Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonunda 40M87 yi bugün kutusundan çıkarttım ve çalıştırdım. Cihazı PC ye HDMI 2 üzerinden bağladım.
    Ekran kartım Asus 8600 GTS.
    Kullandığım çözünürlük 1920x1080 60hz ve nedense pixeller ekrana 1:1 olarak oturmuyor gibi. Web de gezinirken yazıları okumakta biraz zorlanıyorum. Henüz araştırma fırsatım olmadı fakat konu hakkında çabucak bilgi verip yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. 1:1 pixell mapping nasıl aktif edilebilinir? Yada yazıalrı nasıl net olarak ekrana yerleştirebilirim?
    Vista kullanıyorum ve sanırım istesem de istemesemde cleartype font aktif durumda. Sorun bununla alakalı olabilir.
    Saygılar...
    Koray Üstüner
  • vista da clear font çok sıkıntılı ben vşstanın yüzlerce problemi yüzünden hala XP kullanıyorum tüm dünyanın yaptığı gibi..
    Neyse 1:1 ben çok rahat alabiliyorum ama hdmi den bağlamadım.Ekran kartı çıkışım hdmi yok bu yüzden dvi bağladım.Yani aslında laptopu dvi bağlıyorum.Normal PC de hdmi var ama 15 metre uzaktaki odada
    en kolayı laptop diye bir kaç kez deneme amaçlı bağladım.
    TV de pc yi çok fazla kullanmadığım için çok fazla yardımcı olamayacağım ancak bağladığımz amanlarda clear font kapalı ve 1:1alıyorum
  • bende alıcam bundan duvara mı assam yoksa sehpaya mı koysam onu düşünüyorum
  • Bugün 4000 YTL'ye Samsung bayisinden aldım televizyonu. 3000 YTL peşin, 1000 YTL'yi 3 taksit yaptılar.. Yarın kurulum için getirecekler, çok mutluyum : )
  • bana 5000 ytl dediler sen hangi bayiden aldın nerde
  • İzmir'den aldım, bugün gezindik bir arkadaşımla dükkanları 2 tane aldık, bu paraya indirdiler, tek alımda 4100 YTL'ye bırakıyorlar..
  • blackgod, öncelikle hayırlı olsun, güle kullan..

Fiyat çok uygun görünüyor, satın aldığın yerin isim ve irtibat bilgilerini verebilir misin? Ben de İzmir'deyim ve yakın zamanda almayı düşünüyorum da..
  • sen N serisi almış olmayasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerembey

sen N serisi almış olmayasın?

Komiksin

Sıkı bir pazarlığın sonucudur bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Bugün 4000 YTL'ye Samsung bayisinden aldım televizyonu. 3000 YTL peşin, 1000 YTL'yi 3 taksit yaptılar.. Yarın kurulum için getirecekler, çok mutluyum : )

selam bu fiyata alınabilir bende izmire yakınım adres tel filan mümkünse verebilirmisin
  • Arkadaşlar, gidin adam gibi pazarlık yapın Philips 42PFL7662D'yi nakit 3100 YTL'ye, Sony 40W2000'i 4200 YTL'ye bırakıyorlar. 1000 YTL daha verirseniz Sony yanında PS3, oyun ve Bluray film veriyorlar...

İstanbul Bilişim'in daha ucuza satabileceğini bugün anladım. Bayiler fiyatı ilk yüksek tutup baya iskonto yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 6 Eylül 2007; 20:45:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayus

Selam arkadaşlar.
    Sonunda 40M87 yi bugün kutusundan çıkarttım ve çalıştırdım. Cihazı PC ye HDMI 2 üzerinden bağladım.
    Kullandığım çözünürlük 1920x1080 60hz ve nedense pixeller ekrana 1:1 olarak oturmuyor gibi. Web de gezinirken yazıları okumakta biraz zorlanıyorum. Henüz araştırma fırsatım olmadı fakat konu hakkında çabucak bilgi verip yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. 1:1 pixell mapping nasıl aktif edilebilinir? Yada yazıalrı nasıl net olarak ekrana yerleştirebilirim?
    Vista kullanıyorum ve sanırım istesem de istemesemde cleartype font aktif durumda. Sorun bununla alakalı olabilir.
    Saygılar...
    Koray Üstüner

koray hayırlı olsun yeni gördüm yazını iyi günlerde kullan birçok kez hdmı dan samsunglar 1:1 tam veremiyor diye okumuştum vga kablolan dene bence,umarım problemini halledersin kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: korayus

