Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel görüntüler..... teşekkürler paylaşım için...
  • bilvarc dostum,

4 gözle ayarları bekliyorum.

artık yaz şu ayarlarını lütfen
  • bende televizyonumu bekliyorum :) gelince alırım ayarları :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

bilvarc dostum,

4 gözle ayarları bekliyorum.

artık yaz şu ayarlarını lütfen

M87 kulübümüze ekledim SD için MOVIE seçenekli.
    Akşam biraz daha parlak renk ve canlılık isteyenler için SD STANDART ı ekleyeceğim.
  • Ben plazma alma arefesndeyim.Özellikle 42q91 ile 42pv70 arasındayım.Bilvarch'ın fotolarından sonra dikkatimi m87 de çekti.Şimdi acaba sd yayın ve divx performansında yazdığım modeller ile m87 arasında çok fark var mıdır?
  • 1024x768 çzöünürlük için plazma tercih edin.Ama ben divx de seyrediyorum movie plus çok iş görüyor.AMa siz sd daha çok sa plazma tercih edin..Belki full hd paneli doyuramazsınız kaynaklarınız zayıfsa (kablo tv , vs)
  • Şu ana elimde next komponent girişli uydu alıcısı var.Ps3 ve bilgisayar bağlantısı da düşünüyorum ama önceliğim sd yayın ve divxler.Aslında sd yayın ve divxler için q91 mi m87 mi daha iyidir.Bu konudaki gözlemlerinize göre hangisi ağır basıyor.
  • bu konuda gerçekten fikri olan yok mu acaba? Televizyonlar tabiki güzel ama karar verirken niye diğer seçeneğin düşünülmediğini bilmekte fayda yok mu sizce?

quote:

Orjinalden alıntı: TQ2

Merhaba Benim M87 sahiplerine bir sorum var..ben de bu LCD'yi almayı düşünüyorum ama LG 42LF65'te var aklımda forumda bundan bahsedilirken hiç duymadım..dvb-t var ve ekran boyutu daha büyük fiyatları hemen hemen aynıyken..tv ayarlarını bilmiyorum ama ikisini yanyana izleyince LG'nin renkleri tonlama açısından çok daha iyiydi. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim zira bütün kafa karışıklığından buraya kadar geldim artık sonuçlandırmak istiyorum, gerçi hala aklımda Samsung var ama LG hakkında hiç adam akıllı yorum bulamadım için olsa gerek..Teşekkürler şimdiden.

üstelik lg'de 1080p mit 24fps yazıyor ama?? yeni XD engine konusunda bir fikrim yok gerçi ama..

http://de.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=42LF65&model=38

• quote:

Orjinalden alıntı: dimağ

Şu ana elimde next komponent girişli uydu alıcısı var.Ps3 ve bilgisayar bağlantısı da düşünüyorum ama önceliğim sd yayın ve divxler.Aslında sd yayın ve divxler için q91 mi m87 mi daha iyidir.Bu konudaki gözlemlerinize göre hangisi ağır basıyor.

sd yayın öncelikse kesinlikle q91 çok başarılıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TQ2

Merhaba Benim M87 sahiplerine bir sorum var..ben de bu LCD'yi almayı düşünüyorum ama LG 42LF65'te var aklımda forumda bundan bahsedilirken hiç duymadım..dvb-t var ve ekran boyutu daha büyük fiyatları hemen hemen aynıyken..tv ayarlarını bilmiyorum ama ikisini yanyana izleyince LG'nin renkleri tonlama açısından çok daha iyiydi. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim zira bütün kafa karışıklığından buraya kadar geldim artık sonuçlandırmak istiyorum, gerçi hala aklımda Samsung var ama LG hakkında hiç adam akıllı yorum bulamadım için olsa gerek..Teşekkürler şimdiden.

üstelik lg'de 1080p mit 24fps yazıyor ama?? yeni XD engine konusunda bir fikrim yok gerçi ama..

http://de.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=42LF65&model=38

LG yi daha test edemedik deneyemedik.Bu yüzden yorum yazamam .Dvb-t 40m87 de de var.
    bir kere baktığınız zamanki renk farkları kesinlikle M87 nin fabrika ayarları olan shop modda durmasından kaynaklanıyor.Ayarları yapınca muhteşem olur.Lg nin renkleri ayar yaptıktan sonra M87 den daha iyi olamaz kanaatindeyim.Çünkü,
    Lg 16,7 milyar renk samsung 25,7 milyar renk
    Lg 5000:1 kontrast samsung 15000:1 kontrast (dinamik değerler)
    Gerçek siyah renkler için super clear panel sadece Samsung da
    lg hdmi 1.2 adet , samsung 1.3 versiyon 3 adet (bunuda genel farklara istinaden yazdım)

• @bilvarch

Arkadaşım kullandığın uydu alıcın ne marka, hd mi ? Ben de hd uydu alıcı alma durumundayım. Tavsiye edeceğin bir marka ve model varmı?
  • merhaba bana bu lcd nin dıştan dışa ölçüleri lazım yardımcı olabilirisiniz?
  • 1106X768X326 standlı boyutlar
    1106X706X104.2 standsız boyutlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 29 Ağustos 2007; 10:01:38 >
  • arkadaşlar maalesef merkez servisin bile firmware güncelleme işinden haberi yok işiniz biraz artık şansa kalıyor ama takipteyim bir şekilde samsungtan filan aldırıp bu dosyaları ele geçireceğim panelinizde rs232c girişiniz var nasıl olsa hangi uyducuda olsa 3 yltye bu kabloyu bulabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

arkadaşlar maalesef merkez servisin bile firmware güncelleme işinden haberi yok işiniz biraz artık şansa kalıyor ama takipteyim bir şekilde samsungtan filan aldırıp bu dosyaları ele geçireceğim panelinizde rs232c girişiniz var nasıl olsa hangi uyducuda olsa 3 yltye bu kabloyu bulabilirsiniz

ustad bu işi hal edebilrsen m87 kullanıcılarından baya bir dua alırsın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dimağ

Şu ana elimde next komponent girişli uydu alıcısı var.Ps3 ve bilgisayar bağlantısı da düşünüyorum ama önceliğim sd yayın ve divxler.Aslında sd yayın ve divxler için q91 mi m87 mi daha iyidir.Bu konudaki gözlemlerinize göre hangisi ağır basıyor.

Aşağıdaki linkten Q91 in sd performans pc performansını görebilirsin. Çekilen resimlerde telefonla cekilmiştir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_14174750/mpage_1/key_q91/tm.htm
  • bilvarch uydu cihazına hangi yazılımı yükledin/yüklettin bizim arçelik cihaz kaç kere yazılım yüklettik ama şu multivision lar açılmıyor hala şifreli diyor ya
  • uydu cihazım next8000xcam.Hd receiver için humax 2000hdci alacağım.
    Bu arada ben başka bir uydu forumunda yöneticilik yapmaktayım 5 yıldır:çoğu yazılımları dostlarla beraber yaparız ve katkımda oldukça fazladır.
    Şu an tüm TPS paketini ve POLSAT paektini seyredebiliyorum sorunsuz..
  • up
  • cuma ya da bir aksilik olmazsa pazartesi dosyalar elimde gibi ancak konuştuğum arkadaş kablonun özel olduğunu söyledi sanırım klasik rs232 kablo olmayacak gibi dosyalar olsa bile bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 30 Ağustos 2007; 16:54:06 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.