Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung un artık krişeleşmiş sorunu bu.

Forumu araştırın çok fazla şikayetle karşılaşacaksınız.

birde backlightbleeding sorunu bizim televizyonlarda çok yaygın.Şimdiilk bazı şeyleri yeni yeni farkediyorsunuz ama kısa zaman tüm sorunları farkediceksiniz:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtbodur

Açtığım oyun god of war 3 yada başka birşey daha önce başka bir full hd monitör kullanıyordum 26" onda böyle birşey olmuyordu. Birde dikkatimi çekti karanlıkta ekranda belli yerlerde bulutlu bir görüntü var bunun sebebi konusunda fikri olan var mıdır acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_57951844/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57951844

bu linkte istediğin cevaplar mevcut.

Sinirlerin bozulmayacaksa araştır bi:)

Sonun inşallah tüketici hakem heyeti olmaz:)

Yanlış anlama dalga falan geçmiyorum.Hattim değil.

ama dediğim gibi bazı şeyleri yeni yeni farkediyorsun uyariyim dedim.

• Ben de cumartesi vatandan samsung d6500 siparişi verdim. Yalız optik ses girişi yada çıkışı olduğundan ona uygun bir ses sistemi gerekiyor anladığım kadarıyla.Genel olarak bu tv sahipleri ses sistemi olarak neler kullanıyor? Benim için home theater bir sistem şart değil.Zaten ps3üm var onunla çoğu şeyi izleyebiliyorum.Tavsiye edebileceğiniz bir ses sistemi var mı?

Benim buldugum optik cıkıslı lg'nin bir modeli var fiyat olarak uygun olabilecek.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Dvd-Ev-Sinema-Sistemi/LG/HT906TA-p-53330-c-51.htm
  • Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm aynı sorunla karşılaşabilecek arkadaşlar için bulduğum çözümü paylaşayım sizinle. PS3'den display setting gelip HDMI seçiyoruz ardından Custom seçeneğinde 720P seçeneğini kaldırıyoruz 1080i ve 1080p seçeneğini olduğu gibi bırakıyoruz. Daha sonra sesle ilgili seçenekler çıkıyor finish deyip geçebilirsiniz. Bunları yaptıktan sonra 720p'ye düşen oyunlar 1080p ile çalışıyor. Yinede 1080p 60hz olması can sıkıyor televizyon 400hz olsada aksiyon sanelerde görüntüdeki kırılmayı fark edebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtbodur

Arkadaşlar sorunu kendim çözdüm aynı sorunla karşılaşabilecek arkadaşlar için bulduğum çözümü paylaşayım sizinle. PS3'den display setting gelip HDMI seçiyoruz ardından Custom seçeneğinde 720P seçeneğini kaldırıyoruz 1080i ve 1080p seçeneğini olduğu gibi bırakıyoruz. Daha sonra sesle ilgili seçenekler çıkıyor finish deyip geçebilirsiniz. Bunları yaptıktan sonra 720p'ye düşen oyunlar 1080p ile çalışıyor. Yinede 1080p 60hz olması can sıkıyor televizyon 400hz olsada aksiyon sanelerde görüntüdeki kırılmayı fark edebiliyorsunuz.

Mayıs'ta PS3 almayı planlıyordum. Görüntü kırılması moarlimi bodu

• arkadaşlar şu tvden kayıt olayı canımı sıktı neden harddiske ya da flash belleğe görüntü kaydedemiyoruz ki!
    3d filmlerde sorun yaşamıyorum gayet net gösteriyor yanlız bazı filmlerde 3d yi tam hissetmiyorsunuz sanırım sebebi 3d nin kalitesi olsa gerek çünkü riplenmiş mkv formatlı 3d izliyorum netten gerçek 3d indirebileceğim bir adres bilen var mı?
  • mkv ile ilgili olarak 2,5" hdd ile sorun yaşadım filmi ilk önce açıyor ancak 1-2 dk sonra duruyor. 3" adaptör ile çalışan hdd de bir sorun olmadı hangi filimi açtıysam oynattı ama alt yazı gömülü olanların alt yazısını göstermedi srt dosyası ayrı olanlar normal çalıştı.
    D-smart modül aldım ve forumda bulduğum kanal düzenleme programı ile kanallarıda düzenledim güzel oldu. HD görüntüler (özellikle kaynak güzel ise) harika ötesi bu tv ye hayran kaldım.Ancak gözümdeki problemden dolayı 3D görüntüler benim için maalesef bir şey ifade etmiyor.Yüce rabbimin bana bir cezası helhalde.
  • arkadaşlar merhaba bende eu40d6500 var yeni.. wi-fi ile nete bağlandım samsung smart sinema ya bağlanıp film izliyorum ancak 1 saat filan olunca bazen 1.5 saat sonra kopma sorunu oluyor. sonra düzeliyor. tabiki filmi ileri sarma opsiyonumuz olmadığı için baştan izlemek zorunda kalıyorum. yani tekrar bağlantı oluşunca film kaldığı yerden devam etmiyor. Bunu yaşayan varmı? yada çözüm bulan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatc

