Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekürlerr. biraz daha düşünüp,araştırayım sonra kısmet
  • eğer 37 ısrarsa 37r81 de çok şık üründür.
  • Samsungun yeni gelen modeli olan 40N87BD Modelinede göz atın su an 40m87bd alıcak arkadaşlar aradaki fark sadece Kontrast oranı ama fiyat farkı çok . Bence 40N87BD yeterde artar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolojimagazasi

Samsungun yeni gelen modeli olan 40N87BD Modelinede göz atın su an 40m87bd alıcak arkadaşlar aradaki fark sadece Kontrast oranı ama fiyat farkı çok . Bence 40N87BD yeterde artar .

sevgili teknolojimağazası,

inşallah nickinizde yazdığı gibi bir firmada görevlideğilsinizdir.Bu bilgilerle müşteriyi yanıltmış olursunuz bilmeden veya istemeden...Forum içinde araştırma yapsaydınızda gözünüze çarpardı farklar, internette yapsaydınızda...
    Neyse ben kontrast dışındaki farkları yazayım...Bir tek kontrast olsa yine iyi...

M serisi super clear panel olması N serisi mat panel olması
    N serisi %100 renk gamutu M serisi ise %120 renk gamutu kullanıyor olması,
    M serisimde DNR varken N serisinde NR olması,
    M serisinde SRS TRu surround sisteminnin XT geliştirilmiş versiyonu olması,
    M serisinin 1080p/24hz desteklemesi 1013 ve üzeri yazılımlarda ama N serisinin desteklememesi. Belki yeni serinin yazılımlarında destekler.
    Bugune kadar en güzel lcd siyahı ve derin renkler M serisinde olan SUPER CLEAR panel sayesinde alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 30 Eylül 2007; 15:46:08 >

• up
  • peki hocam 40 R81 le ne farklar var çözünürlük ve kontrast dışında sence
    40 R81 de tercih edilebilir gibi duruyo yaklaşık 1000 ytl fiyat farkıyla
  • o iki fark önemli degilse digerleri hiç önemli degildir yani :D

kullanım alanınıza göre degişir ama bence ps3 unuz olsa dahi blueray izlemiyecekseniz 40r81 e öneririm

bir zamanlar m87 ler benimde aklıma girmişti hatta ilk girende buydu :D daha sonra araştırmalarımda ve gözlemlerimde benim kullanımıma 40r81 in daha uygun oldugunu gördüm ve onu aldım çokda memnunum yani siz kullanım amacınızı belirleyin full hd istiosanız m87 hdrfeady istiosanız r81 başkalarına bakmanıza gerek yok
  • banada çok yakın geldi 40r81 ama bir sorunum var.ben diyarbakırdayım ve burada bunu alabilecek tek mağaza var galiba teknosa orada da fiyat biraz pahalı.gerçi gold ve teknolojix de var ama onlarda yok sanırım.şimdi istanbul da olmak vardı anasını satayımmmm.fiyat için biraz daha beklemek en iyisi galiba
    (laf aramızda bir ara koyu toshibacıydım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasar_vakti -- 3 Ekim 2007; 15:04:26 >
  • Peki arkadaslar r81 modelini tercih edersek ps3 ve blueray filmlerde sıkıntı ne olur?letterbox pan scan olayındaki gibi sagdan soladan alttan ustten bantlar kalması tam cozunurlukde izleyememe gibimi?ayrıca bildigim kadarıyla ps3 hdmi 1.3 versiyonunu kullanıyor aldıgımız tv v1.2 ise problem olurmu acarsanız biraz iyi olur tesekkurler.Alan ve alıcak herkese hayırlı olması dilegiyle.
    Not:Soru eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NO FEAR 34 -- 5 Ekim 2007; 5:31:12 >
  • Beyler merhaba. Bende bugun kavustum 40m87bd tv me :)

Versiyonu nerden ogreniyoruz? Bayi 2000 in altında olamaz dedi ama emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: TQ2

quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

sevgili unalhus yapacak birşey yok.1010 yazılımında bluray filmlerde 24fps alamzsın .Ama bu sorunu ps3 kullanınca görmezsin:çünkü ps3 zorla 24fps gönderiyor zaten panele.Senin ek sıkıntın movieplus ı hep menuden kapatmak ve açmak olur.

kal sağlıcakla

benimki de bugün geldi..yazılım 1013 yazıyor bununla 24fps alınabilir mi? yani 2000 değil..izlenimlerimi daha sonra yazıcam..teşekkürler şimdiden..

