arkadaşlar transformers ı indirdim.sbs olarak.ama film 3 d gibi değil sanki.Şöyle anlatim.sinemada seyrettiğimiz veya samsung demolarda gördüğümüz gibi ekran çıkmlar olmuyor.sadece bir derinlik var.
Bu normalmadir?
3d modunu seçerken 3d, yanyana yukura aşağı gibi resimler var.
3d olan nedir.
transformers sbs diye yanyana olanuı tıkladım.zaten 3d tıklanmıyor.
3d olan nedir.Direkt 3d anlamına mı geliyor.Film indirdiğimde dedim herhalde dışa çıkmalar olacak ama olmuyor.
birçok defa denedim fakat ilk görüntü kalitesin e ulaşamadım.bakalım bi gelişme elde edersem paylaşırım.
quote:
Orijinalden alıntı: TURGUTBEY
quote:
Orijinalden alıntı: echonomi
quote:
Orijinalden alıntı: TURGUTBEY
bende de 46d6500 var 1-bende 3d de öy bir sorun yok. 2-usb yi bilgisayara tak, ordan sil,sonra çöpü boşalt..tv de gözükmez...
Dostum öncelkikle cevabın için teşekkürler. Bişey daha soracağım sen 3D yi bluray den mi izliyorsun yoksa usb hdd ya da flash diskten mi. Ben usb hdd den izliyorum. Farkeder ama o kadar olmaması lazım diye düşünüyourm. Dİğer sorunda ise zaten bilgisayardan siliyorum. harici diskten sildiklerimi çöpe atmıyor ve bende genelde shift ile silerim. Yani çözüm o değil.
Neyse sanırım servisi çağıracağım. Bir baksınlar. Çok teşekkür ederim.
Dostum ben teşekkür ederim. ben 3 d yi digitürkten seyrediyorum.....ayrıca flash disktende denedim...bu arada sende hareketli sahnelerde aşırı hızlanma varmı..mation plu'ı kapatıyorum hızlanma gidiyor ..ama bu seferde bazen görüntü silikleşiyor......sende de aynı sorun vcar mı? birde ayarlarım 30 dk sonnra siliniyor.başa dönüyorum...sende de oluyormu?
Aşırı hızlanma hissetmedim. Ama daha alıcı gözle bakarım akşam eve gidince. Ayarları unutmasına gelince bende de öyle bir sorun yok. Ayarları yaptım aynen duruyo.
Bu TV ler panelden panele değişim gösteriyor sanki. versiyon farklılıklarıda etkin sanırım buna. TV nin görüntü kalitesi çok güzel ama böyle sorunlarda olmasa çok daha süper olacak
Geçenlerde AVATAR'ı 3D izlemek istedim, İzlerken gözümde rahatsızlık hissettim ve 3D ayarlarından L/R'yi R/L'ye çevirdim. Görüntü cillop:)
Yani paylaşmak istediğim şey, anladığım kadarıyla bazı filmlerde L/R ve R/L fark edebiliyor (Daha önce de söylenmişti ama ikinci baskı olsun). Duyurulur...
bende 40d6500 bunları uygulıyayım mı?
Arkadaslar merhaba Ben de d6500 almak istiyorum fakat fiyat teknosa da 2700 tl. Forumda birkac ay once 2500 tl ye alanlar oldugunu gordum. Biraz daha beklesem mi fiyat duser mi acaba? Syg.
uydu da 3D test kanalları var. Ancak ben gözlükleri taktığımda 3d görüntü elde edemiyorum. gözlük aktif hale gelince hafif bi kararma oluyor gözlük aktif hale geliyor yani ancak görüntü çıplak göz görüntüsü ile aynı eksik bir şeyler mi yapıyorum sizce? kumanda dan 3D aktif tuşuna basmak ta pek birşey değştirmiyor. Bir de bu tv ile internete girmek ölüm çok yavaş. int yavaş değil makine yavaş böyle bi olay olamaz yani
arkadaşlar d6500 de optik ses çıkışı var. USB den filmi 5 artı 1 izlemek için illaki optik ses çıkışlı ses sistemi mi olmalı?
5 artı 1 ses sistemini tv ye nasıl hangi girişlerden bağlayabiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: crazyyyyyy
arkadaşlar d6500 de optik ses çıkışı var. USB den filmi 5 artı 1 izlemek için illaki optik ses çıkışlı ses sistemi mi olmalı?
5 artı 1 ses sistemini tv ye nasıl hangi girişlerden bağlayabiliriz?
bildiğim kadarıyla yalnızca optik ile bağlanıyor, benimki öyle bağlı
Kumanda bozuldu. Samsung, der ki "kumanda aksesuar kapsamında değerlendirilmekte ve garanti kapsamında". Aksesuar dediğiniz harici hoparlör gibi sonradan ilave olan veya TV'yi şekil olarak güzelleştirmek için kullanılan şeylere denir bence, kumandasız TV'yi kullanabilir misin dedim (TV'nin üzerindeki 3-5 tuşla) Çağrı Merkezindeki arkadaşa, Ses Yok. Samsung'a yakışmıyor bu hareketler...
Üstatlar samsung d6500 led aldım. Ayrıca yeni aldığım 500 gb Buffalo harddiske 13.5 gb lık 3d Karayip korsanlarını ve yüzüklerin efendisi.1080p yükledim(13.5 gb) ama iki film dede her 10 saniyede bir donma oluyor.ekranın sağ üstünde 'yükleniyor' yazısı çıkıyor.
