Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40D6500 ü dün bir internetten satış yapan mağazadan aldım.
    Axess e 12 ay taksitle 2.305 ve Türkiye Samsung Garantili. Servisi aradım gelip kurulumunu yapacaklar. TV nin başına bi oturayım yorumlarımı burada paylaşırım...
  • evet arkadaşlar usbden güncelleme yaptım kanallar filan silinmedi..menüler türkçe bir değişiklik olmadı yani..
  • samsung 40D6500 2239 tl 6 ay taksıt erteleme var. 2 adet gözlük ve askı aparatı hediye, maksat vatandaş yararlansın http://www.benimevim.com.tr/?urun-1583-Samsung-40D6500-3D-Led-TV--2-Gozluk-Hediye-.html
  • Arkadaşlar D6500 'ü olup ta D smart alan kimse var mı? Uydu cihazı almadan smartcard modül kulanarak izleyebilirmiyiz.Bilgisi olan varmı acaba?Bayilere sorduğumda net bir bilgi veremiyorlar.İzleyen de var ama belli olmaz diyorlar.2.bir kumanda olmadan tek kumandayla D smart izleyeyim (çünkü en çok HD kanal orada var. )diyorum ama kafamı karıştırdı bunlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.D smart bayii ,modül alırsan ve olmazsa geri alamayız dedi, bu yüzden bende biraz tereddüt ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginkir

Arkadaşlar D6500 'ü olup ta D smart alan kimse var mı? Uydu cihazı almadan smartcard modül kulanarak izleyebilirmiyiz.Bilgisi olan varmı acaba?Bayilere sorduğumda net bir bilgi veremiyorlar.İzleyen de var ama belli olmaz diyorlar.2.bir kumanda olmadan tek kumandayla D smart izleyeyim (çünkü en çok HD kanal orada var. )diyorum ama kafamı karıştırdı bunlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.D smart bayii ,modül alırsan ve olmazsa geri alamayız dedi, bu yüzden bende biraz tereddüt ettim...

izleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Bende mesela ps3 ümü D6500 ümün kumandasından yönlendirebiliyorum. Sizinde dsmart ınızı aynı şekilde yönlendirebiliyor olmanız gerekli diye tahmin ediyorum ama net bir bilgim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

quote:

Orijinalden alıntı: enginkir

Arkadaşlar D6500 'ü olup ta D smart alan kimse var mı? Uydu cihazı almadan smartcard modül kulanarak izleyebilirmiyiz.Bilgisi olan varmı acaba?Bayilere sorduğumda net bir bilgi veremiyorlar.İzleyen de var ama belli olmaz diyorlar.2.bir kumanda olmadan tek kumandayla D smart izleyeyim (çünkü en çok HD kanal orada var. )diyorum ama kafamı karıştırdı bunlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim.D smart bayii ,modül alırsan ve olmazsa geri alamayız dedi, bu yüzden bende biraz tereddüt ettim...

izleyebilirsiniz diye düşünüyorum. Bende mesela ps3 ümü D6500 ümün kumandasından yönlendirebiliyorum. Sizinde dsmart ınızı aynı şekilde yönlendirebiliyor olmanız gerekli diye tahmin ediyorum ama net bir bilgim yok..

ben çatır çatır izliyorum kendi uydusunda modülle no problem kanalları biraz geç açması dışında hiç bi problem yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Nisan 2012; 15:17:51 >

• arkadaşlar tv yi kablo ile ağıma dahil ettim görüntü kanağıı değiştir dediğimde bulunan kaynaklara arasında bilgisayarımı görüyo windows logosu makinanın adı ve kullanıcısının adı görünüyo bağlan dediğimde Videolar,müzikler,fotoğraflar diye 3 klasör görünüyo bunlardan birini seçip enterlediğimde görüntüü bulunamadı dosya bulunamadı hatası veriyor bilgisayarımda aynı isimde klasörler açıp paylaşım erip içlerinede her klasöre kendi cinsinden (videolar klasörüne video) dosyalar attım sonuç değişmedi bu olayı çözebilen varmı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: heysenn

arkadaşlar tv yi kablo ile ağıma dahil ettim görüntü kanağıı değiştir dediğimde bulunan kaynaklara arasında bilgisayarımı görüyo windows logosu makinanın adı ve kullanıcısının adı görünüyo bağlan dediğimde Videolar,müzikler,fotoğraflar diye 3 klasör görünüyo bunlardan birini seçip enterlediğimde görüntüü bulunamadı dosya bulunamadı hatası veriyor bilgisayarımda aynı isimde klasörler açıp paylaşım erip içlerinede her klasöre kendi cinsinden (videolar klasörüne video) dosyalar attım sonuç değişmedi bu olayı çözebilen varmı ..

selamlar;

önce klasörü paylaşımaaçıp, ardından allshare da paylaşılan klasörlere göstermeniz lazım, diğer türlü windows mantığıyla görmüyor malesef

• quote:

arkadaşlar tv yi kablo ile ağıma dahil ettim görüntü kanağıı değiştir dediğimde bulunan kaynaklara arasında bilgisayarımı görüyo windows logosu makinanın adı ve kullanıcısının adı görünüyo bağlan dediğimde Videolar,müzikler,fotoğraflar diye 3 klasör görünüyo bunlardan birini seçip enterlediğimde görüntüü bulunamadı dosya bulunamadı hatası veriyor bilgisayarımda aynı isimde klasörler açıp paylaşım erip içlerinede her klasöre kendi cinsinden (videolar klasörüne video) dosyalar attım sonuç değişmedi bu olayı çözebilen varmı ..