arkadaşlar merhaba bende eu40d6500 var yeni.. wi-fi ile nete bağlandım samsung smart sinema ya bağlanıp film izliyorum ancak 1 saat filan olunca bazen 1.5 saat sonra kopma sorunu oluyor. sonra düzeliyor. tabiki filmi ileri sarma opsiyonumuz olmadığı için baştan izlemek zorunda kalıyorum. yani tekrar bağlantı oluşunca film kaldığı yerden devam etmiyor. Bunu yaşayan varmı? yada çözüm bulan?

kaç para veriyorsun filmlere ?
  • para vermiyorum ki, mail adresi ve şifre ile kayıt oldum izliyorum işte.eski filmler var zaten öyle çok yeni şeyler yok.türkçe alt yazı ve türkçe dublaj seçenekleri var. ücretli filmlerde var, onlar başka bir uygulamayla açılıyordu galiba..film kiralama menüsü var 3 tl 3 gün izleme hakkı veriyor ama kopma olursa hiçbir esprisi yok satın almam onları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaoZeDong

3d önemliyse sizin için almayın bu tv yi lg alın ama 3d önemli değilse yine bu tv yi almayın o paraya 46d5500 alabilirsiniz dün teknosada 2449 a 42lw570s vardı mesela tekrar yakın zamanda kampanya olursa o ürünü alabılırısınız d6500 den cok cok iyi bir tv

Yanlış bilgi.Aktif gözlük performansını verebilecek bir pasif gözlük şuan yok.Aktif gözlük profesyoneldir.Sanırım yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.Yapmayın yazıktır günahtır.
  • Arkadaşlar merhaba ;

yorumlarınızı okudum ben yaklaşık 4 aydan bu yana kullanıyorum tev den çok memnunum, net olsun, oyun olsun, 3d olsun, altyazılar falan ben gayet menunum beklentilerimi karşıladı.

Benim bu konuların haricinde başka sorum olacak? Tv de bildiğiniz gibi dahili hd uydu alıcısı var. bu uydu alıcısına örnek verirsem TRT HD de maç olduğu zaman netten şifre alıp girmek mümkünmü. Harici uydu alıcılarında bu oluyormuş. bu tv nin uydu alıcısında böyle bir özellik varmı varsa nereden yapabiliyoruz.

Daha önce uydu alıcısı kullanmadığım için bu konuyu hiç bilmiyordum ve aratıramadım. Sizlerin bu konu hakkında ( belki gözden kaçırmış olabilirim ) herhangi bir yorumda bulunmadığını gördüm.

Bilenler varsa paylaşırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler....
  • Sunucu IP ayarlama segmesine 91.67.116.250 girin ve sonra Kullanıcı uygulama Senkronizasyonu segmesini tıklayın. Süper uygulamalar yüklenecek. İyi seyirler.

Bu ip den birşey indiremeyen sadece benmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselozel

Arkadaşlar merhaba ;

yorumlarınızı okudum ben yaklaşık 4 aydan bu yana kullanıyorum tev den çok memnunum, net olsun, oyun olsun, 3d olsun, altyazılar falan ben gayet menunum beklentilerimi karşıladı.

Benim bu konuların haricinde başka sorum olacak? Tv de bildiğiniz gibi dahili hd uydu alıcısı var. bu uydu alıcısına örnek verirsem TRT HD de maç olduğu zaman netten şifre alıp girmek mümkünmü. Harici uydu alıcılarında bu oluyormuş. bu tv nin uydu alıcısında böyle bir özellik varmı varsa nereden yapabiliyoruz.

Daha önce uydu alıcısı kullanmadığım için bu konuyu hiç bilmiyordum ve aratıramadım. Sizlerin bu konu hakkında ( belki gözden kaçırmış olabilirim ) herhangi bir yorumda bulunmadığını gördüm.