Selam arkadaşlar.
    Saygılar...
    Koray Üstüner

koray hayırlı olsun yeni gördüm yazını iyi günlerde kullan birçok kez hdmı dan samsunglar 1:1 tam veremiyor diye okumuştum vga kablolan dene bence,umarım problemini halledersin kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

sevgili unalhus yapacak birşey yok.1010 yazılımında bluray filmlerde 24fps alamzsın .Ama bu sorunu ps3 kullanınca görmezsin:çünkü ps3 zorla 24fps gönderiyor zaten panele.Senin ek sıkıntın movieplus ı hep menuden kapatmak ve açmak olur.

kal sağlıcakla

benimki de bugün geldi..yazılım 1013 yazıyor bununla 24fps alınabilir mi? yani 2000 değil..izlenimlerimi daha sonra yazıcam..teşekkürler şimdiden..
  • blackgod hocam bizim burda 4100 e N serisini satıyorlar onun için söyledim. sen o fiyata doğru modeli aldıysan çok uygun
  • quote:

trabzon ready dost son durum 2000hdci için yazılım da çıkmay başladı.Şimdi tercih edilebilirliği iyice arttı.

dogrudur sagol bilgi icin. su Heaven.exe programi acayip zor yahu kafam islemedi

bu Heaven.exe bildigim kadariyla humax hd-1000 ye sart. peki, baska bir receivere de mi Heaven.exe lazim yazilim yüklemek icin?

kusura bakma asil konudan usaklastirdim bölümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: TQ2

quote:

sevgili unalhus yapacak birşey yok.1010 yazılımında bluray filmlerde 24fps alamzsın .Ama bu sorunu ps3 kullanınca görmezsin:çünkü ps3 zorla 24fps gönderiyor zaten panele.Senin ek sıkıntın movieplus ı hep menuden kapatmak ve açmak olur.

kal sağlıcakla

benimki de bugün geldi..yazılım 1013 yazıyor bununla 24fps alınabilir mi? yani 2000 değil..izlenimlerimi daha sonra yazıcam..teşekkürler şimdiden..

Hocam hayırlı olsun.

Benim yazılım 1008. 1013'de olduğu gibi 24 fps alamazsın.

ama ps3 ile bunu zorlayabilirsin. force 24 fps dediğin vakit bluray'i 1080p 24 Hz'de oynatıyor ps3.

ben kontrol ettim.

ancak normal bir bluray player veya hddvd player ile sanırım alamayız 24Hz'i

selamlar...

• teşekkürler pegasus..benim şöyle bir sorum daha var muhtemelen daha önce yazılmıştır ama bir türlü arama seçeneğini kullanamadım.

LCD'de ölüpiksel olup olmadığını nasıl anlarım? düz beyaz ekran gösterme gibi bir ayarı var mı bu modelin? Yoksa pc'ye bağlayıp mı denemek gerekli? tv geldi ancak bunu deneme fırsatım olmadı iş yoğunluğundan..biri yol gösterirse çok memnun olurum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TQ2

teşekkürler pegasus..benim şöyle bir sorum daha var muhtemelen daha önce yazılmıştır ama bir türlü arama seçeneğini kullanamadım.

LCD'de ölüpiksel olup olmadığını nasıl anlarım? düz beyaz ekran gösterme gibi bir ayarı var mı bu modelin? Yoksa pc'ye bağlayıp mı denemek gerekli? tv geldi ancak bunu deneme fırsatım olmadı iş yoğunluğundan..biri yol gösterirse çok memnun olurum..

sanirim pc'ye baglaman gerekiyor. ben de yapmadim o testi ama tv'den anlamak sanirim imkansiz. bir de bilvarch bir program ile kontrol edildigini soylemisti ama hatirlamiyorum.

selamlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.