Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

emeğine, ellerine sağlık, çok detaylı ve anlaşılır, sistematik bir inceleme yapmışsın, tekrar teşekkürler.

resimleri göremeyen arkadaşlar üstüne sağ clickleyerek "resmi farklı kaydet"i seçip bilgisayarınıza kaydedip istediğiniz gibi büyültüp küçültebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: macxxmax

tekrar hayırlı olsun incelemen çok iyi olmuş okurken heyecan ve sevincini paylaşıyo insan seninle tüm resimler iyi ilk olanı divx galiba çünkü daha iyi gözüküyo neyse yeni resimleri bekleriz artık

hayır hepsi SD görüntü.Açıklamamda yazmıştım sırasıyla SD HD ve DIVX görüntüleri vericem.Birazdan HD leri vereceğim Fotopraf makinemim şarj olmasını bekliyorum..Ama ilk resim dediğiniz gibi dvd fragmandan karışmış pardon.Resimler muhteşem yanlız benden söylemesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 24 Ağustos 2007; 16:23:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: spider7

1080p24hz desteği varmı ps3 den açınca görüntü fark ediyormu pardon hayırlı olsun demeyi unuttuk

teşekkür ederim daha iyisi size.
    1013 den sonraki sürümde yani 2000 ve 2002 de 24fps desteği var.Ps3 den açsanızda açmasanızda JUST SCAN yapınca M87 menusunden film 24 fps ise öyle seyrdeiyorsunuz
    24fsp de dudak ses senkronizasyonunda asla kayma olmadığını duymuştum.Ama unutmayın bu kayma milisaniyelerle ölçülüyordu ki biz bunu anlayamıyorduk.24fps desteklerde bu şimdi hiç yok

• @bilvarch

hiç maç izleme fırsatın oldu mu bu gölgelenme olayı nasıl bende bu modelin 46"ini almayı düşünüyorumda ???
  • Taner ve pegasus kullandığım en son ayarları yazacağım merak etmeyin şu resim işinbi bitireyim bir .

Alperyaman 9731 in video da 1920x1080i olması p olmaması belki SD yayın performansını etkiliyordur.Pixel plus 3 e ek olarak:Ama başından da söyledim ben 9731 parasına hem M87 alırım hemde fazladan plazma onuda istediğim odaya koyar, gerekeni de onda seyrederim

rg206 4:3 yapı öğle seyrederseniz basık olmuyor kenarlardan 10 ar cm içeriden oluyor SD yayınlra daha da net oluyor ama ben geniş seviyorum hehe birde 4:3 resim eklerim

hbleda maç yayınında movieplus açıkken hiç gölgelenme görmedim..

resimleri bir boy ufak yapayım bundan sonra

• o zaman plazmayı unuttm gitti bu modelin 46"ini alıcam çok sağol hayırlı uğurlu olsun bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbleda -- 24 Ağustos 2007; 16:22:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

quote:

Orjinalden alıntı: spider7

1080p24hz desteği varmı ps3 den açınca görüntü fark ediyormu pardon hayırlı olsun demeyi unuttuk

teşekkür ederim daha iyisi size.
    1013 den sonraki sürümde yani 2000 ve 2002 de 24fps desteği var.Ps3 den açsanızda açmasanızda JUST SCAN yapınca M87 menusunden film 24 fps ise öyle seyrdeiyorsunuz
    24fsp de dudak ses senkronizasyonunda asla kayma olmadığını duymuştum.Ama unutmayın bu kayma milisaniyelerle ölçülüyordu ki biz bunu anlayamıyorduk.24fps desteklerde bu şimdi hiç yok

dostum. bir de şimdi bizim m87'ler 1013 versiyon ile geldi. ben bunu nasıl 2000'e yükseltebilirim. yani servisin böyle bir şansı var mı?

yoksa hayat boyu 1080p 60 HZ'de mi seyredeceğim bluray'leri ben?

