Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • firmware update nasıl yapacağım ben bu tv'ye bilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mathias

firmware update nasıl yapacağım ben bu tv'ye bilen var mı ?

Servisi arayacaksınız eğer ellerinde güncel yazılım varda laptop ve basit bir kablo aracılığı ile bu işi yapacaklar. Bunun yanı sıra DVB-T üzerinden de yapılabiliniyor fakat bu hizmet Türkiye'de kesin yoktur.

Bunun yanı sıra eğer siz gerekli yazılımları bulabilirseniz ve kendi firmware güncelleme yapma riskini göze alırsanız ben de size PC-TV ara kablo şemasını veririm.
    Saygılar...
    Koray Üstüner
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayus

quote:

Orjinalden alıntı: Mathias

firmware update nasıl yapacağım ben bu tv'ye bilen var mı ?

Servisi arayacaksınız eğer ellerinde güncel yazılım varda laptop ve basit bir kablo aracılığı ile bu işi yapacaklar. Bunun yanı sıra DVB-T üzerinden de yapılabiliniyor fakat bu hizmet Türkiye'de kesin yoktur.

Bunun yanı sıra eğer siz gerekli yazılımları bulabilirseniz ve kendi firmware güncelleme yapma riskini göze alırsanız ben de size PC-TV ara kablo şemasını veririm.
    Saygılar...
    Koray Üstüner

peki koray

bu işlem için bizden ücret talep ederler mi?
  • Ücret konusunda bir fikrim yok. Daha önce samsung servis kalitesi ile ilgili bir olaya şahit olmadım. Bu nedenle sorunuza cevap veremeyeceğim.
    Saygılar...
    Koray Üstüner
  • quote:

Ücret konusunda bir fikrim yok. Daha önce samsung servis kalitesi ile ilgili bir olaya şahit olmadım. Bu nedenle sorunuza cevap veremeyeceğim.
    Saygılar...
    Koray Üstüner

ilginize teşekkürler

bu arada adaşız

ben de koray
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

ilginize teşekkürler

bu arada adaşız

ben de koray

Biliyorum farketmiştim :)

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/396885/85F03BCC318F4EA5871AE973901C6609.jpg

Saygılar...
    Koray Üstüner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayus -- 27 Ağustos 2007; 17:37:49 >
  • quote:

quote:

ilginize teşekkürler

bu arada adaşız

ben de koray

Biliyorum farketmiştim :)

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/396885/85F03BCC318F4EA5871AE973901C6609.jpg

Saygılar...
    Koray Üstüner

BRAVO VALLAHI

NE KADAR DIKKATLISINIZ

SELAMLAR

• evet, malesef benimkinde var, çok rahatsız edici değil ama bazı sahnelerde iyice belirginleşiyor, mesela digitürkün yayını bitmiş kanallarındaki o sabit görüntüde baya bi belirgin.Hatta dvd filmlerde de fark edebiliyorum. Nedenini bilen arkadaşlar bi el atar mı acaba konuya?
    quote:

Orjinalden alıntı: salamura77

lcd de yukarıdan aşağı dalgalanmalar oluyormu, bugün teknosada izledim sadece 40 m 87 de böyle dalgalanmalar oluyordu ( bariz değil ama dikkatli bakınca fark ediliyor ), satıcı kablo ile ilgili olduğunu söyledi ama aklımda takılmadı değil...
  • amma da koray varmış be.bilvarch ın adı da koray (mış )
  • Merhaba Benim M87 sahiplerine bir sorum var..ben de bu LCD'yi almayı düşünüyorum ama LG 42LF65'te var aklımda forumda bundan bahsedilirken hiç duymadım..dvb-t var ve ekran boyutu daha büyük fiyatları hemen hemen aynıyken..tv ayarlarını bilmiyorum ama ikisini yanyana izleyince LG'nin renkleri tonlama açısından çok daha iyiydi. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim zira bütün kafa karışıklığından buraya kadar geldim artık sonuçlandırmak istiyorum, gerçi hala aklımda Samsung var ama LG hakkında hiç adam akıllı yorum bulamadım için olsa gerek..Teşekkürler şimdiden.

üstelik lg'de 1080p mit 24fps yazıyor ama?? yeni XD engine konusunda bir fikrim yok gerçi ama..

http://de.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=42LF65&model=38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TQ2 -- 28 Ağustos 2007; 0:15:44 >

• ölü pikselde son durum:

bildiğiniz gibi 1 hafta bekledik aleti. getirdiler bir açtık ölü piksel. yemyeşil bana sırıtıyor. kabul etmem ben bunu dedim. cumartesi günüydü. pazartesi değişecek dediler. nokta

bugün aradım. ne oldu son durum? "mağaza olarak anadolu grubuna baskı yapıyoruz dedi" "çözecez bu problemi merak etmeyin" "elimizden geleni yapıyoruz" "mutlaka değiştirecez" boş laf laf laf laf

yarında hallolmazsa. koyuyoruz kutusuna. 2 arkada. tutuyoruz götürüyoruz. istanbul profilo önünde saat 6*7 gibi eylemim var. bir mağaza nasıl rezil edilir gelin görün. yasal hakkım olan 1 hafta içinde değişim için başvuracam. gerekirse tüketici mahkemelerini ve yerel kuruluşlara başvuracam. kısacası yarın bu iş hallolmazsa darty nin ..... ..... ...... ....... ........ ..........

saygılar arkadaşlar.
  • artık insan kendi parasıylada rezil olur hale geldi. satarken öyle değiller 1gün sonra gel surat ifadesi farklı olur . ee parayı aldı ya s.r git der gibi insanın yüzüne bakıyorlar.

umarım tatlıya bağlanır.

bi de demiyorlar mı bizde şuana kadar ölü piksel çıkmadı hep kontrol ediyoruz. yalan.gif
  • bilvarch,

kalibre edilmiş en son ayarlarını bekliyoruz:
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

amma da koray varmış be.bilvarch ın adı da koray (mış )

hoppala nerden çıktı yaW adım koray değilki
    neyse yanlışlık var herhalde.
  • quote:

bilvarch,

kalibre edilmiş en son ayarlarını bekliyoruz:

Kalibre edilmiş ayarlar öğleden sonra komple m87 kulup başlığımız altında....
  • componentden 1080p alınabiliyor değil mi bu modelde ? xbox 360 ı componentden bağlamayı düşünüyorumda bir sorayım dedim ?
  • YENI SD RESIMLER..

FULL HD PANELDE SD YAYIN ÇOK KÖTÜ OLUYOR DIYENLERE (NOT:Paneliniz iyi ise,işlemci iyi ise,yaralrınızı iyi kalibre edebiliyorsanız 1080p panelde SD yayını mümkün olan en iyi şekilde almanıza engel yok)

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!!

• nefis görüntüler. ben de digiturk ile aldığım sonuçlardan memnunum.
  • sd yayın çok iyi duruyor.samsung bayileri sd yayın göstermek istemiyorlar nedense...bunları görseler şaşırırlar herhalde.
  • bakalım firmware'e ve programına ulaşmaya çalışıyorum bir yardımım dokunursa ne ala :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.