Şimdi Ara

samsung 40es6340, tp link ap ye baglanmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldigim 40 es6340 tv yi tplink tl-wa701nd ap ile nete baglayamiyorum

, bu gun servise sordugumda samsung tvlerin ap ile baglanmadigini direk modeme baglanmam gerektigini soylediler, modem cok uzak tv gormuyor,

Kullanan arkadaslar durum nedir gercekten ap ile baglanamiyormuyuz, yoksa servis cagiracagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• scarl@ kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum hocam. yabancı sitelerden bakıyorum bende şu anda.
  • Aynı sıkıntıya ben de müzdaribim; yabacı forumlarda da rastladım ama çözüm bulabilen yok malesef bu konuya. Belki bakarsın ilerde getirecekleri bir yazılım günellemesi ile çözerler bu sıkıntıyı. Sana tavsiyem laptopun varsa connectify proğramı ile wifi hot-spot yap Pc'ni ordan tv bağlanıyor.
    Aslında yaşanan durumun direk televizyon ile alakası yoktur. AP lerde IP çakışması yada dlna sertfikası çakışması yaşanmaktadır. Bu işletim sistemleri ile ilgilidir. Manuel ıp vermeyi deneyebilirsiniz. Ben direk modeme bağlamadım, Asus ve Zyxel AP kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum. Şuan D6000 kullanıyorum. Örneğin bir akrabamda vestel var Zyxel de sorun yaşıyor ama Asusda kullanabiliyor.
  • serhaterd kullanıcısına yanıt
    O halde bir asus ap almam gerek, tabletimden wifi hotspot yaptım onlada olmadı, siz hangi modelini kullanıyorsunuz asusun

Aslında marka yada model aktarmam doğru olmayacaktır. Çünkü ben tp-link - asus - zyxel kullandım hatta işyerimde kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamıyorum. Muhtemelen modem ve ap uyumsuz. Çünkü tp-link modem kullanırken zyxel ap kullandığımda bende sorun yaşadım ama asusta sorun yaşamadım. Aynı zamanda sorun yaşadığım Zyxel ap cihazıda zyxel modemde sorun yaşatmıyor. Modem ve ap aynı marka olursa bence daha güzel olur.
  • serhaterd kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, modemim airties biryerden ödünç bulup deneyebilsem çok iyi olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.