Bilenler varsa paylaşırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler....

başka bir yerde okuduğum kadarıyla bu alıcıda şifre girişi yok, samsunga yazılar falan yazmışlar, aldıkları cevaplar, böyle birşey olamayacağı yönünde, ancak bu sorunu çözebilecek yazılımlar üzerinde çalışanlar varmış. şu şartlar altında malesef trt, trt3, ntv ve ntv spor gibi aslında ücretsiz olan kanallarda dahi maç izleme şansımız yok :(

• bu 3d ye niye fazla takıyosunuz bilemem tr gelme en az 2020 free olarak :) d7000 aldı arkadşaım 3d le bi kere işi olmadı kaç aydır :) bende yakında tv yi almayı düşünüyorum dahili uydu alıcında kanal taşıma dünzenleme varmı arkadaşlar bu onemli çünü bizimkiler belli bi sıralamaya alışık...dahili uydu alıcının kullandığı işlemci hakkında bilginiz varmı mstar diye tahmin ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Nisan 2012; 15:55:10 >
  • Digitürk kartlı uyumlu hale gelecekti bilgisi olan varmı şuanda kullanılıyormu.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bu 3d ye niye fazla takıyosunuz bilemem tr gelme en az 2020 free olarak :) d7000 aldı arkadşaım 3d le bi kere işi olmadı kaç aydır :) bende yakında tv yi almayı düşünüyorum dahili uydu alıcında kanal taşıma dünzenleme varmı arkadaşlar bu onemli çünü bizimkiler belli bi sıralamaya alışık...dahili uydu alıcının kullandığı işlemci hakkında bilginiz varmı mstar diye tahmin ediyorum..

O arkadaşının kişisel düşüncesi.Bendeki TV'de sürekli 3d filmler izliyorum.Zaten samsungda National Geo. 3d var.Uydu alıcısını hiç denemedim.Bence zahmet et ve 444 77 11 numarayı ara.
  • Bu tvyi almadan önce alacak arkadaşlar bizzat yerinde inceleyerek alsınlar iki arkadaşım bu tvnin aynisini aldı bende onlardan sonra LG 32lw4500 serisini aldım inanın aralarında özellik olarak samsung daha önde görünmesine rağmen iki tv arasında 32lw4500 hem normal yayınlarda hemde 3d olarak daha iyi normal yayınlar daha net reng cok doğal SAMSUNG 40D6500 daki görüntü ve reng cok dağınık ve net değil cok kötü 40D6500 alan arkadaşlarim benim tvyi incelediklerinde keşke okadar para verip samsung alacağına LG alsaydik diyor bu yazdıklarım tamamen her iki markayı bizzat inceleyerek yazıyorum marka fanatikliği yapmıyorum aldıklarına pişamn durumdalar ayrıca samsung müşteri hizmetlerini arayıp sorunumuzu anlattığımızda aldığımız cevap bizim bu tvnin paneli bu bundan daha iyi bir görüntü alamazsınız oldu samsunga bi cok özelliğini apartarak verdiği bilgilerden dolayı son olarak alacağınız tvyi yakından mutlaka başka marka ve modellerle kıyaslarak alın sonuc olarak bir emeğin karşılığında alın teriyle alınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: echonomi

Konu için teşekkürler. 40D6500 alma arefesinde olan birisi olarak sanırım burayı takip edeceğim :) ilk zamanlarda değişik alternatiflerim vardı. son olarak D6500 de karar kıldım. 46 mı 40 mı derken hem bütçe olarak hemde oda büyüklüğü olarak 40 da tercih kıldım. daha önce de forumda bir yerde 6500 ile ilgili araştırma yorumumu yazmıştım aynen ekliyorum...

-----------------
    Uzun süredir araştırma yapmaktayım. (40D 6500 - 7000 ve LG LW570 - 5500.) Aslında şimdilik almayı düşünmüyordum. Hem HD yayınların azlığı hemde 3D teknolojisinin yeni girmesi nedeniyle biraz daha tüplü televizyonumun görüntü kalitesinin tadını çıkartmayı planlayıp önümüzdeki yaz sonunda alırım diye hesaplamıştım. Ama gerek eşimin ısrarları (teknolojiden uzak olmasına karşın ısrarlarına dayanamdım :) ) gerekse 3D filmlerin çoğalması beni araştırma yapmaya zorladı. Yaklaşık 1 haftadır her fırsatta değişik teknoloji mağazalarına gidip inceleme yapıyorum. Sony televizyonların fiyat performansına Panasonic ve philips lerinde görsel performansına bakınca LG ya da Samsung üzerinde durmaya başladım. Özellikle hem telefonumun hemde bilgisayarımın samsung olması Samsungun bu yarışa 1-0 önde başlamasına neden oldu.

