Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende %25 indirimle samsung 40d6000 modelini ve yanında SSG-P31002 pilli 3d gözlükleri aldım toplamda 1724+121=1845 ödedim faka gozluklerın nasıl oldugu hakkında pek bılgım yok,piili diye belırtılmıs fakat pil takılacak kısmı gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByOrkO89

quote:

Orijinalden alıntı: ByOrkO89

quote:

Orijinalden alıntı: kissoff

bu arada 3d film için dehttp://www.3dsbs.com/
    her bişey var
    bu arada engin hala gelmedi benim gözlükler yaa :(
    senin kaç günde gelmişti ?

slm arkdaşlar bu sitede veya bunun benzeri bi torrent olan site varmı bilen biri torrent lazım bu şekl indiremiyorum üyelik yok..teşekkrler

arkadaşlar kimse bilmiyormu ???

http://www.arena-tr.com

http://tracker.hdclub.com.ua/

http://www.torrent.cd/

http://www.kat.ph/search/kickas/

http://****.eu/

• tüh kaçırdım ue-40D6000 kampanyasını yaa !!! Dün gördüm kampanyayı ama çok geçti artık ! inşallah yakın zamanda tekrar yapar kampanya. Bu arada SONY takıntımı bu TV ile yendim sanırım, başka önerisi olan var mı ,bu fiyatlara ?
  • jajabo nunda tavsiyesi ile vatandan 40d6000 ni aldım. haftaya servisi çağırıp kurduracağım, vatanda görevliler kendiniz açmayın diyorlar tvyi bende o yüzden açmadım kutusunu kurdurayım butün soru ve güzellikleriyle sizle olacağım.
    birde bu cihazın scart girişi varmıdır vatanda ve samsung tr de bu tvnin özelliklerini yazan bir yer bulamadımda....
  • 3d film seyrederken, insan istiyo ki sürekli üstüne doğru bişey atsınlar, ekrandan dışarı bişe fırlasın. lakin animasyon filmler dışında şu ana kadar pek süper performanslı 3d gerçek film seyretmedim.
    almayan düşünen arkadaşlar için söliorum bu engin arkadaşın bilgisini bana da aktardığı koreli e bay saticisi iyi. 1 haftada geldi gözlükller elime enfes. hafif ve sorunsuz. sipariş verilebilir.
    yani sıkıntılı bi yanını düşünüyorum tv'nin yok be arkadaş.
    herşey enfes. dedigim gibi bir de kendinden gelen web browseri olsaydi mini bi de klavye olsaydi tam süper olcakti lakin tamamdir yani. süper tv bulduk klavyelisini aramayalim.
    ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz77

jajabo nunda tavsiyesi ile vatandan 40d6000 ni aldım. haftaya servisi çağırıp kurduracağım, vatanda görevliler kendiniz açmayın diyorlar tvyi bende o yüzden açmadım kutusunu kurdurayım butün soru ve güzellikleriyle sizle olacağım.
    birde bu cihazın scart girişi varmıdır vatanda ve samsung tr de bu tvnin özelliklerini yazan bir yer bulamadımda....

var tabi scart olmazmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayhh2

tüh kaçırdım ue-40D6000 kampanyasını yaa !!! Dün gördüm kampanyayı ama çok geçti artık ! inşallah yakın zamanda tekrar yapar kampanya. Bu arada SONY takıntımı bu TV ile yendim sanırım, başka önerisi olan var mı ,bu fiyatlara ?

yokabi başka önerim benim şahsen. direk al yani. bizim kadar memnun olacaksın. bi de insan araştirmaya girince onun sapı bunun çöpü derken kararsız kaliyor. benim şu ana kadar incelediğim ve satın aldığım ürünler arasında bu kadar çok memnunu birarada pek görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schaten

