Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GothikA13

yahu arkadaslar öncelikle herkese merhabalar.. sorumun cevabı muhtemelen vardır konuda ama hepsinide okyamadım acıkcası.. benim küçük kasetten cevirme avi formatında düğün videom var.. biri 16 biri 19 gb iki part halinde ve d6000 de acamadım desteklenmeyen video codeci diyor.. bunun kaliteden minimum ödün vererek çözümü nedir acaba bir yardımcı olabilirmisiniz??

Part1

General
    Complete name : D:\17.07.2011 Part1.avi
    Format : AVI
    Format/Info : Audio Video Interleave
    Commercial name : DVCPRO
    Format profile : OpenDML
    File size : 18.2 GiB
    Duration : 1h 30mn
    Overall bit rate mode : Constant
    Overall bit rate : 28.9 Mbps
    Recorded date : 2000-01-01 00:00:00.000

Video
    ID : 0
    Format : DV
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 24.4 Mbps
    Encoded bit rate : 28.8 Mbps
    Width : 720 pixels
    Height : 576 pixels
    Display aspect ratio : 4:3
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 25.000 fps
    Standard : PAL
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Interlaced
    Scan order : Bottom Field First
    Compression mode : Lossy
    Bits/(Pixel*Frame) : 2.357
    Stream size : 18.1 GiB (100%)
    Encoding settings : ae mode=full automatic / wb mode=automatic / white balance= / fcm=manual focus

Audio
    ID : 0-0
    Format : PCM
    Muxing mode : DV
    Muxing mode, more info : Muxed in Video #1
    Bit rate : 1 536 Kbps
    Encoded bit rate : 0 bps
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Stream size : 991 MiB (5%)
    Encoded stream size : 0.00 Byte (0%)

Part2

General
    Complete name : D:\17.07.2011 Part2.avi
    Format : AVI
    Format/Info : Audio Video Interleave
    Format profile : OpenDML
    File size : 16.0 GiB
    Duration : 1h 19mn
    Overall bit rate mode : Constant
    Overall bit rate : 28.9 Mbps
    Recorded date : 2000-01-01 00:00:00.000

Video
    ID : 0
    Format : DV
    Bit rate : 24.4 Mbps
    Encoded bit rate : 28.8 Mbps
    Width : 720 pixels
    Height : 576 pixels
    Display aspect ratio : 4:3
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 25.000 fps
    Standard : PAL
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Interlaced
    Scan order : Bottom Field First
    Compression mode : Lossy
    Bits/(Pixel*Frame) : 2.357
    Stream size : 15.9 GiB (100%)
    Encoding settings : ae mode=full automatic / wb mode=automatic / white balance= / fcm=manual focus

Audio
    ID : 0-0
    Format : PCM
    Muxing mode : DV
    Muxing mode, more info : Muxed in Video #1
    Bit rate : 1 536 Kbps
    Encoded bit rate : 0 bps
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Stream size : 871 MiB (5%)
    Encoded stream size : 0.00 Byte (0%)

Windows moviemaker kullanarak elinizdeki videoları dvd formatına çevirirseniz en az kayıp ve seyredilir formata ulaşmış olursunuz. Ben kendi miniDV kasetlerimi bu şekilde çeviriyorum. Moviemaker kullanımı oldukcada basit isterseniz farklı formatlarada çevirebilrsiniz h264 gibi tv bunuda tanıyor diye hatırlıyorum.

• http://www.tvkorumapaneli.com/

orjinal, patentli, fabrikasyon, çerçeveye tam oturan, profesyonel üretim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar76

Hd alıcı ile Sd alıcı arasında bariz kalite farkı var mı, Hd'e terfi etmeye değer mi ?

Baglar ben bagladım gayet basit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar d6000 kullanıyorum ancak geçtiğimiz gün tv kumandayı görmez oldu.... ilk önce kumandadan şüphelenmiştim ama serviste denedik kumanda da bir sorun yok... servisteki bilgisiz beceriksizler çevredeki manyetik alanı kontrol etmemi istediler... saçmaladılar... 2 yıldır bu şekilde kullanırken bir sorun yoktu... şimdi mi olacak??? aranızda bu sorunu yaşayan veya neden kaynaklandığını tahmin eden biri varsa yardımını bekliyorum tşkler...
  • Sevgili arkadaslar 50s5500.mu yoksa D6000.mi lutfen nasil bir yol izliyecegim yardim edin kimi 50s5500 iyidir diyor samsungun
    3d ile yakindan uzaktan bir ilgim yok cihaz tatli gostersin yeter emektar Le40C750 gittikten sonra bir tv almak sart oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps4 -- 5 Temmuz 2013; 15:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps4

Sevgili arkadaslar 50s5500.mu yoksa D6000.mi lutfen nasil bir yol izliyecegim yardim edin kimi 50s5500 iyidir diyor samsungun
    3d ile yakindan uzaktan bir ilgim yok cihaz tatli gostersin yeter emektar Le40C750 gittikten sonra bir tv almak sart oldu

