Şimdi Ara

SAMSUNG 40H6470 veya başka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/samsung-40h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-tv-2-gozluk/902047337

2 gündür araştırma yapıyorum bu gayet uygun gibi geldi.

Bunun denginde daha iyi önerebileceğiniz tv ler var mı ?

Limit 1700 TL ye kadar olabilir

• yardımcı olun lütfen
  • bende geçen hafta 40h6290 aldım almadan önce yaptığım araştırmada 6290 6270 6470 üçüde aynı tv fiyat farkları akıllı kumanda ve gözlük ilavesinden kaynaklanıyor ben tercihimi 6290 dan yaptım çokta memnunum görüntüsü uydusu smartı çok başarılı 4 çekirdek menü geçişleride çok seri üçünden herhangi birini seç al derim.
  • Cehalet mutluluktur keske bende hicbisey bilmeseydim diyorum bandin bulutlanma isik sizmasi nedir nasil anlasilir bunlari bilmeden samsungun bu modellerinden alirsaniz sorunsuz ve mutlu bir sekilde kullanirsiniz ama birazda olsa bu islerden anliyosaniz benim gibi kavga dovus 3 ay para iadesi bekliyor olursunuz buda adamin canini bi hayli sikar suan piyasada sorunsuz tv yok gibi ama samsung kadar sorunlusuda yok goruntu cok kotu insan teni pembe mor arasi oluyo pastel renkler baskin hareketli sahnelerde keske almasaydim dedirten goz bozucak bi tv ben o fiyata sony bakardim va paneller iyidir yazik para kolay kazanilmiyor samsung gibi dolandirici bi firmaya para kaptirmaya gerek yok
    Ha ben illa samsun alicam dersen 7000 serisi ve ustune bakabilirsin en azindan riske girmeye deger altindaki seriler tamamen coptur aksini idda eden biraz arastirip gorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyata önerebileceğiniz bir model var mı ? Sonuçta on defa almayacağım olmuşken her bakımdan parasının hakkını versin

ekleme yapayım sd yayınları da kaliteli izlemek istiyorum 40" yada 42" olsun, kendi uydu alıcısı olsun, hz takıntım pek yok ama mümkünse en az gerçek 100hz olsun, usb(sorunsuz her filmi oynatsın) -hdmi olsun

hem akıllı ve 3D li hemde akılsız ve 3D siz parasının hakkını veren 2-3 model paylaşırsanız memnun olurum.

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigulipap -- 12 Nisan 2015; 14:06:33 >
  • cigulipap kullanıcısına yanıt
    Simdi hepsi bir arada olsun istiyosaniz 5 bin tl gozden cikarticaksiniz bastan soliim saydiklarinizin hepsi bir arada olan tvler biraz tuzlu her tvnin eksisi artisi farkli bazi seylerden feragat ediceksiniz

Sd yayinlarda plazmanin rakibi yok ledlerdede toshibanin bi kac serisi yanilmiyosam yl serisydi cok iyi ulkemizde yakin zamanda sd yayin kalmiycak zaten dsmartta zaten yok gibi
    Her filmi acsin smarti iyi olsun akilli olsun derseniz samsungun ustune yok okonuda hakkini yemiyelim acmiycagi film yok

100hz olayi celiskili firmalar gercek degerleri paylasmiyo yabanci forumlarda anlatilanlarin disinda bisey bilmiyoruz ama 100hz lik paneller 2000 tl altinda yok lg de lb652 ve ustu samsungta 6870 ve ustu sony w805 lerde 50" ve ustu

Smart takintin yoksa philips 8109 iyi bi tv yazilimsal sorunlari input lag problemi disinda va paneliyle goruntude sizi uzmez bi media playerla tamamlar mutlu mesut kullanirsiniz

Sonuc itibari ile elektronik sans isi piyasada sorunsuz saglam led tv zaten yok ama malin arkasinda durucak firmadan alirsaniz kafaniz rahat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8109 smart olarak iyidir. Benim pc den hızlı giriyor internete.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.