Arkadaşlar bu arada bişey paylaşmak istiyorum bilgisayarı TV ye HDMI dan bağlı olan ve PC oyunlarına meraklı olanlar varsa güzsel bi programdan bahsedecem. iZ3D adlı program sayesinde normalde 3D desteği olmayan oyunları 3D ye çevirip oynayabiliyorsunuz program çoğu 3D formatını destekliyor bizim samsunglar için olan Side by side da dahil. Programı çalıştırdıktan sonra PC monitöründeki görüntüyü ve Tv dekinide 2 ye bölüyor normal 3D filmler gibi. ve TV de 3D tuşuan basınca görüntü çok şahane 3D oluyor. Bilgisayarımdaki kurulu hemen hemen bütn oyunlarda oldu. (The witcher, PEs 2011, NFS, Asssasins Creed, HAWX II. vs..) kesinlikle tavsiye ederim. çok başarılı bi program denemeye değer.

süper bilgi..
    teşekkürler...
    ;)
    bilgi paylaşıldıkça büyüyor gerçekten de.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagatayhh2

tüh kaçırdım ue-40D6000 kampanyasını yaa !!! Dün gördüm kampanyayı ama çok geçti artık ! inşallah yakın zamanda tekrar yapar kampanya. Bu arada SONY takıntımı bu TV ile yendim sanırım, başka önerisi olan var mı ,bu fiyatlara ?

yokabi başka önerim benim şahsen. direk al yani. bizim kadar memnun olacaksın. bi de insan araştirmaya girince onun sapı bunun çöpü derken kararsız kaliyor. benim şu ana kadar incelediğim ve satın aldığım ürünler arasında bu kadar çok memnunu birarada pek görmedim.

Eyvallah hocam teşekkür ederim, ama kampanya iki günlüktü sanırım,kaçırdım ,
    fiyat tekrar çıkmış 2200'e :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: schaten

Arkadaşlar bu arada bişey paylaşmak istiyorum bilgisayarı TV ye HDMI dan bağlı olan ve PC oyunlarına meraklı olanlar varsa güzsel bi programdan bahsedecem. iZ3D adlı program sayesinde normalde 3D desteği olmayan oyunları 3D ye çevirip oynayabiliyorsunuz program çoğu 3D formatını destekliyor bizim samsunglar için olan Side by side da dahil. Programı çalıştırdıktan sonra PC monitöründeki görüntüyü ve Tv dekinide 2 ye bölüyor normal 3D filmler gibi. ve TV de 3D tuşuan basınca görüntü çok şahane 3D oluyor. Bilgisayarımdaki kurulu hemen hemen bütn oyunlarda oldu. (The witcher, PEs 2011, NFS, Asssasins Creed, HAWX II. vs..) kesinlikle tavsiye ederim. çok başarılı bi program denemeye değer.

süper bilgi..
    teşekkürler...
    ;)
    bilgi paylaşıldıkça büyüyor gerçekten de.

bende pcyi tvye bağlamayı düşünüyordum bu bilgi gerçekten çok güzel ama keşke bu bilgiyi daha önce göreseydimde tv ile birlikte gözükte alırdım, neyse yapacak bir şey yok taksitler bitsin gölükleride o zaman alırız artık.

• Sevgili arkadaşlar daha önce 40d6000'i almayı istemiştim.(hala istiyorum) fakat mali durumlardan ötürü alamayacağım. ortalama 2000civarı. bir samsung daha var 40d5000 3d yok ama fiyatı uygun. peki alınabilir mi ya da baska tavsiye olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra1903

Sevgili arkadaşlar daha önce 40d6000'i almayı istemiştim.(hala istiyorum) fakat mali durumlardan ötürü alamayacağım. ortalama 2000civarı. bir samsung daha var 40d5000 3d yok ama fiyatı uygun. peki alınabilir mi ya da baska tavsiye olur mu?

bnce kampanyalara bak takp et okuduğuma göre forumda 1800 e falan oldu bu sayfada D6000 alablrsn 2000 bütçen varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra1903