• tv stand by da iken sırasıyla info - menu - mute - power tuslarina basiyorsunuz
    akabinde cıkan menude solda 6. menu opsiyonunun altinda kodun hemen yanında 4 rakamdan olusan versiyon numarasi var buna bakarak ogrenebilirsiniz.

genel tavsiye oradaki menuleri karistirmamaniz karistirirsaniz bilgisi olmayan samsung servis yetkilileri ile gereksiz dialoglara sahip olmaniz ve sinir katsayınızın artabilecegi yonunde

quote:

Orjinalden alıntı: gbriel

Beyler merhaba. Bende bugun kavustum 40m87bd tv me :)

Versiyonu nerden ogreniyoruz? Bayi 2000 in altında olamaz dedi ama emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: TQ2

quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

sevgili unalhus yapacak birşey yok.1010 yazılımında bluray filmlerde 24fps alamzsın .Ama bu sorunu ps3 kullanınca görmezsin:çünkü ps3 zorla 24fps gönderiyor zaten panele.Senin ek sıkıntın movieplus ı hep menuden kapatmak ve açmak olur.

kal sağlıcakla

benimki de bugün geldi..yazılım 1013 yazıyor bununla 24fps alınabilir mi? yani 2000 değil..izlenimlerimi daha sonra yazıcam..teşekkürler şimdiden..

• yeni alan dostlara hayırlı olsun.

ayarlar ve yorumlar için konu güncellenmiştir.
    Yeni alan dostlar bana yazılım versiyonu bilgisi ile pm atsınlar kulüp üyeliği için.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 27 Ekim 2007; 12:07:21 >
  • dostum selam bir sorum olucak

40F 86 BD MODELİ DAHA YENİ BİR MODEL Mİ? FARKLAR NE?
  • 100 hz ve 25000:1 olması ancak gelelim gerçeklere,

40m87 deki 15000:1 dinamik orana tipikte 1950:1 denk gelmektedir.Avrupada yapılan test sonuçları.25000:1 olan f86 ise 2050:1 e denk gelmektedir.Yani arasındaki fark gözle anlaşılır bıyutta değil.Ayrıca f86 da bulunan 100hz in çok hızlı sahnelerde fayda sağlayacağı beklenirken (ki çoğ 100 hz lerde aynı sorun var beklenennin aksine fyda pek olmuyor şu aşamada) m87 de bulunan ve f86 da da kullanılan movie plus özelliğinin 100hz den daha çok işe yaradığı kanıtlanmıştır.(bakınız hdtv.org veya hdtvtest siteleri)

bu anlamda 40m87 kaçırılmz fırsat..
    kolay gelsin
  • bilvarch bende sserin ark.imizin onerisi ile senin imzandaki tv'yi aldim. Sali günü elime ulasmis olacak ins.
  • hayırlı olsun
  • Arkadaşlar 40m 87bd nin fiyatı ne oldu acaba doğubankta. yakında araştırma yapan varmı? doğubanka geldi mi bu tvler?
  • aldim sonunda. ayarlari nedir ne yapmam gerekiyor. kitapcikta türkce yok :(
  • Arkadaşlar herkeslere selam,yarın İNŞALLAH 37M87 almaya gidecem.Uzun bir zamandan beri düşündüğüm bir tv acaba burda kullanıpta memnun olmayan arkadaşlar varmı?yada önermeyen bir arkadaşımız,yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor x

aldim sonunda. ayarlari nedir ne yapmam gerekiyor. kitapcikta türkce yok :(

tüm ayarlar ilk sayfalarda ve m87 kulubu başlığında.umarım işinize yarar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.