Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuZz33

quote:

Orijinalden alıntı: memleket44

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar şu hdmi kablosunu kullanma hakkında bilgisi olan var mı acaba. Kendi içinden çıkan kablo ile Samsung r520 laptop D6500 e bağlıyorum ama hiç bir tepki oluşmuyor ekran çözünürlükleri kısnında felan kurcaladım ama hiç bi şekilde ne görüntüyü ne de sesi tv ye aktaramadım.Yardımcı olursanız minnettar kalırım

Kumandadan source tuşuna bas. Oradan hangi HDMİ aktif ise üst sırada görünür zaten. tekrar kumandadan OK tuşuna bas. Laptobun görüntüsünü TV de görürsün. hdmi kablo kullanacaksan 1.4 versiyonlu olmasına dikkat et...

sorun da orada zaten source kısmına hdmi seçeneği gelmiyor. Laptop dan ccc den baktığımda tv yi görüyor ancak tv nin bundan haberi yok :) Bir de neyin 1.4 versiyon olmasına dikkat edecem onu anlamadım

hdmi kablonun versiyonu. 1.3 veya 1.4 mü veya daha eski bir versiyon mu?

bunu anlamanın bir yolu var mı?

görünüşte hepsi birbirine benziyor. ambalajı veya herhangi bir belgesi yokmu

• http://www.gold.com.tr/U131704/S-link-Slx-432-3d-Li-3-Mt-Hdmi-1-4-24k-Gold

ben bunu almıştım. laptoptan hiçbir ayar yapmadım. direk taktım çalıştı..
  • eyw yardımın için bide başka bi kablo ile deniyecem
  • 1019 güncellemesi çıkmış güncelledim ama ne değişti anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

1019 güncellemesi çıkmış güncelledim ama ne değişti anlamadım

dahili uyduda iyileştirme var keskinlik oranı daha ii ve kanal geçişlerinde hızlanma var...3d henüz test etmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Mayıs 2012; 16:11:29 >
  • T-GASDEUC-1019.4 - 2012.05.02

1. Title
    2011 model Firmware for self-upgrade
    2. Applicable Model
    UE**D65** D67** Series
    3. Carrier or Corporate Customer
    . Open Market
    4. Description
    T-GASDEUC-1019.0

- Improve internet network connection when using Smart Hub or Apps
    - Request of Channel range for Germany KDG Cable broadcast
    - improve connection about BBC and BBC I player Apps
    - Improve Speed of CI+ connection
    - Improve wireless connection performance
  • kendi sitesinde dil ingilizce yazıyor. bunu yüklersek manüler ingilizcemi oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

arkadaşlar D6500 kullanıcısı olarak ses sistemi ne kullanıyorsunuz

Ses sistemi ile ilgili denememi nihayet bugün yaptım.Kullanmadığım SONY nin ev sinema amfisini optik ile tv yi bağladım ama sadece amfiyi kolon bağlamadan sadece tv den hangi formatta sessin geldiğini ve amfide işlendiğini görmekti amacım.
    SONUÇ= 1- Normal yayınlar özellikle türk kanalları PCM 48 kHz (TRT HD hariç)
    2-HD kanallarda Dolby yayını olanlarda yayına göre 2.0 - 5.1 şeklinde idi
    3-Harddiskten DTS li film denedim sorunsuz çalıştı ve tv den amfiye DTS olarak ses ulaştı.
    Bu durumda HD kanalları ve harddiskten film izlerken dolby digital ve/veya DTS şeklindeki filmleri sorunsuzca ve de keyifle izlemek mümkün.D-smart modüllede sorunsuz çalışıyor.Şimdi LG nin LGHB906SB 3D BLURAY EV SİNEMA SİSTEMİ ni almayı düşünüyorum.Compak bir ürün olduğundan bu iş için ideal olacağını düşünüyorum.
    Ben 40D6500 ü oturma odasına almıştım şimdi salon için 46D6500 almayı düşünüyorum.Tabi eski plazmayıda elden çıkarmam lazım.6500 ile uydu alıcısına ve media player işine son hatta LGHB906SB ile herşey bir arada cihaz ve kablo kalabalığına son.