Sevgili arkadaşlar daha önce 40d6000'i almayı istemiştim.(hala istiyorum) fakat mali durumlardan ötürü alamayacağım. ortalama 2000civarı. bir samsung daha var 40d5000 3d yok ama fiyatı uygun. peki alınabilir mi ya da baska tavsiye olur mu?

insan hemen almak istiio gönül verdiii tüketim ürünlerini anliyorum..lakin az daha bekleyip kampanya kollayip 3d'li bir tv almanizi tavsie ederim. 3d bu hızla yayginlaştikça bir süre sonra keşke diyeceğiniz kesin gibi. yeni aldiginiz 3d siz tv'niz gözünüze eski görünebilir. kücük bir farkla mahrum kalmamak lazim bence.

• TV ihtiyacı ve World Card'ı olupda dün Vatan dan o 40D6000 i 5-6 taksit 1.720 liraya almayan yazık etmiş...Dün Dudullu daki Vatan a öğlen 3-4 gibi gittim kapalı kutu 4-5 tane vardı...Bende World olmadığından 224 lira fark vardı almadım....Akşam Media Mark da Onlarca TV ye baktım birinden gözümü alamadım...ATV HD yayını vardı...Modeline bir baktım 40D6000 imiş...2.100 lira gibi bir fiyatı vardı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz77

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/samsung-ue40d6000-3d-led-smart-tv-full-hd-101cm,-1920x1080,4xhdmi,-dlna,-cmr-200-hz,-usb,ue40d6000/productdetails.aspx?I_ID=54470

vatanda bugün %25 indirimle 1724 tlye geliyor sizce düşünmeden alınırmı? acil tavsiye bekliyorum bakmaya gideceğim.

Vatan yine böyle bir güzellik yapar mı acaba ? Aklımda 40D6000 almak var ama fırsatı kaçırdım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 19 Eylül 2011; 14:14:34 >

• 2D den 3D ye dönüştürme olsaydı alacaktım bu modeli. sırf bu özellik yüzünden vazgeçtim. inşallah pişman olmam.
  • O 2D den 3D ye çevirme safsatadan başka birşey değil....

Yüzlerce çevirilen 3D filmin birkaç tanesi gerçek 3D zevkini verirken sen kalkmış normal görüntüyü 3D ye çevirmekden bahsediyorsun....

Insanoğlu ne kadar doyumsuz ve fütursuzca kendi sonunu hazırlıyor....Daha dün damda antene tabak, çanak bağlayıp daha az karıncalı izlemeye çalışırken şimdi kalkmış herkes cam gibi HDTV ye burun kıvırıp 3D yi arar olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhann

O 2D den 3D ye çevirme safsatadan başka birşey değil....

Yüzlerce çevirilen 3D filmin birkaç tanesi gerçek 3D zevkini verirken sen kalkmış normal görüntüyü 3D ye çevirmekden bahsediyorsun....

Insanoğlu ne kadar doyumsuz ve fütursuzca kendi sonunu hazırlıyor....Daha dün damda antene tabak, çanak bağlayıp daha az karıncalı izlemeye çalışırken şimdi kalkmış herkes cam gibi HDTV ye burun kıvırıp 3D yi arar olmuş...

%100 katılıyorum
  • 40D6000 i yaklaşık 2 hafta önce aldım, harddisk den rahatlıkla film izliyorum (Spartacusu şiddetle tavsiye ederim) Tv nin görüntü kalitesi çok iyi, ses kalitesi çok iyi. bir tv den makul beklentileri olan arkadaşlar için kaçırılmayacak bir model diye düşünüyorum. Ayrıca fiyat olarak kafası takılan arkadaşlara tavsiyem internet üzerinden satış yapılan sitelerde şuanki fiyatı 1850 tl civarında. Herkese iyi seyirler
  • servisi aradım yarın veya öbürgün kurulum yapacaklar bakalım, elektronikte pek şanslı değilimdir, inşaalah ölü piksel bulutlanma felan cıkmaz tv de...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.