Bildirim
Samsung 40H6270 Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fazla düşünmeye gerek yok hayırlı uğurlu olsun, aldıktan sonra biss çözüyor mu onu merak ediyorum yazar mısın -
quote:
Orijinalden alıntı: blackangel77
Arkadaşlar Samsung 40H6270 Full HD 3D Dahili Uydulu Led TV yi almaya karar verdim kullanan arkadaşlar varsa tavsiye edebilir mi? Aynı fiyat ve özellikte başka tavsiyesi olan varsa onlarada bakmak istiyorum.Fiyat olarak 1550 ve üstü bu tv nin ederi..
ben gecen hafta samsung h6470 model tvyi aldim gayet memnunuz.bence dusunmeden al.aldiginda banding vs tum testlerini yap linkini atiyom
https://www.youtube.com/watch?v=p4tXNX-HS04&feature=youtube_gdata_player
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende geçen hafta n11 den 40H6500 modelini 1699 - 111 Çek indirimi +111 tl bonus puan ile aldım.Hd görüntüler güzel ,sd ler baya kötü. İnternet iyi (Dijiplay kullanıyorum.) -
Teşekkür ederim görüşleriniz için tv geldikten sonra görüşümü yazarım. -
Televizyon donanım olarak bu kadar iyiyken software olarak o kadar kötü ki. Öncelikle menüler arası geçişler son derece yavaş.Sanki tv geç algılıyormuş kumandadan gelen komutu sanıyorsunuz.Sonra film izleme player okadar dandik ki anlatamam.Yani bu televizyonda kumandaya dokunmamak için her türlü sebebi bize vermişler.Hadi kendi recieverınız var diyeceksiniz peki video oynatma ara birimi ne öyle...
Bütün samsunglarda böyle değildir eminim.Bu versiyonuna özel resmen kasıtlı yaptıklarına inandığım bir menü geçişleri yavaşlığı, video player kullanışsızlığı ve daha sayamayacağım bir sürü tamamen software sel sorunlar var. Evde samsung C650 serisi televizyonum var. Her türlü menüsü, video oynatması vs okadar akıcı hızlı ve kullanışlı ki... 4 yıl önceki model ama adamlar her türlü seçeneği ayarı grafik ara birimi kusursuz yapmış. Tamam o zamana göre belki üst serisi samsung'un ama h6270 de bu geçiş yavaşlıkları ve o tiksinç video izleme player ının açıklamasını bana samsung hiç bir türlü yapamaz...
Firmware güncellemesiyle çözülür diyecem ama sanmıyorum kaç güncelleme çıktı hala bir değişiklik yapmadılar bu konuda.
Kumandasının altı oval kullanıp bir yüzeye koyduğunuz zaman sallanıyor.
Kumanda arka kapağı gevşek kavradığınız zaman sanki kapanmamış gibi bir boşluk varmış gibi yerinde oynayıp duruyor.
Anten bağlama usb port noktası eğimli yüzey şeklinde yapılmış misal aldığım tv anten kablosunun bağlama kısmı o eğimden dolayı anten girişi kısmına yerleşmedi vidasını bile döndüremedim :) yerine oturmadan vidalayamadan ucu hafiften giriyor orasından sinyal alıyor.
USB den bağlanan depolama birimlerinin klasörlerini çok yavaş okuyor.Klasörler arası gezinmek işkence.
Görüntü derseniz yorumu size kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 6 Ekim 2014; 7:59:28 >
-
Ben kullanıyorum gayet güzel cihaz kanal geçişleri hızlı smartı iş görür 3d sini beğenmedim ama genede iyi tv ben 1500 liraya aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biss çözme özelliği yok mu bu tv de?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X