Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kargonun gelmesini bekliyorum. salı günü gelecek. şimdi merak ettiğim husus ben kutuyu açıp kurulum yapayım mı? dikkat etmem gereken bir husus varmı. garanti kapsamı dışına cıkacak farkındayım. ama birde teknosa ekibinin gelmesini bekleyemeyeceğim gibi. ne yapayım. bana bi akıl verin. kurulum kolaymı?
  • cuma günü vatandan sipariş verdim dün geldi kargo .samsungu arayıp kurulum için talep oluşturdum, aslında bugün geleceklerdi ama pazar olduğu için yarına kaldı servisin kurması.cihazın yanında olmana rağmen açıp kullanamamak zor haketen heyecanla bekliyorum servisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenilketenuri -- 25 Eylül 2011; 22:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feykbey

Arkadaşlar ben kargonun gelmesini bekliyorum. salı günü gelecek. şimdi merak ettiğim husus ben kutuyu açıp kurulum yapayım mı? dikkat etmem gereken bir husus varmı. garanti kapsamı dışına cıkacak farkındayım. ama birde teknosa ekibinin gelmesini bekleyemeyeceğim gibi. ne yapayım. bana bi akıl verin. kurulum kolaymı?

ben 1 ay beklemeyı gozealarak daha dun edındım tv'yi bence şansnı zorlamaya degmez 1 gun ıcın
  • arkadaşlar kolay gelsin ben dün teknosadan sansung 40d6000 led tv yi 1999 tlye aldım fakat scart kablosuyla bağladığımda görüntü tam olarak hoşuma gitmedi görüntü ayarlarından değiştirmemiz münkünmü? ayarları manuel olarak girebilirmiyiz bilen bi arkadaş varsa o değerleri verebilirmi?
  • CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    ayrıca 720*576i çözünürlük ve 50 mhz yayından dolayı yani, hepimiz aynı çözünürlükte mi izliyoruz?
  • Arkadaşlar galiba çoğumuz hd yayın kullanmıyoruz bende ses problemi yaşamamın sebebi HD yayın kullanmamamdan kaynaklı olabilir çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByOrkO89

quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Blu ray filmin orjinal haliyle seyredince ciddi bir netlik farkı var, rip halinle seyrediyorum güzel ama orjinal haliyle seyredince bir başka oluyor ayrıca kurcalıya kurcalıya birşey fark ettim şimdi anlatayım :)

1 tane orjinal bluray indirdim 2012 filmi
    ilk önce blu ray olarak seyrettim görüntü süper çok keskin görüntüler ve çok canlı renkler (45-50 küsürdü sildiğim için hatırlamıyorum)
    filmi 1080p ripledim 11 gb tuttu mkv formatında görüntüde renklerde azalma oldu ve keskinlik gitti
    aynı filmi remux formatıyla 1080p ripledim renkler çok güzel aynı orjinal bluray gibi fakat keskinlik yok (mkv formatı) 22 gb
    sonra filmi M2TS muxing formatına çevirdim 1080p mükemmel aynı orjinal blu ray hiç farkı yok keskinlik renkler birebir aynı.24 gb.

sa acaba o indirdiğin 40 50GB lık filmi nereden veya hangi siteden indirdin?.Ne kadar 3D SBS film indirsemde öyle dedğnz gibi görüntü hissedemiyorum.Bence mkv olayı 3D yi batırıyor.3D orjinal bluray olarak denemek istiyorumda söylerseniz sevinirim nereden indirdiğiniz...Teşekkürler

http://www.arena-tr.com

• quote:

quote:

quote:

Blu ray filmin orjinal haliyle seyredince ciddi bir netlik farkı var, rip halinle seyrediyorum güzel ama orjinal haliyle seyredince bir başka oluyor ayrıca kurcalıya kurcalıya birşey fark ettim şimdi anlatayım :)

ilk önce blu ray olarak seyrettim görüntü süper çok keskin görüntüler ve çok canlı renkler (45-50 küsürdü sildiğim için hatırlamıyorum)
    filmi 1080p ripledim 11 gb tuttu mkv formatında görüntüde renklerde azalma oldu ve keskinlik gitti
    aynı filmi remux formatıyla 1080p ripledim renkler çok güzel aynı orjinal bluray gibi fakat keskinlik yok (mkv formatı) 22 gb
    sonra filmi M2TS muxing formatına çevirdim 1080p mükemmel aynı orjinal blu ray hiç farkı yok keskinlik renkler birebir aynı.24 gb.

