Şimdi Ara

SAMSUNG 40F6470 Hakkında Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Tüplü tvden kurtulmak ve oturma odamızın düzene girmesi icin çağa uygun üst düzey ozellikleri olan bir tv almaya karar verdik.
    Alacağımız tv SAMSUNG 40F6470.
    Buraya konu acmadan önce arastırmamı yaptım fakat pek detaylı yorum bulamadım.Elimdeki tek şey teknosa sitesinde yapılmıs olan yorumlar.
    Varsa bu tv'yi kullanan arkadaşlar tv hakkında genel bilgiler verirse sevinirim.

1-Sd yayınlar nasıl ?
    2-Usb'den film vs. izleyebilirmiyim ?
    3-Pc oyun performansı nasıl ?
    4-3D gözlükler siddetli baş ağrısı veya mide bulantısı yaparmı ?
    Şimdiden teşekkürler.

http://www.teknosa.com/urunler/110012635/samsung-40f6470-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-go?term=6470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordusporizm -- 10 Eylül 2013; 5:13:40 >

• aldığım tv ile bu model arasında kaldım,yan yana koydurdum satıcınında kesinklikle philps demesiyle philipsi aldım ,samsungun ayağı çok şıktı philipsin kasasının inceliği ve ambilant teknolojisi , görüntüde ben açıkcası fark göremedim philipsin ekranının darbelere dayanıklı olmasıda almama bir sebeb oldu artı istanbuldaysanız samsung diyorsanız aldığım yer tanıdık ve piyasadan oldukça ucuza almana yardımcı olurum

aldığım tv nin incelemeside linkte az sonra kuruluma gelecekler

PHILIPS 42PFL5028K/12 3D Ultra İnce 107 cm (42 inç), Easy 3D, DVB-T/C/S/S2 Smart LED TV

http://forum.donanimhaber.com/m_80838200/f_//tm.htm#80838200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcnet1907 -- 10 Eylül 2013; 12:08:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordusporizm

Merhaba arkadaşlar.Tüplü tvden kurtulmak ve oturma odamızın düzene girmesi icin çağa uygun üst düzey ozellikleri olan bir tv almaya karar verdik.
    Buraya konu acmadan önce arastırmamı yaptım fakat pek detaylı yorum bulamadım.Elimdeki tek şey teknosa sitesinde yapılmıs olan yorumlar.
    Varsa bu tv'yi kullanan arkadaşlar tv hakkında genel bilgiler verirse sevinirim.

1-Sd yayınlar nasıl ?
    Şimdiden teşekkürler.

http://www.teknosa.com/urunler/110012635/samsung-40f6470-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-go?term=6470

46f6470 kullanıyorum

1.sd yayınları ben pek beğenmedim gerçi biraz uzaktan izleyince idare ediyor. Ama hd yayınlar çok hoşuma gitti.
    2.usb ya da harddiskten istediğin formatta filmleri izleyebilirsin altyazı sorunu falan yok.
    3.denemedim
    4.bi kaç tane 3d film izledim baş ağrısı ya da mide bulantısı gibi birşey olmadı ama yine de gözlük insanı sıkıyor pasif de olsa aktif de olsa uzun süre takmak rahatsızlık veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHKAPLAN

aldığım tv ile bu model arasında kaldım,yan yana koydurdum satıcınında kesinklikle philps demesiyle philipsi aldım ,samsungun ayağı çok şıktı philipsin kasasının inceliği ve ambilant teknolojisi , görüntüde ben açıkcası fark göremedim philipsin ekranının darbelere dayanıklı olmasıda almama bir sebeb oldu artı istanbuldaysanız samsung diyorsanız aldığım yer tanıdık ve piyasadan oldukça ucuza almana yardımcı olurum

aldığım tv nin incelemeside linkte az sonra kuruluma gelecekler

PHILIPS 42PFL5028K/12 3D Ultra İnce 107 cm (42 inç), Easy 3D, DVB-T/C/S/S2 Smart LED TV

http://forum.donanimhaber.com/m_80838200/f_//tm.htm#80838200

önerin icin tesekkür ederim.bu modeli almayı planlıyoruz.keşke istanbulda olsak fakat Orduda yasıyoruz.yinede düsündüğün için tesekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightrider21

quote:

Orijinalden alıntı: Ordusporizm

Merhaba arkadaşlar.Tüplü tvden kurtulmak ve oturma odamızın düzene girmesi icin çağa uygun üst düzey ozellikleri olan bir tv almaya karar verdik.

1-Sd yayınlar nasıl ?
    Şimdiden teşekkürler.

46f6470 kullanıyorum

1.sd yayınları ben pek beğenmedim gerçi biraz uzaktan izleyince idare ediyor. Ama hd yayınlar çok hoşuma gitti.
    2.usb ya da harddiskten istediğin formatta filmleri izleyebilirsin altyazı sorunu falan yok.
    3.denemedim
    4.bi kaç tane 3d film izledim baş ağrısı ya da mide bulantısı gibi birşey olmadı ama yine de gözlük insanı sıkıyor pasif de olsa aktif de olsa uzun süre takmak rahatsızlık veriyor.

verdiğin bilgiler icin tesekkür ederim.sd yayınlar icin uzaktan izlemenin daha yararlı olacağını kullanan arkadaslarımdan biliyordum.3d konusunda beni rahatlattın diyebilirim.

