Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D6xx serisi için yeni 1023 firmware çımış.

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE46D6000TWXTK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montana007

D6xx serisi için yeni 1023 firmware çımış.

...

tv'yi alalı 2. güncellemeydi bu, ilk güncellemede menünün bile değişeceğini sanmıştım, hani win7'den win8'e yükseltir gibi ama öyle olmamıştı, bunda da birşey değişmedi...
    acemi olunca insan farklı beklentilere giriyor demek ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: Montana007

D6xx serisi için yeni 1023 firmware çımış.

...

tv'yi alalı 2. güncellemeydi bu, ilk güncellemede menünün bile değişeceğini sanmıştım, hani win7'den win8'e yükseltir gibi ama öyle olmamıştı, bunda da birşey değişmedi...
    acemi olunca insan farklı beklentilere giriyor demek ki...

Ben henüz güncellemedim. Görünür bir değişiklik yok galiba bunda da.

• Merhaba 40d6000 televizyonuma uygun 3d gözlük almak istiyorum hangi gözlüğü almalıyım ve fiyatları nedir? biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melzo83

Merhaba 40d6000 televizyonuma uygun 3d gözlük almak istiyorum hangi gözlüğü almalıyım ve fiyatları nedir? biliyor musunuz?

3050 veya 31002 modelleri ideal...ikisi de pilli, şarjlı olanlar ilerde sorun çıkarabilir...
    fiyatlar birara 100 civarıydı ikili paket, şimdi yüksek biraz...
  • Google samsungevi yazın orda 4100 serisi gözlükler var gecen gördüğümde çifti 129tl gibi bir fiyat vardı, bakmanı tavsiye ederim aynı gözlükleri 40d6000 de sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz77

Google samsungevi yazın orda 4100 serisi gözlükler var gecen gördüğümde çifti 129tl gibi bir fiyat vardı, bakmanı tavsiye ederim aynı gözlükleri 40d6000 de sorunsuz kullanıyorum.

gerçekten uygunmuş...

http://www.samsungevi.com/Samsung-3D-Gozluk-modelleri-Samsung-SSG-41002-ZD-3d-gozluk-siyah-pilli.html?ref=akakce&v=1.66.2

• quote:

quote:

Google samsungevi yazın orda 4100 serisi gözlükler var gecen gördüğümde çifti 129tl gibi bir fiyat vardı, bakmanı tavsiye ederim aynı gözlükleri 40d6000 de sorunsuz kullanıyorum.

gerçekten uygunmuş...

http://www.samsungevi.com/Samsung-3D-Gozluk-modelleri-Samsung-SSG-41002-ZD-3d-gozluk-siyah-pilli.html?ref=akakce&v=1.66.2

Arkadaşlar bu gözlükler uyumlu tvye değil mi? ona göre sipariş edecem. bu siteden alıp kullanan var mı? bir problem yaşadınız mı?

• Sanalpazar sitesinde şu satış dikkatimi çekti arkadaşlar;
    http://www.sanalpazar.com/2-Adet-Samsung-3d-Gozluk-Ssg-4100-Gb-Orjinal__isp6472642
    yarı yarıdan daha düşük samsungevi nden. güvenilir bir satıcıya benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedBoy

quote:

quote:

gerçekten uygunmuş...

Arkadaşlar bu gözlükler uyumlu tvye değil mi? ona göre sipariş edecem. bu siteden alıp kullanan var mı? bir problem yaşadınız mı?

bu siteden bu ürünü aldım 22/10/2012 de saat ta 5 e geliyordu canlı sohbetten sordum o şekilde sipariş verdim ve 23/10/2012 de elie uşaltı. sanırım bu kadar hızlı bir gönderi olabilir, oızaman bende bu fiyattan almışım kontrol ettiğimde bu gözlükleri o sırlar cok araştırmıştım hatta dh de ikincielde satan bir akrdaşta tanesi 60tl ye satıyordu ilanını baltalamamk amaçlı kendisine siteyi gösterdim ve indirim istedim ama yapamadı bende ordan satın almıştım. hatta iş bankasına 3 ay ertelemeli aldım hala taksitini ödüyorum.

