriler çıkıyordu, ama 1020 güncellemesini yüklediğimden midir, başka şeyden midir o özellik yok şu an ve kumanda insanı zıvanadan çıkarıyor.

Bu konuda malumatı olan var mı ?
  • Arkadaşlar 46D6000 Modelinde internet tarayıcısı var mı acaba ben göremedi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neros1

Arkadaşlar 46D6000 Modelinde internet tarayıcısı var mı acaba ben göremedi ama.

Yok maalesef
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.