Acaba bu sorun neden olabilir? TV nin yazılımını yükseltmiştim ondan mıdır? veya tv filmi kaldırmıyor mudur?
samsung d6500 le harddiskle fulhh hd film izleyemiyorum. Ben ne anladım o zaman?
mrb arkadaşlar. bende 2 aydır 40d6500 kullanıyorum. görüntü çok net ve kalitede sorun yok. ama almayı düşünen arkadaşlara 3d nin çok önemli olmadığını ve kullanımda gereksiz olduğunu farkettim. alırken ilk şartımdı ama bir kez bile kullanmadım. bence sizde sırf bunun için fazladan ödemeyin. ayrıca eğer android işletim sistemi olan bir telefonunuz varsa tv biraz daha keyifli hale gelebilir. mesela samygo remote programı ile tv kumanda edebilirsiniz. smart tv remote+dlna programıda aynı görevi yapıyor ayrıca klavye ve mause olarakta kullanabiliyorsunuz bu program yardımıyla. bir diğer kullandığım program swipe-it. bu programla telefondaki video ve fotoğrafları kablo bağlantısı yapmadan direk tv de açabiliyorsunuz. ama programı hem telefona hemde smart tv ye kurmalısınız. hub da apps kısmında mevcut. henüz çalıştıramadığım birkaç program daha var. çalıştırabilirsem sizlerle paylaşırım. eğer bu programları kullanmak isteyipde sorun yaşayan olursa yardımcı olurum. bu arada bende netplayeri çalıştıramadım. paylaşan arkadaş başına *** koyduklarım favorilerim demiş ama onlar görünmüyor. bir ikincisi ben türk sitelerinden hiç izleyemedim. sorun bendemi anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim. iyi seyirler...
Merhaba arkadaşlar,2 haftadan beri 46D6500 kullanıyorum.İnternetim henüz bağlanmadığı için TV nin Bütün özelliklerini kullanamadım.D-Smart almayı düşünüyorum, TV ye smartcard takılıyor mu? Yoksa D smart için uydu cihazı mı almalıyız. Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba? Şimdiden çok teşekkürler. Bu arada 40'' ile 46'' arasında kalmıştım ama iyiki 46'' almışım, çerçevesinin küçük olmasından dolayı zaten çok büyük durmuyor.İnternetteki bir siteden doldurduğum HDD yi sorunzuz olarak açtı 1080p filmler çok güzel.3D olayı sürekli kullanılacak bir özellik değil ama aktif 3D filmler harika...
Beyler ben bu model ile philips 42pfl76xxK\02 serisi arasında çok gittim geldim ama philips'in dahili uydu alıcısında ıslık sesi problemi diye bi olay oluyormuş. Bunu kullananlarda böyle bi sorunla karşılaşan oldumu?
teşekkürler net playerı indirdim fakat içindeki bütün site ve kanallar adına her ne deniyor bilmiyorum açılmıyor bunun nedeni tv ile ilgilimi yoksa yayın yapan server tarafındamı sorun birde güncel ve çalışan adresleri yazarsanız çok sevinirm...
quote:
Orijinalden alıntı: argylexxx
Samsung D6000 ve üzeri modeller için ip tv anlatımı; forumdan derledim. Her bir işlemi sabırla ve dikkatle yapın. İnternetiniz sınırsız olmalı. Çok kota harcıyor. Olgan ustanın emeğidir. Ben sadece derleme yaptım. Olgan ustaya sonsuz teşekkürler.
Kumandadan smart hub’ ı açın Kumandadan kırmızı tuşa basın Kullanıcı adı kısmına: develop parola kısmına: 000000 yazın entera basın. Ana ekranda sol alt kısımda develop oturumu açılmış olduğunu görün Kumandadan mavi tuşa basın. Ayarlar menüsü açılacak. Gelişme segmesine gelin, entera basın. Sunucu IP Ayarlama segmesini tıklayın. İp adresi kısmına 91.121.84.162 girin entera basın Kullanıcı uygulama senkronizasyonu segmesini tıklayın. Ekranda Connecting yazacak. Bekleyin. Net player 2.73 kurulacak. Smart Hub’ tan çıkın Smart Hub’ a tekrar girin. Net player yüklenmiş olmalı Net Player’ ı açın,
RSS segmesini tıklayın. Kumandadan Sarı tuşa(adres ekle) basın.
Aşağıdaki linkleri adres ekle kısmından tek tek elle girin. Girişinizi yaptıktan sonra sanal klavyede en sağda bulunan enter yazısına tıklayın. RSS eklenmiş olacak. İyi seyirler. Başında *** olanlar favorilerimdir. Forumda daha birçok xml kodu mevcut. Ben belli başlı olanları ve sevdiklerimi girdim.
ÖNEMLİ: Net player dışında diğer uygulamalar için aşağıdaki ip’yi girin. Sunucu IP ayarlama segmesine 91.67.116.250 girin ve sonra Kullanıcı uygulama Senkronizasyonu segmesini tıklayın. Süper uygulamalar yüklenecek. İyi seyirler.
teşekkürler net playerı indirdim fakat içindeki bütün site ve kanallar adına her ne deniyor bilmiyorum açılmıyor bunun nedeni tv ile ilgilimi yoksa yayın yapan server tarafındamı sorun birde güncel ve çalışan adresleri yazarsanız çok sevinirm...
Smart tv de app lara girin. Video uygulamalarinda SAMSUNG SMART CLUB indirin. Güzel güzel sinema, dizi, çizgi film izleyin.
Merhabalar bizde yeni d6500 sahibiyiz. DNLA olayını bir türlü çözemedim. servis ağ olayını halletmiş yani smart tv yi falan kullanabiliyoruz internetimiz var. DNLA için hangi programı kurucaz nasıl bir yol çizicez ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.