• 46D6000 tv sahibiyim web browser yok ve bir şekilde yüklrmeyi başaran arkadaşlara sesleniyorum. lütfen bizede yardım eli uzatın. anlatın paylaşın ki bizlerde kullanalım. lütfen ip alt ağ filan filan soruyor bu konularda hiç anlamayan birine anlatır gibi açıklarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. netplayer vs oluyor kullanılıyor ama tek tek , adım adım anlatırsanız bizlerde kurup kullanabiliriz. şimdiden yardımlarınız için teşekkmürler
  • kimse cvp veremedi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseringel

kimse cvp veremedi mi

forumda aratırsan bu konu ile ilgi bir başlık vardı ve bayağı teferruatlı anlatıyorlardı ama biraz karışık gibi. Sen yapar ve başarırsan bilgileri bizimle paylaşırsan sevinirim
  • Arkadaşlar youtube dan vide seyrederken takılma oluyormu sizde de? Epiyden beri smart tv kısmına girmiyordum geçen gün girdim. Trt nin uygulamasını ve bir kaç bişey daha yükledi trt uygulaması içerisinden videoları izlerken hiçbir takılma olmazken youtube den düşük kalitedeki videolarda bile takılma oluyor. internet hızımda 10 mbit yeterli olduğunu sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold_man

Arkadaşlar youtube dan vide seyrederken takılma oluyormu sizde de? Epiyden beri smart tv kısmına girmiyordum geçen gün girdim. Trt nin uygulamasını ve bir kaç bişey daha yükledi trt uygulaması içerisinden videoları izlerken hiçbir takılma olmazken youtube den düşük kalitedeki videolarda bile takılma oluyor. internet hızımda 10 mbit yeterli olduğunu sanıyorum.

benimki trt'de bile takılıyor arasıra, youtube'da ise daha bugüne kadar bir tek videoyu bile baştan sona izleyebilmiş değilim, sinir bozucu olduğundan tahammül edemeyip kapatıyorum...ancak bende uydunet 1 mbit var, ucuz paket, ondandır sanırım...

• yahu arkadaslar öncelikle herkese merhabalar.. sorumun cevabı muhtemelen vardır konuda ama hepsinide okyamadım acıkcası.. benim küçük kasetten cevirme avi formatında düğün videom var.. biri 16 biri 19 gb iki part halinde ve d6000 de acamadım desteklenmeyen video codeci diyor.. bunun kaliteden minimum ödün vererek çözümü nedir acaba bir yardımcı olabilirmisiniz??

Part1

General
    Complete name : D:\17.07.2011 Part1.avi
    Format : AVI
    Format/Info : Audio Video Interleave
    Commercial name : DVCPRO
    Format profile : OpenDML
    File size : 18.2 GiB
    Duration : 1h 30mn
    Overall bit rate mode : Constant
    Overall bit rate : 28.9 Mbps
    Recorded date : 2000-01-01 00:00:00.000

Video
    ID : 0
    Format : DV
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 24.4 Mbps
    Encoded bit rate : 28.8 Mbps
    Width : 720 pixels
    Height : 576 pixels
    Display aspect ratio : 4:3
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 25.000 fps
    Standard : PAL
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Interlaced
    Scan order : Bottom Field First
    Compression mode : Lossy
    Bits/(Pixel*Frame) : 2.357
    Stream size : 18.1 GiB (100%)
    Encoding settings : ae mode=full automatic / wb mode=automatic / white balance= / fcm=manual focus

Audio
    ID : 0-0
    Format : PCM
    Muxing mode : DV
    Muxing mode, more info : Muxed in Video #1
    Bit rate : 1 536 Kbps
    Encoded bit rate : 0 bps
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Stream size : 991 MiB (5%)
    Encoded stream size : 0.00 Byte (0%)