Samsung un sitesinden Allshare isimli programı indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekli. Daha sonra programı çalıştırıp, paylaşmak istediğiniz klasörü programda eklemeniz gerekli. Ve son olarakta tv nizin source tuşundan allshare yazan paylaşım programınızı seçip ordan paylaştığınız dosylara ulaşabilir ve videolarınızı filmlerinizi izleyebilirisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 28 Nisan 2012; 10:18:56 >

• quote:

quote:

Samsung un sitesinden Allshare isimli programı indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekli. Daha sonra programı çalıştırıp, paylaşmak istediğiniz klasörü programda eklemeniz gerekli. Ve son olarakta tv nizin source tuşundan allshare yazan paylaşım programınızı seçip ordan paylaştığınız dosylara ulaşabilir ve videolarınızı filmlerinizi izleyebilirisiniz.

samsungun sitesinde adı geçen programı bulamadım

• quote:

quote:

quote:

samsungun sitesinde adı geçen programı bulamadım

buyrun http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D6500VSXTK-downloads# yazılım sekmesinden setup dosyasını indirebilirsiniz

• teşekkürler indirdim kurdum kuracalayıp çözmeye çalışayım biraz..
  • arkadaşlar D6500 kullanıcısı olarak ses sistemi ne kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

arkadaşlar D6500 kullanıcısı olarak ses sistemi ne kullanıyorsunuz

HTS-TZ 215 800W RMS ev sinema sistemi var bende, optik kablo ile bağlı, eski bir model, 4-5 sene oldu sanırım aldığım ama bana fazla bile, apartman dairesinde son ses maalesef olmuyor
  • Benim istediğim f/P bir sinema sistemi az seste bile hakkını versin
  • arkadaşlar şu hdmi kablosunu kullanma hakkında bilgisi olan var mı acaba. Kendi içinden çıkan kablo ile Samsung r520 laptop D6500 e bağlıyorum ama hiç bir tepki oluşmuyor ekran çözünürlükleri kısnında felan kurcaladım ama hiç bi şekilde ne görüntüyü ne de sesi tv ye aktaramadım.Yardımcı olursanız minnettar kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZz33

arkadaşlar şu hdmi kablosunu kullanma hakkında bilgisi olan var mı acaba. Kendi içinden çıkan kablo ile Samsung r520 laptop D6500 e bağlıyorum ama hiç bir tepki oluşmuyor ekran çözünürlükleri kısnında felan kurcaladım ama hiç bi şekilde ne görüntüyü ne de sesi tv ye aktaramadım.Yardımcı olursanız minnettar kalırım

Kablonun bir ucunu laptoptaki hdmi çıkışına, diğer ucunu tv ye bağla. Kumandadan source tuşuna bas. Oradan hangi HDMİ aktif ise üst sırada görünür zaten. tekrar kumandadan OK tuşuna bas. Laptobun görüntüsünü TV de görürsün. hdmi kablo kullanacaksan 1.4 versiyonlu olmasına dikkat et...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memleket44 -- 29 Nisan 2012; 21:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memleket44

quote:

arkadaşlar şu hdmi kablosunu kullanma hakkında bilgisi olan var mı acaba. Kendi içinden çıkan kablo ile Samsung r520 laptop D6500 e bağlıyorum ama hiç bir tepki oluşmuyor ekran çözünürlükleri kısnında felan kurcaladım ama hiç bi şekilde ne görüntüyü ne de sesi tv ye aktaramadım.Yardımcı olursanız minnettar kalırım

Kumandadan source tuşuna bas. Oradan hangi HDMİ aktif ise üst sırada görünür zaten. tekrar kumandadan OK tuşuna bas. Laptobun görüntüsünü TV de görürsün. hdmi kablo kullanacaksan 1.4 versiyonlu olmasına dikkat et...

sorun da orada zaten source kısmına hdmi seçeneği gelmiyor. Laptop dan ccc den baktığımda tv yi görüyor ancak tv nin bundan haberi yok :) Bir de neyin 1.4 versiyon olmasına dikkat edecem onu anlamadım

• quote:

quote:

quote:

Kumandadan source tuşuna bas. Oradan hangi HDMİ aktif ise üst sırada görünür zaten. tekrar kumandadan OK tuşuna bas. Laptobun görüntüsünü TV de görürsün. hdmi kablo kullanacaksan 1.4 versiyonlu olmasına dikkat et...

sorun da orada zaten source kısmına hdmi seçeneği gelmiyor. Laptop dan ccc den baktığımda tv yi görüyor ancak tv nin bundan haberi yok :) Bir de neyin 1.4 versiyon olmasına dikkat edecem onu anlamadım

hdmi kablonun versiyonu. 1.3 veya 1.4 mü veya daha eski bir versiyon mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hdmi kablonun versiyonu. 1.3 veya 1.4 mü veya daha eski bir versiyon mu?

bunu anlamanın bir yolu var mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.