Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni güncelleme çıkmış bugün. 1020 sürümü. şimdi güncellicem ben. ama değişen bişe varmı bilmiyorum. bilgisi olan varmı?
  • daha 1019.4 yenı cıkmıstı bırde 1020 mı cıkmıs bu ne ya sureklı bı guncelleme ??
  • bende yükledim ama bir değişiklik göremedim
  • İnternetten ATV HD ve TRTHD NİN UYDU FREKANSLARINI bulun. Bu frekansları tv nin manuel arama bölümüne girin TURKSAT UYDUSUNDA kayıtlı olan kodların altında YENİ bölümü var buraya bulduğunuz uydu kodlarını sırayla girin tarat deyin kanallar gelecektir.Daha sonra kaydedin.İyi Seyirler....
  • bu tv de dosyanın yanında bulunan str uzantılı dosyalarda altyazı sorunu yaşamıyorum fakat dosyanın içine eklenmiş bazı altyazıları göstermiyor. ayrıca idx+sub şeklinde olan altyazıları da izleyemiyorum. bu konulara bir çözüm bulan var mı?
  • hdmıda arc özelliği varmı arkadaşlar varsa hangisinde
  • arkadailar 1020 update nin ne olduğunu öğrendim. en büyük sorunumuzu çözmüş samsung. biss şifreli kanallar maçlarda kapanıyorduya. dünya kupası için biss şifreler 1020 ye eklenmiş. trt ntv gibi kanallar artık şifresiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

hdmıda arc özelliği varmı arkadaşlar varsa hangisinde

genellikle hdmi arc dir.uzerinde yazar zaten dosrum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

quote:

sadece hdmı 2 arc
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

quote:

sadece hdmı 2 arc

cumlem yanlis oldu sanirim.sadece bir hdmi demek istedim ama telden yazinca boyle oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken08

http://www.mkvindir.com/1080p-3d-mkv-filmler/

filmler türkçe altyazı veya dublaj mı arkadaşım?
  • ben filmleri genelde buradan indiriyorum.. şifresiz kayıt mayıt yok
    http://torrent-filmleri.blogspot.com/

buda filmleri indireceğiniz program
    http://www.gezginler.net/indir/utorrent.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memleket44 -- 15 Haziran 2012; 10:46:58 >
  • 2 hafta önce hiç aklımda yokken metrodan 2099 tl ye aldım 2 adet gözlükte yanında uzun bir 3d film veya video seyredemedim şimdiye kadar ufak tefek 3d videoları serettim fakat sinemada seyrettiğim 3d filmlerden kat kat fazla zevk verdiğini söyleyebilirim şu an seyahatteyim dönünce iyi bir 3d film seyretmek için sabırsızlanıyorum.
  • ıkı oncekı uptadet yuklu tv de maclar ızlenıyor 1020 updatiyle alakası oldugunu zannetmıyorum, yabancı forumlarda 1019 updateınde bazı codeclı fılmlerın artık ızlenemedıgı soylenmıs 1020 updateınde o tarz sorun yasayan oldumu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemceminay34 -- 15 Haziran 2012; 14:25:43 >
  • Arkadaşlar dizi sitelerinden dizi izleme veya flash lı siteleri açma konusunda bilgisi olan var mı?
    Ben açamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honour81

Arkadaşlar dizi sitelerinden dizi izleme veya flash lı siteleri açma konusunda bilgisi olan var mı?
    Ben açamıyorum...

laptobun varsa ve hdmi çıkışıda varsa, kablo ile bağla öyle izle...
  • plazma tv mi iyi yoksa led tv mi. hatta şimdi birde 3 boyutlu olanlar çıktı iyice kafam karıştı. sizce hangi tür televizyon iyidir. Marka olarak kararıı verdim ama türüne karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckdskd

Arkadaşlar,

Sizin de bildiğiniz üzere Samsung D6xxx serisi 3D de Full HD vermiyor; aşağıdaki linklerde bunu açıkca görebilirsiniz. Ben de 40D6500 televizyon var.

http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x00_TVs_FULL_HD_3D_Defect

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40d6530-ue32d6530-201108131337.htm

Ben de üşünmedim. samsungla yazıştım. Hataları olup olmadığın görebilmek adına bugün veya yarına servis yazdılar.
    Şimdi sizden çok acil yardım talep etmekteyim. Servisi 7000 serisi ile değişime nasıl ikna edebilirim ?
    Konuyu bilenlerden ve ustalarımdan acil cevap beklerim.
    selamlar

ora almanya gelişmiş ülke türkiyede günahını değiştirmezler almanya ve fransa dışında hiç biyerde kabul edilmedi zaten hele samsung türkiye günahını koklatmaz abajur tipli ışık sızdıran tvlerine bile normal diyor..dene görecen mutemelen görmüşündür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Haziran 2012; 0:44:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: memleket44

quote:

Orijinalden alıntı: Honour81

Arkadaşlar dizi sitelerinden dizi izleme veya flash lı siteleri açma konusunda bilgisi olan var mı?
    Ben açamıyorum...

laptobun varsa ve hdmi çıkışıda varsa, kablo ile bağla öyle izle...

O şekilde izlenebileceğini biliyorum, benim sorum bilgisayarı bağlamadan TV üstünden izlenebiliyor mu? Bilen var mı arkadaşlar?
    Ayrıca Flash'lı siteler için yapılabilecek bir şey yok mudur?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.