sa acaba o indirdiğin 40 50GB lık filmi nereden veya hangi siteden indirdin?.Ne kadar 3D SBS film indirsemde öyle dedğnz gibi görüntü hissedemiyorum.Bence mkv olayı 3D yi batırıyor.3D orjinal bluray olarak denemek istiyorumda söylerseniz sevinirim nereden indirdiğiniz...Teşekkürler

http://www.arena-tr.com adresi acaba sadece vip üyelik mi kabul ediyor. davetiye kodu istiyyor bir türlü üye olamadım.

• Engin kardes benim ebay dan aldigim 3d gozlukler hala gelmedi. Ebay dan alirken 70 euro gozukuyordu gumruge takildi desem 75 euro yu gecmesi lazim Turkiyeye girmis gozukuyor 1. Torbaya eklendi diyor 21.09.2011 de siteden ve PTT.gov.tr den sorguladigimda baskada bir bilgi yok. Telefon vs baska sorgulama arayip ogrenme yolu Yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

Engin kardes benim ebay dan aldigim 3d gozlukler hala gelmedi. Ebay dan alirken 70 euro gozukuyordu gumruge takildi desem 75 euro yu gecmesi lazim Turkiyeye girmis gozukuyor 1. Torbaya eklendi diyor 21.09.2011 de siteden ve PTT.gov.tr den sorguladigimda baskada bir bilgi yok. Telefon vs baska sorgulama arayip ogrenme yolu Yokmu ?

var ptt den kargo sorgulama yap telefonla kargom nerede hattı var orayı ara oradan sor anlat durumu onlar yardımcı olur kardesım ınsallah.
  • Arkadaşlar aranızda allshare özelliğini kullananlar var bana yardımcı olacağınızı düşünmekteyim.bugün bu özelliğini kullanmak istedim, alt yazılı bir filmin paylaşımını sagladım.Film tamam amam alt yazıyı paylasma klasorune eklememe ragmen paylasımı saglayamadım alt yazı gozukmuyor. Alt yazı ile filmin adını aynı yaptım. Alt yazının uzantısı str, alt yazı uzantılarında ayrım yapıyormu tv bunu bilmiyorum bu şekilde alt yazılı film paylasıp calıstırabılen varmı yada alt yazılı bır fılm paylasıp denermısınız rica etsem olacakmı teşekkür ederim şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurettince

quote:

quote:

quote:

http://www.arena-tr.com adresi acaba sadece vip üyelik mi kabul ediyor. davetiye kodu istiyyor bir türlü üye olamadım.

bana mail adresini pm at sana davetiiye göndereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

Arkadaşlar aranızda allshare özelliğini kullananlar var bana yardımcı olacağınızı düşünmekteyim.bugün bu özelliğini kullanmak istedim, alt yazılı bir filmin paylaşımını sagladım.Film tamam amam alt yazıyı paylasma klasorune eklememe ragmen paylasımı saglayamadım alt yazı gozukmuyor. Alt yazı ile filmin adını aynı yaptım. Alt yazının uzantısı str, alt yazı uzantılarında ayrım yapıyormu tv bunu bilmiyorum bu şekilde alt yazılı film paylasıp calıstırabılen varmı yada alt yazılı bır fılm paylasıp denermısınız rica etsem olacakmı teşekkür ederim şimdiden...

