Şimdi Ara

samsung 40d6000 mi lg 42lw 4500 mü _?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar tv almak istyrm burdaki yorumlara bakarak iki tv arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ps3 pcden veya harddskten film izlmek icin yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfata -- 23 Ağustos 2011; 15:41:21 >

• PS3 için Samsung kesinlikle değil. 3D şartsa LG, değilse Sony. İnput lag'dan TV'yi kırarsın Samsung alırsan. SD kanallara, HD yayınlara benzemez TV'nin oyun performansı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

PS3 için Samsung kesinlikle değil. 3D şartsa LG, değilse Sony. İnput lag'dan TV'yi kırarsın Samsung alırsan. SD kanallara, HD yayınlara benzemez TV'nin oyun performansı.

peki lig tv almayıda dsnyrm turksat uzerinden nomal uydu yayını hangisinde daha iyi
  • Her tür performansı birlikte alayım diyorsan o zaman SONY al ya da LW5500 al LG. Futbol maçları da tıpkı oyun gibi lag performansıyla alakalıdır. Sürekli ve hızlı hareket eden görüntüler gölgelenme yapar, iz bırakır ekranda izleme sırasında. LG'lerde Local Dimming özelliği var hızlı görüntülerde keskinleştirme yapmak için. Maçlar konusunda sıkıntı yaşamamıştı kullanan arkadaşlar. Benim pek futbolla alakam yok aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Her tür performansı birlikte alayım diyorsan o zaman SONY al ya da LW5500 al LG. Futbol maçları da tıpkı oyun gibi lag performansıyla alakalıdır. Sürekli ve hızlı hareket eden görüntüler gölgelenme yapar, iz bırakır ekranda izleme sırasında. LG'lerde Local Dimming özelliği var hızlı görüntülerde keskinleştirme yapmak için. Maçlar konusunda sıkıntı yaşamamıştı kullanan arkadaşlar. Benim pek futbolla alakam yok aslında

lw4500 lw550 arsında pek para farkı yok ozman onu dşnym braz yardmların içn tskklr:)
  • Rica ederim, aradaki tek fark TV'nin internete bağlanmasını isteyip istememek işte. Smart TV fonksiyonu yani. Bence bir 4500 yanına da media player ya da PC/Laptop/Konsol bitti, gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.