Part2

General
    Complete name : D:\17.07.2011 Part2.avi
    Format : AVI
    Format/Info : Audio Video Interleave
    Format profile : OpenDML
    File size : 16.0 GiB
    Duration : 1h 19mn
    Overall bit rate mode : Constant
    Overall bit rate : 28.9 Mbps
    Recorded date : 2000-01-01 00:00:00.000

Video
    ID : 0
    Format : DV
    Bit rate : 24.4 Mbps
    Encoded bit rate : 28.8 Mbps
    Width : 720 pixels
    Height : 576 pixels
    Display aspect ratio : 4:3
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 25.000 fps
    Standard : PAL
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Interlaced
    Scan order : Bottom Field First
    Compression mode : Lossy
    Bits/(Pixel*Frame) : 2.357
    Stream size : 15.9 GiB (100%)
    Encoding settings : ae mode=full automatic / wb mode=automatic / white balance= / fcm=manual focus

Audio
    ID : 0-0
    Format : PCM
    Muxing mode : DV
    Muxing mode, more info : Muxed in Video #1
    Bit rate : 1 536 Kbps
    Encoded bit rate : 0 bps
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Stream size : 871 MiB (5%)
    Encoded stream size : 0.00 Byte (0%)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GothikA13 -- 29 Mart 2013; 23:17:07 >

• arkadaşlar benim 40D6000 tv de harici diske attığım dts veya thx müzikleri oynatamıyorum.desteklenmeyen format gibi bişey diyor.bilgisi olan varmıdır.Dts desteklediğini sanıyordum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler...
  • quote:

quote:

kimse cvp veremedi mi

forumda aratırsan bu konu ile ilgi bir başlık vardı ve bayağı teferruatlı anlatıyorlardı ama biraz karışık gibi. Sen yapar ve başarırsan bilgileri bizimle paylaşırsan sevinirim

Şu bahsettiğin konuyu forumda bulamadım eğer verirsen konu linki ni halleder sanada bilgi veririm
  • arkadaşla r
    ben samsung 40es6140 aldım 3d smart led tv
    tv allah için görüntü süper.
    3d görüntüsü gerçekden mağazatakiler gibi kaliteli.yalnız orjinal 3d cekimler yok net normal yayını 3d cevirince
    dısa cıkma fazla olmuyor.

beğenmediğim özellikler ise :

wifi cekim gücü cok zayıf modem yan odada bile kopma oluyor.
    smart sinama da bazen filmler yamuk açılıyor ve smart tv özelliğini beğenmedim.

simdiki aklım olsa ekranı buyuk alıp sade 3D LED ALIRDIM SMAR İÇİMDE LEPTOPUMU BAĞLARIM AL SANA SMART TV

BENCE SMART İÇİN PARA SAÇMAYIN 3D ALIN İLLA BUYUK EKRAN PC KULLANCAKSAN LEPTAP INI YADA MASAÜSTÜNÜ BAGLA SMART OLSUN

ÇÜNKÜ PC OLARAK TVYİ KULLANMAK CAN SIKICI AGIR VE KABUL EDİNKİ ZAYIF KALMIS OC OZELLİĞİ LEPTOP YADA MASAÜSTÜ NDEN ALDIGINIZ VERİMİ BU SMART DAN BEKLEMEYİN

SAYGILAR

• quote:

quote:

quote:

kimse cvp veremedi mi

Şu bahsettiğin konuyu forumda bulamadım eğer verirsen konu linki ni halleder sanada bilgi veririm

forum içinde arama yapmak çok da zor değil ama

http://forum.donanimhaber.com/m_44417977/mpage_1/key_samsung+tv+widget+calismalari/tm.htm

mevzu biraz uzun ilk sayfalardan başlayarak konuyu anlamak gerekiyor ben denemedim

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.