Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnan çok sevindim senin adına. Umarım en son firmware li modellerden biri gelir. Haftaya perşembe yine istanbula geliyorum ve eğer senden olumlu onay alırsam, gözümü karartıp ben de alabilirim. LED li modelleri beklemeye takatım kalmadı. Evde TV yok, TV siz olmuyor çünkü.
    Her çeşit detaylı testleri, SD, PS3, Digitürk v.s. için kullandığın ayarları, optik çıkışı kullandığın zaman ses ile görüntü arasında senkronizasyon sorununun olup olmadığını v.s. bilmek isterim.
    Neyse, seni tutmayayım ço, sen pencereden gelip geçenlere bak eline al düdüğü, elemanları görürsen hemen çal çabuk gelsinler :)

Sevgiler...
    Koray Üstüner
  • ee hani karabıdık gelmedi mi daha
  • Cevap yazmadığına göre belli ki TV geldi de şimdi ayarlarını kurcalıyordur. Fırtına öncesi sessizlik gibi mubarek. Ne yaptığını bilen birinden yorum alacak olmak güzel birşey. Bir an önce testleri tamamlasa bari :)
    Saygılar...
    Koray Üstüner
  • şimdi mokinto ile ikisi bi girişirler tvyi rehber tadında kullanım klavuzu gibi bir inceleme ortaya çıkarırlar.de
  • offf ya gelmedi mi daha .merak ediyorum
  • geldi geldiiiiii

şimdi resimler ve testler hazırlanıyor akşama forumda ...
  • Hele şükür. Gözlerimiz yollarda kaldı valla. Hayırlı olsun. Desenize bu akşam uykusuzuz.
  • yupppiiiiiiiiiiii
  • hayırlı olsun dostum.

iyi günler de kullanman dileğiyle

en yakın zamanda ayarları da yazarsın buraya. color, brightness vs...
  • bikini destination dan ssler isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

bikini destination dan ssler isteriz

evet evet evet
  • video bile upload edebilirsin, bu kadar ilgiye
  • nihayet sayende gözümüz gönlümüz açılacak , hayırlı olsun, güle güle kullan..
  • tüm detayları yazdım sd resimler eklendi hd ve diğer resimler sırayla yoruldum yaw:D ilk mesajda!!!

Tüm soruları sorabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 23 Ağustos 2007; 18:37:29 >
  • arkadaslar samsung 40m87 ile 46m87 arasında buyukluk dısında bir fark var mı
  • hayırlı olsun bilvarch güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: salamura77

arkadaslar samsung 40m87 ile 46m87 arasında buyukluk dısında bir fark var mı

evet parası
  • güle güle kullan çok güzel bir tv almışsın..... detaylı incelemen içinde çok teşekkürler... bizleri aydınlattın..
  • Ağzımın suyu yine aktı. SD kalitesi gerçekten oldukca iyi görünüyor. Acaba Digitürk kalitesi nasıl görünecek? Ben artık LED tv yi beklemeyecem belli oldu. Haftaya aranıza geliyorum beni de bekleyin.
  • Sevgili Bilvarch inceleme için sağol devamını elbette bekliyoruz.Yalnız benim bi sorunum var forumda bazı mesajlar yanlara çok taştıgı için önüne şu sağdaki
    reklamlardan geliyor ve okunmuyor bu normalmi yoksa bi ayarmı yapmak gerek.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.