D6000 almak riskli bir seçim, kapalı kutu hiç açılmamış kaldıgını zannetmiyorum es5500 ü şahsen tercih etmem 46c750 kullanıyorum Samsung alacaksanız illa 7 serisinden aşağı düşmeyin mümkünse. Bütçe izin vermiyorsa illa samsung olsun diyorsanız es5500 alın o zaman çünkü o d6000 illa ki sıkıntılıdır bu zamana kadar d6000 mi kalmış ilginç değil mi sizce de

• Cok iyi anladim ustadim 50s5500 aldim zaten guzel cihaz renklerde dolgu epey bir

• quote:

Orijinalden alıntı: ps4

Cok iyi anladim ustadim 50s5500 aldim zaten guzel cihaz renklerde dolgu epey bir

güle güle kullanın
  • Herşeyden bahsetmişiniz şurda da, D6000'lerdeki web browser eksiklikliğinden dem vuran hiç yok, web browser olmadan Smart tv uygulaması tam anlamıyla bir çöp.

Varlığı ile yokluğu bir.

Bunu yazılımla falan aşma olanağı yok mu, çok zor bir özellik olmasa gerek, Tv'ye sonradan ekleme konusunda.
  • smart tv saç-baş yolduran anlamsız bir gereksizlik, tv'yi aldığım ilk haftalar biraz bakayım dedim, aylardır elimi sürdüğüm yok hub smarta...samsungun oyuncağı sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar76

Herşeyden bahsetmişiniz şurda da, D6000'lerdeki web browser eksiklikliğinden dem vuran hiç yok, web browser olmadan Smart tv uygulaması tam anlamıyla bir çöp.

Varlığı ile yokluğu bir.

Bunu yazılımla falan aşma olanağı yok mu, çok zor bir özellik olmasa gerek, Tv'ye sonradan ekleme konusunda.

artık alt modellerde bile web browser var. Yazılımla olması lazım bence de. İnşallah oluyordur.
  • ozgurtan1 O kullanıcısına yanıt
    Televizyonu kullandığın ortamda yeni nesil aydınlatma ampulleri kullanıyorsan ampulden yayılan ultraviole ışıınlar kumandanın sinyallerini ile karışıp sinyal iletimini bozabiliyor. Benim de başıma geldi WD kullanırken bir hafta arandıktan sonra keşfettim. @ozgurtan1
  • En son hangi yazılım sürümü var 40d6000 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali119

En son hangi yazılım sürümü var 40d6000 de

iyi ki sormuşsun arkadaşım, kontrol edeyim dedim baktım ki yeni sürüm gelmiş...

40D6000 YAZILIM GÜNCELLEME...YENİ SÜRÜM: 1026...

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D6000TWXTK-downloads?isManualDownload=true

EK: bilmeyenler için..."firmwire"dan yazılımı PC'ye indirin...yükleme bitince çalıştır> extract > "çıkan dosyayı" boş ve temiz bir USB'ye atın...TV'yi açın ve USB'yi takın, kendiliğinden algılamazsa menüye girin, "destek" > "yazılım yükseltme" > "USB ile"'yi seçin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 11 Eylül 2013; 16:40:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D6000TWXTK-downloads?isManualDownload=true

EK: bilmeyenler için..."firmwire"dan yazılımı PC'ye indirin...yükleme bitince çalıştır> extract > "çıkan dosyayı" boş ve temiz bir USB'ye atın...TV'yi açın ve USB'yi takın, kendiliğinden algılamazsa menüye girin, "destek" > "yazılım yükseltme" > "USB ile"'yi seçin...

Teşekkürler. Ben de baktım sonu 26 ile bitiyor ve tarih yeni. Bendeki sürüm 1020. Ben de yükleyeyim. Değişiklik oldu mu yükleyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali119 -- 11 Eylül 2013; 19:20:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Teşekkürler. Ben de baktım sonu 26 ile bitiyor ve tarih yeni. Bendeki sürüm 1020. Ben de yükleyeyim. Değişiklik oldu mu yükleyince

her yeni versiyonu yükledikten sonra birşeyler değişeceğini bekliyor insan ama nafile...
    sanırım detay bazı düzeltmeler içeriyor bu yeni yazılımlar, pratikte bizim görebileceğimiz şeyler değil yani...yükledim ama birşey farketmedim...

"görüntü daha mı güzel ne?..ses sanki daha iyi!" gibisinden tepki veriyor insan başlarda ama bu da psikolojik bir durum olmalı...

• Yükledim ben de. Evet insan bir şeylerin değişmesini istiyor:) Mutlaka vardır bir faydası.
  • quote:

Yükledim ben de. Evet insan bir şeylerin değişmesini istiyor:) Mutlaka vardır bir faydası.

40 inc tvyi 46 ince yükseltmesini beklemek güzel misal :)
  • Keşke olsa:)
  • bu firmware updatesinde sitesinde herhangi bir açıklama göremedim değişen neler acaba bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.