• Şu an 6470'ten Türkiye maçını izleyen var mı HD olarak, görüntü kalitesi nasıl acaba? :)
  • Arkadaşlar benim de bu TV ile ilgili birkaç sorum olacaktı.

1. TV'nin kutusunun üzerinde 200 Hz. yazıyor ama bazı konularda 50 Hz. bazı konularda 100 Hz. demişler. Hangisi doğru ?
    2. TV'yi arkasından kapatmayla kumandasından kapatmak arasında fark var mı ? Bir de kapatınca sağ alt tarafta yanan ışığın sebebi nedir ?
    3. Biz KabloTV kullanıyoruz. Teledünya'ya geçsem dahili uydu alıcısı sayesinde HD kutu olmadan TV izleyebilir miyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantic

Arkadaşlar benim de bu TV ile ilgili birkaç sorum olacaktı.

1. TV'nin kutusunun üzerinde 200 Hz. yazıyor ama bazı konularda 50 Hz. bazı konularda 100 Hz. demişler. Hangisi doğru ?
    2. TV'yi arkasından kapatmayla kumandasından kapatmak arasında fark var mı ? Bir de kapatınca sağ alt tarafta yanan ışığın sebebi nedir ?
    3. Biz KabloTV kullanıyoruz. Teledünya'ya geçsem dahili uydu alıcısı sayesinde HD kutu olmadan TV izleyebilir miyim ?

Birinci sorunuz hakkında şöyle söyleyeyim; Samsung'un sitesinde Auto Motion Plus 120 / 240 Hz 120 Hz yazıyor bu da Türkiye'de 100 Hz demek, bir Rus forum sitesindeki tabloda da bu serinin gerçek frekansının 50 Hz olduğu yazıyor. Eğer Auto Motion Plus bizim konuştuğumuz konu ise gerçek değeri 100 Hz çünkü öyle bir şey olmasa oraya onu yazmayıp 200 Hz deyip geçerlerdi.

Üçüncü sorunuza da kulaktan dolma konuşmam gerekirse Teledünya'nın HD yayınlarında kalitenin düşük olduğunu duymuştum, mümkünatı varsa başka bir marka kullanın yayın için benim fikrime göre.

• bu tvyi kullanan arkadaşlar ışık sızması bulutlanma ölü piksel gibi sorunlarla karşılaştınızmı ?
  • 55es6140 var bende de.Panel olarak pek fark yok seninkiyle zaten.HD yayınlar çok iyi.Öyle iyiki satın aldığım 1080p bluray filimlerden daha iyi görüntü veriyor.SD yayını pek övemeyeceğim Görüntü ayarlarını doğru yapmakta çok önemli.Aldıktan 1 ay sonra 1 tane ölü piksel çıktı.Devamı gelmedi çok şükür.Işık sızması sorunuda şuan için yok.Umarım ilerdede olmaz.Tek uyarmak istediğiğm konu dayanıklılık.Önde cam yok direk panel var.Dolayısıyla en ufak bi çarpmada kırılabilir ve 1000tl nin üzerinde masraf çıkarabilir.LG ve Philips öyle değil bildiğim kadarıyla.PAnelin önünde bi tane koruyucu cam oluyor.O camın kırılmasıda pek önemli olmuyor, ucuza değiştiriliyor.
  • Hocam temizleme işini nasıl yapıyorsunuz? Çok bastırmadan mı yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Hocam temizleme işini nasıl yapıyorsunuz? Çok bastırmadan mı yapmak lazım?

LCD temizleme sıvıları kullanamıyoruz zaten çünkü zarar veriyor cam olmadığı için.Zaten toz tuttuğunu söyleyemem.Şurdaki fırçadan var bende:
     SAMSUNG 40F6470 Hakkında Görüşleriniz

Fırçayı yan taraftan değdirerek bastırmadan temizliyorum.Ayda 1 temizlemek yetiyor gerçekten toz tutmuyor.

• led tv alacaksan ölü piksel bulutlanma gibi problemlerin ve daha fazlası olabilir.plazma bak derim ben :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantic

Arkadaşlar benim de bu TV ile ilgili birkaç sorum olacaktı.

kumandadan kapatmakla arkasından kapatmak arasında fark yok. benim eski tüplümde kumandadan kapatınca kırmızı bir ışık kalırdı düğmesiyle kapattığımda tamamen kapanırdı ama bunda öyle bir şey yok. Bu tv de ise normal gün ortasında normal kumandadan kapatıyorum ama geceleri fişten çekiyorum ne olur ne olmaz diye ama ışığın zararı yok bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayaküstü

led tv alacaksan ölü piksel bulutlanma gibi problemlerin ve daha fazlası olabilir.plazma bak derim ben :D

öneriniz icin tesekkür ederim.fakat led tv almayı dusunuyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.