Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet benimde aklım kesmiyor almanya ve fransada olmuş site adı verirdim bulup koyarım ordaki yorumları ,peki 3D konusunda birşey sorayım ben harici belleğe 3d film attırdım çok rahat seyrediyorum ama ekranda yanyana 2 görüntü olarak bunu kumanda ile yanyana işaretine basınca güzel 3d seyrediliyor fakat bazı filmler 3d diyor ama ekranda tek görüntü halinde bunu seyredemiyorum acaba bluray cihaz alsam onlarıda seyredebilirmiyim yoksa bluray e gerek yokmu diğer formattaki 3d yi dediğim gibi bluraysiz harici belleği usb ye takıp veya hdmi kablo ile pc den seyrediyorum,bu konuda bilgisi olan ve veya tecrübe edenlerin yardımlarını bekliyorum,bilgisi olan ve bu bilgisini bizimle paylaşanlara şimdiden tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılTUĞ

evet benimde aklım kesmiyor almanya ve fransada olmuş site adı verirdim bulup koyarım ordaki yorumları ,peki 3D konusunda birşey sorayım ben harici belleğe 3d film attırdım çok rahat seyrediyorum ama ekranda yanyana 2 görüntü olarak bunu kumanda ile yanyana işaretine basınca güzel 3d seyrediliyor fakat bazı filmler 3d diyor ama ekranda tek görüntü halinde bunu seyredemiyorum acaba bluray cihaz alsam onlarıda seyredebilirmiyim yoksa bluray e gerek yokmu diğer formattaki 3d yi dediğim gibi bluraysiz harici belleği usb ye takıp veya hdmi kablo ile pc den seyrediyorum,bu konuda bilgisi olan ve veya tecrübe edenlerin yardımlarını bekliyorum,bilgisi olan ve bu bilgisini bizimle paylaşanlara şimdiden tşk ederim.

Merhaba. Yanyana ve üst üste 2 görüntü olan 3d Filmler full sbs ve half sbs olan yeni teknoloji 3d lerdir. Bunları tv mizde rahatlıkla izleye biliyoruz. Birde tek görüntü şeklinde olan dediğiniz 3d ler var. Bunlar da bazı özel görüntü birimleri ve eski kırmızı mavi 3d gözlükler için çevrilmiş olanlar. ayrıca bir bluray cihazı almanız gerektiğini düşünmüyorum. Bende tv den all share yardımı ile izliyorum 3d programları. Bence en iyisi half sbs özellikli 3d görüntleri bulmak. Ayrıca bluray player icin para vermeyin derin. 3d bluray alıp izlicem derseniz o başka tabi. :)

• update hakkında bılgı verebılecek kımse yokmu ? bırde youtube den cıkıs yapınca bazen tv kendını kapatıp acııyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ejderhalordu

quote:

Orijinalden alıntı: KızılTUĞ

evet benimde aklım kesmiyor almanya ve fransada olmuş site adı verirdim bulup koyarım ordaki yorumları ,peki 3D konusunda birşey sorayım ben harici belleğe 3d film attırdım çok rahat seyrediyorum ama ekranda yanyana 2 görüntü olarak bunu kumanda ile yanyana işaretine basınca güzel 3d seyrediliyor fakat bazı filmler 3d diyor ama ekranda tek görüntü halinde bunu seyredemiyorum acaba bluray cihaz alsam onlarıda seyredebilirmiyim yoksa bluray e gerek yokmu diğer formattaki 3d yi dediğim gibi bluraysiz harici belleği usb ye takıp veya hdmi kablo ile pc den seyrediyorum,bu konuda bilgisi olan ve veya tecrübe edenlerin yardımlarını bekliyorum,bilgisi olan ve bu bilgisini bizimle paylaşanlara şimdiden tşk ederim.

Merhaba. Yanyana ve üst üste 2 görüntü olan 3d Filmler full sbs ve half sbs olan yeni teknoloji 3d lerdir. Bunları tv mizde rahatlıkla izleye biliyoruz. Birde tek görüntü şeklinde olan dediğiniz 3d ler var. Bunlar da bazı özel görüntü birimleri ve eski kırmızı mavi 3d gözlükler için çevrilmiş olanlar. ayrıca bir bluray cihazı almanız gerektiğini düşünmüyorum. Bende tv den all share yardımı ile izliyorum 3d programları. Bence en iyisi half sbs özellikli 3d görüntleri bulmak. Ayrıca bluray player icin para vermeyin derin. 3d bluray alıp izlicem derseniz o başka tabi. :)

tşk ederim

• Cihazi bugun alabildim sukurler olsun divx film istiyorum fakat alt yazilar turkce karakterleri cikmiyor. Nasil ayarlayabilirim bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Cihazi bugun alabildim sukurler olsun divx film istiyorum fakat alt yazilar turkce karakterleri cikmiyor. Nasil ayarlayabilirim bunu?

film oynarkern enter bas altyazı ayarına gel alttan şifreleme türkçe yi seçç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Mayıs 2012; 18:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Cihazi bugun alabildim sukurler olsun divx film istiyorum fakat alt yazilar turkce karakterleri cikmiyor. Nasil ayarlayabilirim bunu?

film oynarkern enter bas altyazı ayarına gel alttan şifreleme türkçe yi seçç..

