Şimdi Ara

Samsung 40JU6570 40 Monitör Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/samsung-40ju6570-40-102-ekran-4k-ultra-hd-uydu-alicili-smart-tizen-4-cekirdekli-curved-led-tv-p-EVSAMUE40JU6570

Yukarda verdiğim linkde bulunan ürünü pcde monitör olarak kullanma düşüncem var işim gereği full hd den fazla çözünürlüğe ihtiyacım var. 28 inc 4k monitörler çok küçük olduğu için dpi artırmak gerekiyor. 32 inc olanlarıda aşırı pahalılar. Yukarda belirtiğim tv hem curved hem 4k

Kullandığım programlar
    Dreamweaver
    Photoshop
    Fireworks
    After Effect vb...

Arada oyunda oynarım.

Sistemim

i7 4790k 16 GB RAM Ekran Kartım Sapphire HD7850 OC 2GB

Bu tvnin monitörden eksileri nelerdir. Bu tarz tvleri aynı maksatla daha önce kullananların tecrübeleri benim için önemli Cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar

• Tabiki monitor olarak kullanirsiniz HDMI girişi ile. Hatta ayni zamanda anten bağlayarak direk televizyon gibide kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi kullanabiliriz ama farkı ne neden daha kucuk monitorlere göre daha ucuz ne gibi sıkıntıları var gözümü bozuyor renklerimi düzgün vermiyorda millet gidip 2 kat fazla verip daha kucuk boyutta monitör aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü TV, PC bağlantısında monitör kadar net görüntü veremez.

• Ne gibi eksikleri oluyor hocam flu bir görüntüsümü oluyor keskinlikmi az 4k 40 inc panelin piksellerinin yoğunlunda sıkıntı olmaz sanırım... Olmadı bi yerlerden bi 4k tv bulup deneyimlemek lazım

• metamm M kullanıcısına yanıt
    Ben çok çok daha adi bir markanın lcd tvsini monitör olarak kullandım. Hdmi ile görüntü berbattı ama vga ile çok netti. Artık hdmi kablosundan mı, ekran kartından mı yoksa tvden mi bilmiyorum.? Fakat oyun oynarken monitörden çok daha zevkli. Yalnız şöyle bir şey var ; şimdi diyelim yazı okuyup yazacaksın... Rahat görebilmek için yaklaşıyorsun gözün rahatsız oluyor, uzaklaşınca da bazı yazıları okuyamıyorsun
    Ama genel anlamda oyun için önerebilirim ancak yazı-makale vs için pek uygun değil kanaatimce. Nihai karar senindir sonuçta..

• Aynen hocam 2 tane full hd tvden denemeler yaptım ondada olmuyor. Ne iş anlamadım HDMI da görüntü tam oturmuyor Vga da sıkıntı yok oluyor. ama yakından kullanıma uygun değil 4kda nasıl olur bilemiyorum.
  • metamm M kullanıcısına yanıt
    İnşallah umduğunu bulursun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.