• Şu an için TR de versiyon çok zor.Adamlara hdmi 1.3 mü sorusuna evet 3 adet var diyorsa yazılım yükseltmeyi bırak.Ancak ps3 panele zorla 24fps yolluyor menuden aktif et.

Sorunsuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 24 Ağustos 2007; 17:18:14 >
  • bekliyoruz heyecanla.

BİKİNİ DESTINATION

• ekledim ama biraz kapalı olanları
  • ilk HD resim muhteşem iyi günlerde kullan dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 24 Ağustos 2007; 18:13:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

dostum. bir de şimdi bizim m87'ler 1013 versiyon ile geldi. ben bunu nasıl 2000'e yükseltebilirim. yani servisin böyle bir şansı var mı?

yoksa hayat boyu 1080p 60 HZ'de mi seyredeceğim bluray'leri ben?

Yazılım m87 nin güncellemesini Türkiye de yapmaya başladılar mı bilmiyorum fakat PS3 ün son yazılımı ile menüden force 24 hz özelliğini aktif hale getirebiliyorsun. Bunu yaptığın zaman TV 24 fsp olarak işleyecektir.

bilvarch, fotoğraflar (resimler değil!) gerçekten çok başarılı. Ayrıca cep telefonun da başarılıymış. o da mı samsung yoksa hehe

Saygılar...
    Koray Üstüner

• Hayırşı olsun,güle güle kullan...PS3 OYUN FOTOLARI İSTERİZZZZ
  • (Samsung LE-40F86BD) bu lcd den haberiniz var mi? ha aldim yeni derim bir bakarim daha yenisi cikar
  • Bilvarch hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, panelin 2000 versiyon olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalhus

Bilvarch hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, panelin 2000 versiyon olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

cihaz stand by da iken, kumandadan sırasıyla, INFO-MENU-MUTE-POWER yapıp bekliyorsunuz ve karşınıza aşağıdaki gibi bir menu çıkacak.Buradan bakabilirsiniz.SAKIN diğer ayarlarına girip ellemeyin.Servis menü ayarlarını bozarsanız üzülürsünüz sonra Daha sonra yine power tuşu ile çıkarsınız menuden.

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 25 Ağustos 2007; 8:47:04 >

• sevgili Korayus,
    Fotoğraf makinem şarj olayı sebebiyle dün tüm gün kullanılamazdı.Bende forumdaki dostları bekletmemek için Sony_ericsson K790 ile çektim.Çok başarılı olamsada idare eder.SAmsung değil yani telefon
  • Bilvarch incelemelerin için sağol zira bende bu televizyondan alma planları içindeyim benim gibi bi çok insanın karar vermesini kolaylaştırıyosun.Bu arada
    kahve sözün vardı unuttum sanma
  • yaktın beni dostum, benimkinde 1010 yazıyor, ne demek bu şimdi? fotoya bakıp ne aldığımı bana bi yorumlar mısın lütfen?
    http://img517.imageshack.us/my.php?image=dsc08189rf7.jpg[simage][/simage]

quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

quote:

Orjinalden alıntı: unalhus

Bilvarch hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, panelin 2000 versiyon olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

cihaz stand by da iken, kumandadan sırasıyla, INFO-MENU-MUTE-POWER yapıp bekliyorsunuz ve karşınıza aşağıdaki gibi bir menu çıkacak.Buradan bakabilirsiniz.SAKIN diğer ayarlarına girip ellemeyin.Servis menü ayarlarını bozarsanız üzülürsünüz sonra Daha sonra yine power tuşu ile çıkarsınız menuden.

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!!

• alete kavuştuk. kurarlarken dikkatle ekrana baktım. 1 tane yeşil piksel duruyor :( hemen uyardım servis arandı. pazartesi yenisi geliyor. mevcut kablo tv donanımı ile iğrenç gözüküyor belirteyim :) dg gelene kadar idare etcez.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.