Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MadWolf

Biraz önce aradılar kart hanımın adına kimlik fotokopisi gönder diyorlar..Mesaiden sonra artık..

alisverisi yaptigin gunu fotokopiyi gonderdigin gun olarak kabul etmezler umarim
  • durum karışık gibi senin. inşallah sorun olmaz.
  • tv yi dün kurdurdum her şey gayet güzel gözlük de gayet düzgün çalışıyor internet erişimi de başarılı yani açıkcası istediğim kriterlerde bir tv genel olarak beğendim eksikleri de illerleyen günlerde öğrenerek halederiz hep braber inşallah
  • Beyler ben de bugün Vatan'ın %25 kampanyasıyla 1.724 TLye siparişimi verdim, umarım en yakın zamanda kargolarlar :)
  • arkadaşlar herkese iyi günler.
    teknosadan samsung 37d6000 led tv aldım ve hemen pişman oldum.
    tv deki 3d özelliğini 2d)3D diye düşünmüştüm ayrıca browser da yok. ama yapacap birşey yok artık sanırım.
    benim tv nin ayarları konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
    tv ye HDMI ile uydu alıcı bağladım fakat görüntü 720*576i 50 Hz bu durum normal mi?
    görüntü çözünürlüğünü ve kalitesini değiştirmenin bir yolu var mı?
    ayrıca görüntü için en iyi ayarlar hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
  • Vatan'da yine %25 kampanyası var ! ama bu sefer de ben müsait deilim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenium800

arkadaşlar herkese iyi günler.
    teknosadan samsung 37d6000 led tv aldım ve hemen pişman oldum.
    tv deki 3d özelliğini 2d)3D diye düşünmüştüm ayrıca browser da yok. ama yapacap birşey yok artık sanırım.
    benim tv nin ayarları konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
    tv ye HDMI ile uydu alıcı bağladım fakat görüntü 720*576i 50 Hz bu durum normal mi?
    görüntü çözünürlüğünü ve kalitesini değiştirmenin bir yolu var mı?
    ayrıca görüntü için en iyi ayarlar hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

50 hz. yayından ötürü..normal..
    en iyi görüntü ayarları önceki sayfalarda verildi..
    web browser edinmenin yolu da sanirim verildi widgetler kanaliyla..forumu incelemelisiniz..
    2d>3d özelliğini ben samsungda test ettim zaten pek başarılı değil ve önemsiz bir özellikti. gerçek 3dye çevirmesi mümkün değil zaten..
    saygılar

• televizyonum çarşamba günü geldi.ancak bugün test edebildim.servis kurdu,yukarıda bir arkadaş kendisi kurmuş servisle görüşüp garantisini onaylatması gerekiyor.normalde cihazı kendimiz kurunca cihaz garanti kapsamı dışına çıkıyor.tv çok güzel sd yayınları iyi hd yayılarda süper.3d iki demo izledim çok iyi performansı var.ben cihazı goldmaster 1070 hd uydu alıcısıyla kullanıyorum flaşdisk ve hdd den filim izledim hiçbir sorun yaşamadım.hdmı ile leptoba bağladım onda da sorun yok.kısaca tv yi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
    benim leptopta cyberlink powerdvd11 kurulu bu programın 2d-3d özelliği var.program çok kullanışlı.dili ingilizce olduğu için filimlerimi 2d-3d çevirip tv den izlemeyi denedim ayarları yapamadım 2d-3d çeviriyi bu programla yapabilirsek tv nin hiç bir eksiği kalmaz fazlası olur.bilen arkadaşlar bu programı kullanıp bilgilerini bizimle paylaşırlarsa çok iyi olur.

• tv ye vınn takarak güncelleme yapa bilir miyiz?
  • EK BİLGİ :Arkadaşlar pek önemlimi bilmiyorum ama vatandaki cihazlar prc yani çin malı,cihaz özellikleri kısmından bakabilirsiniz.ben teknosadan aldım.tv nin kutusunda madein slovakya yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlockhiT

Bende de bu televizyon var ama harici disk konusunda sıkıntı yaşıyorum. aynı model 2 diskim var ilkini taktığımda bütün dosyaları sorunsuz gördü ve açtı ama onu çıkarıp diğerini taktığımda hala aynı klasorler görünüyor ve 2. taktığım diske ait klasörleri açmak istediğimde hata veriyor. bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

kac gundur bende bu sorunla ugrasıyordum ,sonunda cozdum sanırım,asıl problem klasorlerden olusuyor eger 3 tane ic-ice klasor var ise 3.nün icindekileri görmüyor fakat 2 tane ic ice klasorde herhangibir problem yasanmıyor.umarım yardımcı olabılmısımdır.
  • Daha önce 3D film site isimleri paylaşılmıştı. Yalnız ordaki filmler ya ingilizce ya da yabancı dil. Acaba Türkçe Dublaj 3D film bulunan film sitesi var mıdır?
  • leptopu dlna ile tv ye nasıl bağlaya bilirim?bilgisi olan baylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esedix

leptopu dlna ile tv ye nasıl bağlaya bilirim?bilgisi olan baylaşırsa sevinirim.

valla ben samsungun sitesinden ALLSHARE die yazılımını indirdim.filmleri modemle paylaşm üzernden açıyorm.dlna olarak aygıtlarmda görüyor ama öle bağlan falan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurettince

Daha önce 3D film site isimleri paylaşılmıştı. Yalnız ordaki filmler ya ingilizce ya da yabancı dil. Acaba Türkçe Dublaj 3D film bulunan film sitesi var mıdır?

sawww.hdarsivi.com burda paylaşmlar var ama ya fileserver gibi bi siteyden paralı üyelk alacanki hiç tavsiye etmem bu sitede VİP üyelik sistemi ile üyelik almanı tavsiye ederim.kaç gündür 800 900 kps ortalamalı film çekp duruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 25 Eylül 2011; 0:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Blu ray filmin orjinal haliyle seyredince ciddi bir netlik farkı var, rip halinle seyrediyorum güzel ama orjinal haliyle seyredince bir başka oluyor ayrıca kurcalıya kurcalıya birşey fark ettim şimdi anlatayım :)

1 tane orjinal bluray indirdim 2012 filmi
    ilk önce blu ray olarak seyrettim görüntü süper çok keskin görüntüler ve çok canlı renkler (45-50 küsürdü sildiğim için hatırlamıyorum)
    filmi 1080p ripledim 11 gb tuttu mkv formatında görüntüde renklerde azalma oldu ve keskinlik gitti
    aynı filmi remux formatıyla 1080p ripledim renkler çok güzel aynı orjinal bluray gibi fakat keskinlik yok (mkv formatı) 22 gb
    sonra filmi M2TS muxing formatına çevirdim 1080p mükemmel aynı orjinal blu ray hiç farkı yok keskinlik renkler birebir aynı.24 gb.

sa acaba o indirdiğin 40 50GB lık filmi nereden veya hangi siteden indirdin?.Ne kadar 3D SBS film indirsemde öyle dedğnz gibi görüntü hissedemiyorum.Bence mkv olayı 3D yi batırıyor.3D orjinal bluray olarak denemek istiyorumda söylerseniz sevinirim nereden indirdiğiniz...Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: feykbey

durum karışık gibi senin. inşallah sorun olmaz.

Olayı çözdük, sipariiş gönderildi, salı günü gelecek televizyon.Chip parayı dün harcadım bile..:) Kavuşmayı bekliyoruz...
  • herkese hayırlı pazarlar dilerim genel görüşümü belirtmek istiyorum kulanışlı bit tv birkaç eksiği dışında güzel bilgisayarınıza allshare yi yükledikten sonra harici hdd ye de gerek yok pc den indirdiğim filimleri lan üzerinden program vasıtasıyla mükemmel bir şekilde izleyebiliyorum app lerde eksikler var onları da zamanla geliştirirler diye düşünüyorum sadece uzaktan kumandayı değiştirmek lazım QWERTY Remote Control daha işlevsiliği var arama yaparken kolay olur
    3d konusu da gayet başarılı filimleri indirirken sbs olmasına dikat etmek lazım
    genel olarak 10 üzerinden 8 bence
  • Arkadaşlar bende teknosadan geçen hafta aldım 2gün öncce kuruldu yanlız benim sıkıntım dsmart normal yayın kullanıyorum tvnin sesi biraz açında cızırtı sesini duyuyoruz bunun giderebilirmiyiz,bide hd uydu receiver alıcam önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden...
  • benim tv.de dün geldi.kasa şık,görüntüsü güzel.hoşuma gitti.yalnız ses çıkışı olarak sadece optik var.kırmızı-beyaz rca lı sete nasıl bağlayabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.