• quote:

kendi sitesinde dil ingilizce yazıyor. bunu yüklersek manüler ingilizcemi oluyor...

alaka yok tr herşey yeni yazılımı tavs,ye ederim ozellikle dsmart dahili uydu kullananlar için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

kendi sitesinde dil ingilizce yazıyor. bunu yüklersek manüler ingilizcemi oluyor...

alaka yok tr herşey yeni yazılımı tavs,ye ederim ozellikle dsmart dahili uydu kullananlar için..

tşk ederim...
  • merhaba arkadaşlar 40D6500 tv mi 2011 aralık ayında alıdım aldığımdan beri hiç güncelleme yapmadım nasıl güncelleme yapabilirim birde en son güncellemeyi yapmam yeterli olur mu?
  • birde akşam reklamlarda Burcu Esmersoy samsung smart tv yi tanıtıyordu tv nin karşına geçip el işaretleri ile smart tv yi kullanıyordu bu uygulama bütün samsung smart tv ler için gerçerlidir herhalde çünkü tv modeli söylemedi belki bu güncelleme ile bu uygulamada gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accountant1507

birde akşam reklamlarda Burcu Esmersoy samsung smart tv yi tanıtıyordu tv nin karşına geçip el işaretleri ile smart tv yi kullanıyordu bu uygulama bütün samsung smart tv ler için gerçerlidir herhalde çünkü tv modeli söylemedi belki bu güncelleme ile bu uygulamada gelmiştir.

nayır 2012 model sensörlü tvler için yeni es modelleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: accountant1507

birde akşam reklamlarda Burcu Esmersoy samsung smart tv yi tanıtıyordu tv nin karşına geçip el işaretleri ile smart tv yi kullanıyordu bu uygulama bütün samsung smart tv ler için gerçerlidir herhalde çünkü tv modeli söylemedi belki bu güncelleme ile bu uygulamada gelmiştir.

nayır 2012 model sensörlü tvler için yeni es modelleri..

sadece es7000 ve es8000 modellerinde var.ve gayet kullanisli.
  • samsung ue40d6500 ü full hd 3d diye almıştım ama bu 720p diyorlar bu konuda görüşleriniz nedir arkadaşlar almanyada falan bu ürünü bu özelliği için alanlara 150 eu geri ödeme yapmışlar veya 7000 serisi ile değiştirmişler görüşleriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılTUĞ

samsung ue40d6500 ü full hd 3d diye almıştım ama bu 720p diyorlar bu konuda görüşleriniz nedir arkadaşlar almanyada falan bu ürünü bu özelliği için alanlara 150 eu geri ödeme yapmışlar veya 7000 serisi ile değiştirmişler görüşleriniz ?

almanya ab ora gelişmiş ülke türkiyede günahını vermezler geri tam full hd olmasa 3d de çok abartılcak bi fak yok 1080i den biraz düşüyo okadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mayıs 2012; 14:59:08 >
  • Almanyadaki uygulama ile ilgili bir yerlerde bir yazı var mı? Varsa samsung global e bir mail atalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dearly

Almanyadaki uygulama ile ilgili bir yerlerde bir yazı var mı? Varsa samsung global e bir mail atalım.

türkiyede zırnık koklatılmaz donanımsal bi hata olmadıktan sonra, biri mahkemeye verir bi tv parısınıda yargıda yer örnek teşkil eder belki arkası gelir hele samsung türkiye aşırı ışık sızmalı panelleri normal diyip değiştirmeyen gıcık bi kurum anca abajur olunca değiştiriyolar yani hayal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mayıs 2012; 15:16:31 >
  • 40d6510 T-GASDEUC-1019.4 updatetınde wıfı sınde bı fark hıssettınız mı acaba degermı update etmeye
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.