Hayırlı olsun hocam. Yazılarınız bana da çok yardımcı olmuştu. En iyi günlerde kullanın.
hocam hayırlı olsun.imza bak bak bitmiyor...
2000 tek çekim + 2400/12 taksit maximum
dostum hayırlı olsun
ben de inşallah bu akşam fotoğrafları koyacağım.
bir de kalibrasyonu yapınca buraya settings'leri yazarsan süper olur.
Hayırlı olsun çok.. Bu toplam 4.400'e geliyor sanırım. Özel bir indirim mi yaptılar yoksa standart fiyatları bu mu? Ben web sitelerinden baktığımda 4.949 görüyorum fiyatı.
cevahirdeki enplus tada 4500 nakit 5000/12 fiyat çekmişlerdi. hala ellerinde var isteyen bakabilir.
Hayırlı uğurlu olsun , bol renk cümbüşlü PS3'lü günler senin olsun
Bu arada bende geçen Cuma Doğubak'ta bulsaydım alacaktım ama kısmet değilmiş Philips aldım. Resimlerini bekleriz.
bilvarch kardeş hayırlı olsun, içim rahatladı valla seni bu kadar mutlu görünce. iyi günlerde kullanman dileğiyle, sevgiler
dostum hayırlı olsun :) hiç pişman olmayacaksın emin ol..bundan sonra bekle de teknoloji sana yetişsin :) şu blue rayler oyunları ve hd yayın iyice yaygınlaştığında seneler sonra bile güncel teknolojiden geride kalmayız inşallah güle güle kullan dertsiz tasasız,klübe hoşgeldin
Sayende 3-4 ayda televizyon hakkında öğrenemediklerimizi birinci elden senden öğrenebiliriz :)
bılvarch hayırlısı olsun artık kendı aldıgın tv nı yazmamanın zamanı gelmıs gule gule kullan benımde lcd tv ıcın ayırdıgım para evlenırken buhar oldu sımdı tekrar bırıktırıyorum kısmet bakalım 40M87 cam panel kullandıgı ve dolayısıyla yansıma yaptıgı ıcın 40M87 almayı dusunuyorum yada dıger ıkı secenegım ıse gelırse ve fıatlarıda uygun olursa(37x3000 2999 olduguna gore 42x3000 de tahmını olarak 3999 olur herhalde) TOSH 42X3000 yada SHARP XL1E arasından secım yapacagım selamlar testlerını merakla beklıyoruz
tekrar tüm dostlara teşekkürler... Bu başlığın ismini değiştirip burada tüm denemeleri yayınlıycam başka başlık kirliliği olmasın diye..Buradan takip edebilirisiniz.
hayırlı olsun kardeşim
hayırlı olsun. güle güle kullanın...
kendim almış gibi sevindim kardeş güle güle kullan
Hayırlı olsun...Güle Güle test edersiniz...bizlerlede paylaşırsınız...inşallah...
quote:
Orjinalden alıntı: eros33
bılvarch hayırlısı olsun artık kendı aldıgın tv nı yazmamanın zamanı gelmıs gule gule kullan benımde lcd tv ıcın ayırdıgım para evlenırken buhar oldu sımdı tekrar bırıktırıyorum kısmet bakalım 40M87 cam panel kullandıgı ve dolayısıyla yansıma yaptıgı ıcın 40M87 almayı dusunuyorum
Samsung'ların paneli gerçekten çok parlak ve güneşli günlerde perdeler arasından sızan güneş ışığının seyir keyfine etkisi ne olur ben de cidden merak ediyorum. Bu konuda deneyimlerini paylaşabilecek olanlar var mı?
Sony 40W2000'in ekranının matlığı bana biraz daha cazip geliyor ama sanırım bu büyük oranda zevk meselesi.
Bilvarch ve Pegasus sayesinde sonunda bu televizyonun ayrıntılı olarak incelemelerini görebileceğiz..Güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: magiccan
quote:
bılvarch hayırlısı olsun artık kendı aldıgın tv nı yazmamanın zamanı gelmıs gule gule kullan benımde lcd tv ıcın ayırdıgım para evlenırken buhar oldu sımdı tekrar bırıktırıyorum kısmet bakalım 40M87 cam panel kullandıgı ve dolayısıyla yansıma yaptıgı ıcın 40M87 almayı dusunuyorum
Samsung'ların paneli gerçekten çok parlak ve güneşli günlerde perdeler arasından sızan güneş ışığının seyir keyfine etkisi ne olur ben de cidden merak ediyorum. Bu konuda deneyimlerini paylaşabilecek olanlar var mı?
Sony 40W2000'in ekranının matlığı bana biraz daha cazip geliyor ama sanırım bu büyük oranda zevk meselesi.
super clear sayesinde diğer hiç bir lcd de olmayan gerçek siyahları elde edebiliyor derin renklere ulaşabiliyorsunuz..
quote:
bılvarch hayırlısı olsun artık kendı aldıgın tv nı yazmamanın zamanı gelmıs gule gule kullan benımde lcd tv ıcın ayırdıgım para evlenırken buhar oldu sımdı tekrar bırıktırıyorum kısmet bakalım 40M87 cam panel kullandıgı ve dolayısıyla yansıma yaptıgı ıcın 40M87 almayı dusunuyorum yada dıger ıkı secenegım ıse gelırse ve fıatlarıda uygun olursa(37x3000 2999 olduguna gore 42x3000 de tahmını olarak 3999 olur herhalde) TOSH 42X3000 yada SHARP XL1E arasından secım yapacagım selamlar testlerını merakla beklıyoruz
bu arada kusura bakmayın yanlıs yazmısım 40M87 yerıne 40N87 olacaktı bılvarch dostum panel plazma gıbı yansıma yapmasında sıyah sevıyesı bıraz az olsun ne yapalım
zaten yurtdısında su ana yapılan lcd tv testlerının ıcınde en ıyı sıyah sevıyesı veren 2lcd var 1-samsung le40m87 2-sharp 42xd1e