Gelelim fikirlerime. Gittiğim mağazalarda bimeks ve teknosada özellikle LG satmaya çalışıyorlar Nedenini bilmiyorum. Önce SD yayın izledim. Aralarında öyle çok fark göremedim. Durum 2-1 oldu. HD yayında Samsung benim gözümde 1 adım daha öne geçti. Belki ekranı parlak görmemizden kaynaklı ama ben zaten net güzel görüntü istiyorum. Birkaç ayarla beraber görüntüde gerçeğe en yakın hale geliyor. Yansıma olayına katılmadığımı belirtmek istiyorum. Çünkü kullanan Samsung iş arkadaşım tv sinin camın karşısında olmasına rağmen görüntü esnasında yansıma olmadığını söyledi. Bende özellikle samsung mağazasında dış cama çevirtip izledim gün ışığında ve gayet memnun kaldım. LG zaten panelden dolayı yansıma yapmıyor. 3D görüntüye gelince Samsung maçı 4-1 e getirdi. 3D Görüntü kalitesi bakımından Samsung kesinlikle harikaydı. Gözlükle TV yi yandan izlemeye geçtim. LG de biraz yana geçtiğimde 3D kayboldu. Samsungda ise görüntü kalitesi değişmedi. LG bana 7 tane gözlük vermiş. Ben 7 arkadaşımı çağırmışım hepimiz ekranın karşısında nasıl izleyecez :) Samsungda da 7 tane gözlük almak için bir Tv parası ödemek gerekiyor öylede bir sorun var. Burada LG ye bir penaltıdan gol verebiliriz. Samsung tvlerde Baş ağrısından bahsetmişiz ama kim 3D yi saatlerce izlerki. En fazla izleyeceğimiz bir film süresi, yani 2 saat. O kadarda da baş ağrısı yapmıyor.

Sonuç olarak; Tamamen benim şahsi fikirlerimle Samsung maçı 4-2 kazandı. Ben şimdi sadece odamın boyutuna göre 40" mi 46" mi kavgasındayım. 40" alıp keşke demek istemiyorum. 46" e de o kadar fazla verilirmi bilmiyorum :) 40" tv nin yeteceğini düşünüyorum. Çünkü arkadaşımda 37" tv var ve o bile yeterli görünüyor. 2 akrabamda 42" var dev gibi duruyor. Tv yi alıp odada çok büyük görünmesi rahatsız edebilir. Ya da yeter diye 40" alıp küçük gelebilir. Denemek lazım. Forumdaki bazı konulardan esinlenerek ölçüleri çıkarttım maket yapıp bakacam ne derece faydalı olur bilmiyorum :)

Yine tekrar ediyorum bu tamamen benim şahsi fikirlerim. Herkesin görüş açısı farklıdır.
    ------------------

Süper bir yorum olmuş, ellerinize sağlık :) Sonuç olarak ben de aynı çekinceleri yaşıyorum. Özellikle 40-46 için söylediğiniz sözler aynen benim ağzımdan çıkmış gibi. Şuan hala almadım ama 15 20 gün içinde almam lazım. TV diyince aklım ve gönlüm her zaman Samsung'dan yana ama bakıcaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bu 3d ye niye fazla takıyosunuz bilemem tr gelme en az 2020 free olarak :) d7000 aldı arkadşaım 3d le bi kere işi olmadı kaç aydır :) bende yakında tv yi almayı düşünüyorum dahili uydu alıcında kanal taşıma dünzenleme varmı

2 TV'nin de 3D olduğu bir ortamda "niye fazla takıyorsunuz" cümlesi biraz uygun olmamış sanırım. Artık 3D blu-ray filmler, Pes 2012 gibi oyunlar, Digiturk 3D maç yayını gibi olaylarla 3D zaten hayatımıza girdi. Yıl 2012.
    Ayrıca kanal sıralaması özelliğinden emin değilim fakat tahminimce mutlaka vardır, kaçıncı yüzyıldayız? En basit uydu alıcılarında bile var bu özellik.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.