Şimdi Ara

Samsung 40J5570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung 40j5570 tv almayı düşünüyorum. Aradığım özellikler dahili uydu alıcılı ve full hd olması. Forumda inceleme aradım fakat bulamadım. Kullanıcı veya bilgi sahibi arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Hepsi burada fiyatı 1400 Tl Axess 100 Tl puan ile 1300 tl ye geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda hiç kullanıcısımı yok acaba?
  • Ben de 48" olanı ile ilgileniyorum ama forumda ilgilenen çok yok anladığım.

50hz field refresh rate dışında çok dez avantajı yok gibi görünüyor. Yabancı bir test sitesinde siyah renk kalitesinin ve kontrast oranının iyi olduğu ama motion blur yani hareketli resim kalitesinin düşük olduğu yorumlarına rastlamıştım.

Oyun için alınmayacaksa, 2015 model tizen işletim sisteminin olması, genel donanım özellikleri, ucuz yolllu samsung olması ile tercih edilebilir gibi.
  • sekoer S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Şu anda kliksa da hediye çekiyle beraber tv 1300 TL'ye geliyor. 40ub800 arasında kaldım oda 1350 TLye geliyor. Kampanya kodu "100TLPLSTV"
  • Snug kullanıcısına yanıt
    hediye çekini nasıl alıyorsunuz.
    bende bu tv den 40j5570 düşünüyorum. ancak 2 gün içerisinde fiyat yukseldi. bayramda 1300 tl ye gördüğüm fiyatlar birden yükseldi.
    kliksada 1700 tl şuanda. indirim varsa lütfen haber verirmisiniz.
  • Şu anda hepsi buradada 40h6470 1399 40j5570 de 1399 tl. Kliksadada aynı şekilde. Kliksanın indirim kodunu yazdım zaten. Anasayfasında belirtiyor. Ilanin içine girdiğinizde size özel fiyat çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snug -- 22 Temmuz 2015; 11:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snug

Şu anda hepsi buradada 40h6470 1399 40j5570 de 1399 tl. Kliksadada aynı şekilde. Kliksanın indirim kodunu yazdım zaten. Anasayfasında belirtiyor. Ilanin içine girdiğinizde size özel fiyat çıkıyor.

fiyatlar son zamanlarda artmış, siz tv yi aldınız mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 40D6500
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar selam.

kablosuz klavye olarak ne kullanıyorsunuz bu ürünle beraber?
    logitech k400r denedim ancak çalışmıyor. samsung support ile konuştum onlar da cihaza uyumlu samsung klavyesi olmadığını söyledi.
    çözüm önerisi olan var mı ?
  • Microsoft un klavye ve faresi calisiyor sanirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

hediye çekini nasıl alıyorsunuz.
    bende bu tv den 40j5570 düşünüyorum. ancak 2 gün içerisinde fiyat yukseldi. bayramda 1300 tl ye gördüğüm fiyatlar birden yükseldi.
    kliksada 1700 tl şuanda. indirim varsa lütfen haber verirmisiniz.

Mesajınızın üzerinden 1 yıl geçmiş ama şuan bu tv vatan'da 1600TL
    Bu nasıl bir iştir ki fiyatta indirim olmamış...

Alıp kullanan var mı arkadaşlar tavsiye eder misiniz? 40j5570'i
  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Hd görüntü kalitesi güzel. Ben 1 yıldır kullanıyorum 1300 e almıştım. Ama 1700 pahalı geldi. O fiyata Lg öneririm.

• Snug kullanıcısına yanıt
    Bende lg 2016 model 43lh590v aldim hocam ama kanalları istediğim gibi taşımama izin vermiyor.kanal listesini acmak 2-3sn sürüyor. Kanal geçişlerde 2-3 sn. Sürüyor iade etme konusunda terettütteyim. Bu tür cihazlarin kanal geçişleri hep bu sekilde olur diyorlar ama ben ayar oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.