Tesekkurler halloldu sorun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart hub uygulamasındaki google earth çalışıyormu. 20 gün öncesine kadar çalışıyordu
  • 1080p bi film indirdim mov uzantılı acaba çalıştırırmı? merak ediyorum açıkçası

Edit:
    Denedim mov uzantılı dosyaları çalıştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 22 Mayıs 2012; 16:22:31 >
  • D6500 tv var aynı usb ile listeyi tv ye atıyorum hiçbir sorun yok ama tv den listeyi almak sitediğimde aygıt uygun değil diyor biçimlndirdim yine olmadı nedne olmuyor acaba her formatıda denedim nasıl yapılacağını anlatabilrmsin
    ayrıca bu tvde evulation kit desteği varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemceminay34

update hakkında bılgı verebılecek kımse yokmu ? bırde youtube den cıkıs yapınca bazen tv kendını kapatıp acııyor ?

bilen arkadaşlar update nasıl yapıldığını anlatırmı ben tv yi alalı iki güncelleme geldi ama nasıl yapıldığını bilmediğim için yapamadım.
  • sistem yazilim guncelleme cevrimici guncelleme

• merhaba
    arkadaşlar bende samsung smart t v aldım.
    kumanda ile smart bölümünü kullanmak zor oluyor.
    acaba herhangi bir klavye ile kablosuz bağlanınabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitb

merhaba

bu cihaz mi? d6500

• quote:

merhaba

şu an için öyle bir lüks yok maalesef. belki ilerde yazılımla olabilir kimbilir :)
  • quote:

merhaba

arkadaşlar araştırdım
    maalesef 6500 modelinde ypkmuş.
    7000 ve 8000 lerde varmış
    tüh yaaa
  • arkadşalar 2 tane sorunum var
    1- masaüstü pc mi ekran kartı ATI hd 3870 2 ad DVI çıkış var dvi to hdmi converter var ürjünal hdmi 1.4 sağlam bir kablo ile TV yi pc ye bağladım ama 60 herz den yukarıya çıkmıyor bunun nedeni nedir
    2- aynı usb bellek ile kanal listesini tv ye atıyorum hiçbir sorun yok ama tv den listeyi almak istediğimde aygıt uygun değil diyor biçimlndirdim yine olmadı neden olmuyor acaba her formatıda denedim nasıl yapılacağını anlatabilrmsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlawist

arkadşalar 2 tane sorunum var
    1- masaüstü pc mi ekran kartı ATI hd 3870 2 ad DVI çıkış var dvi to hdmi converter var ürjünal hdmi 1.4 sağlam bir kablo ile TV yi pc ye bağladım ama 60 herz den yukarıya çıkmıyor bunun nedeni nedir
    2- aynı usb bellek ile kanal listesini tv ye atıyorum hiçbir sorun yok ama tv den listeyi almak istediğimde aygıt uygun değil diyor biçimlndirdim yine olmadı neden olmuyor acaba her formatıda denedim nasıl yapılacağını anlatabilrmsin

Başka bir USB bellek denermisin kardeş...
  • Arkadaşlar,

Sizin de bildiğiniz üzere Samsung D6xxx serisi 3D de Full HD vermiyor; aşağıdaki linklerde bunu açıkca görebilirsiniz. Ben de 40D6500 televizyon var.

http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x00_TVs_FULL_HD_3D_Defect

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40d6530-ue32d6530-201108131337.htm

Ben de üşünmedim. samsungla yazıştım. Hataları olup olmadığın görebilmek adına bugün veya yarına servis yazdılar.
    Şimdi sizden çok acil yardım talep etmekteyim. Servisi 7000 serisi ile değişime nasıl ikna edebilirim ?
    Konuyu bilenlerden ve ustalarımdan acil cevap beklerim.
    selamlar

• Arkadaşlar,

Sizin de bildiğiniz üzere Samsung D6xxx serisi 3D de Full HD vermiyor; aşağıdaki linklerde bunu açıkca görebilirsiniz. Ben de 40D6500 televizyon var.

http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x00_TVs_FULL_HD_3D_Defect

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40d6530-ue32d6530-201108131337.htm

Ben de üşünmedim. samsungla yazıştım. Hataları olup olmadığın görebilmek adına bugün veya yarına servis yazdılar.
    Şimdi sizden çok acil yardım talep etmekteyim. Servisi 7000 serisi ile değişime nasıl ikna edebilirim ?
    Konuyu bilenlerden ve ustalarımdan acil cevap beklerim.
    selamlar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.