Cevap icin sagol Engin kardes, telle kargo sorgulama ptt nin sitesine girince allttaki 444 1 788 ve 169 kargo diye numara var onları kasdettin degilmi ? baskada numara bulamadım. bu arada senin all share deki durum benimde basıma geldi.. bilgisayarı kapat ac yaptım biraz bekledim, eklendi.. bazen hemen eklenmiyor filme bir kac kez girip cıktım 3 veya 4 . denememde flim altyazı ikonu en sagdaki biliyorsun mavilesti.. pasif olunca biliyorsun gri renk.. olayın özü hemen bilgisayara attıgın anda tv den görünmüyor biraz beklemek gerekiyor yada bir kac kez kapayıp acmak bilgisayarı

• Engin kardes simdi kontrol ettim ptt nin sitesinden 2 nolu yeni bir mesaj eklenmis asagıdaki sekilde....

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR
    21/09/2011
    2.
    PTT İşyerine Teslim Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    26/09/2011

Mesaın sonundaki GÜMRÜKLÜ dikkatimi cekti... sende de gelirken aynı sekildemi yazıyordu, gümrüge mi takıldı acaba, seninkini bir kontrol edermisin aynı sekildemi mesaj
    Tesekkürler
  • quote:

Engin kardes simdi kontrol ettim ptt nin sitesinden 2 nolu yeni bir mesaj eklenmis asagıdaki sekilde....

1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLAR
    21/09/2011
    2.
    PTT İşyerine Teslim Edildi - İSTANBUL(AVR)(GÜMRÜKLÜ)
    26/09/2011

Mesaın sonundaki GÜMRÜKLÜ dikkatimi cekti... sende de gelirken aynı sekildemi yazıyordu, gümrüge mi takıldı acaba, seninkini bir kontrol edermisin aynı sekildemi mesaj
    Tesekkürler

hayır yazmıyor sanırım gümrüge takıldı kardeşim :( telefon edip ne yapman gerekıyor ogren bı ptt yı ara durumu ızah et konus ne yapman gerektıgını soyluyeceklerdır emınım :(
  • Yandik desene. Sgl bir alo diyim
  • Takılır diye daha önce söylemiştim. Ama korkma eskisi gibi değil gümrük 10 dk teslim ediyorlar. Sen Engin kardeşin dediği gibi bir telefon ac onlar yol gösterirler
  • Ama takılmaması gerekiyordu gümrük bakanlıgı sitesinden alıntı yaptım buraya yazdım sımdı mılletın vebalini mi cekecegım ben cok sacma bence orada 75 € olarak gozukuyor sıparıs verılen gozluk 70 € bence cok fazla ıncelemeden dırek gumruge aldılar yoksa gecmemesı ıcın hıc bır neden yok adamın daha ılk alısverısı yurt dısından hadı ben tekrar alıyor olsam neyse belkı ıkıncıdır dıye el koyulabılır ama jajaboya yapılan haksızlık ve sacmalık daha ötesi yok benim gözümde :(
  • Hayırlısı artık bakalım bugun aradım, KIM denilen yer istanbul kargo işleme merkezi imiş hadımköy de 0212 5676565 diye devamlı mesgul bir tel..........bir de ptt ye gidip sorduk avrupa posta işleme merkezini arayın dediler tel verdiler 0212 5651400... bu da devamlı mesgul.. neyse bakalım yarın konusabilecekmiyiz

Engin kardes dedigim gibi yapınca geldimi altyazı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jajabo -- 28 Eylül 2011; 0:59:04 >
  • quote:

Hayırlısı artık bakalım bugun aradım, KIM denilen yer istanbul kargo işleme merkezi imiş hadımköy de 0212 5676565 diye devamlı mesgul bir tel..........bir de ptt ye gidip sorduk avrupa posta işleme merkezini arayın dediler tel verdiler 0212 5651400... bu da devamlı mesgul.. neyse bakalım yarın konusabilecekmiyiz

Engin kardes dedigim gibi yapınca geldimi altyazı ?

Dün bakamadım o olaya sıkıntılı bir durum gibi gözüktü belki dosya işlemini yanlış yapıyor olabilirim listeye falan aktaramadım malesef paylaştıgım dosyanın ıcındekılerı sıkıntı var gıbı ama bakalım bugün bakmayı deniycem paylaşım yapılan video ile ilgili olarak o dosyaya aynı isimli mta uzantılı birşey ekliyor doğrumudur?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.