Şimdi Ara

SAMSUNG 40D7000 VE 40D8000 ARASINDAKİ FARKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

samsung 40d7000-40d8000 arasındaki genel farklar nelerdir, site içerisinde tv bilgileri var ancak neredeyse aynı..
    somut fonksiyonel ve gözle görülür farklar nelerdir..arada 500-800 tl arasında yani%20-30 a varan fiyat farkı var...
    2800 tl ye gözlük içinde samsung tr garantili d8000 almayı düşünüyorum. d7000 2500 civarında.vatandaki kampanyalı fiyatlar bunlar. normalde 3800 ile 4999 tl arasında fiyatlar..

teşekkürler

• ufak tefek farklar var ancak en önemli fark bence çerceve, d7000 deki çerçeve bence berbat, görüntü güzel ama nerdeyse ekrandan ayrı gibi, sağı solu oynuyor sanki çıkacak gibi ama d8000 deki çerceve mükemmel uyumlu ve çok daha hoş ve güzel bir havası var imkan sorunu yoksa kesinlikle d8000 modelini öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

ufak tefek farklar var ancak en önemli fark bence çerceve, d7000 deki çerçeve bence berbat, görüntü güzel ama nerdeyse ekrandan ayrı gibi, sağı solu oynuyor sanki çıkacak gibi ama d8000 deki çerceve mükemmel uyumlu ve çok daha hoş ve güzel bir havası var imkan sorunu yoksa kesinlikle d8000 modelini öneririm...

bilgi için teşekkür ederim,
    aynen dediginiz gibi çerçevede sıkıntı var d7000 de..bunun haricinde fonksiyonel farkı satıcılarda bilmiyor, sanırım fark metal krom çerçeveden kaynaklanıyor..

2840 tl ye 1 adet pilli gözlük içinde 40d8000 aldım.
  • Hocam nerden oldın o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzumelis

quote:

ufak tefek farklar var ancak en önemli fark bence çerceve, d7000 deki çerçeve bence berbat, görüntü güzel ama nerdeyse ekrandan ayrı gibi, sağı solu oynuyor sanki çıkacak gibi ama d8000 deki çerceve mükemmel uyumlu ve çok daha hoş ve güzel bir havası var imkan sorunu yoksa kesinlikle d8000 modelini öneririm...

aynen dediginiz gibi çerçevede sıkıntı var d7000 de..bunun haricinde fonksiyonel farkı satıcılarda bilmiyor, sanırım fark metal krom çerçeveden kaynaklanıyor..

bu fiyatı nereden aldınız?

• Bu iki tvdeki çerçeve farkını bilen varmı. samsung yazısı ışıklı olan hangisiydi. ikisinde de ışık var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borayuce84

Bu iki tvdeki çerçeve farkını bilen varmı. samsung yazısı ışıklı olan hangisiydi. ikisinde de ışık var mı?

d8000 parlak krom, koyu renkte ama parıldıyor, d8000 de samsung yazısı hafif egimli, krom içine gömülü gibi, beyaz ışık..ama istersen söndürebiliyorsun fonsiyonel yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

quote:

Orijinalden alıntı: arzumelis

quote:

bu fiyatı nereden aldınız?

vatan bilgisayardan %25 world card indirimiyle aldım..5 taksit.

• quote:

Orijinalden alıntı: borayuce84

Hocam nerden oldın o fiyata

vatan bilgisayardan, haftada bir %25 indirim yapıyor, o ürünün tüm stogunu %25 den veriyor..öyle bir indirim yakaladım aldım.
  • geçen gittiğimde ellerinde kalmadığını söylediler olsaydı bende alıcaktım bitane
  • takip edebilirsen mutlaka alırsın, vatan diger AVM ler gibi degil, o ürünün tüm stogunu o fiyattan verdigi için takip edersen kesinlikle alabilirsin..
    takip ettim %25 indirim reklamını sitesinde gördüm sabah 10-11 gibi gittim aldım, hatta 5 tane vardı..1 saat falan oyalandım, o sırada telefonla ön siparişle bir kaç tane satıldı, çıkarken 1-2 tane hala vardı. yani kapış kapış gitmiyor, o yüzden kesinlikle bu fiyattan satın alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirrfe -- 4 Ekim 2011; 11:18:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.