tmm ayarlari hallettim. bana onerebileceginiz kablo hangisi uydu yayinlari icin cunku senin fotolardaki kadar netlik yok normal kablo ile. bendeki uydu next cx super plus. buna uygun bir kablo onerirseniz yarin teknosadan alirim.
quote:
Orjinalden alıntı: doktor x
tmm ayarlari hallettim. bana onerebileceginiz kablo hangisi uydu yayinlari icin cunku senin fotolardaki kadar netlik yok normal kablo ile. bendeki uydu next cx super plus. buna uygun bir kablo onerirseniz yarin teknosadan alirim.
valla monster ve profigold bence en iyileri ve 1 hafta öncesine kadar monster teknoslarda vardı..ama geçen gün ben bulamadım..hama var ama önermem..fiyatta aynı 26 ytl..siz yinede monstere bakın derim yoksa profigold oda yoksa AR olur.
Şehir İstanbul galiba. O zaman size Monster kablo için Esenler Otogarının yanında olan Bayrampaşa Carefour mağazasının içindeki Teknosa mağazasına bakmanızı önereyim. Ben en son bugün uğradım ve Monster kablo birkaç tanede olsa vardı.
profigold pgv7000 astech ithalat satıyor istanbul. Monsterdan daha da iyidir.
quote:
Orjinalden alıntı: bilvarch
profigold pgv7000 astech ithalat satıyor istanbul. Monsterdan daha da iyidir.
Başka yerlerde de satılıyor....Güvenilir bir yermi bilmiyorum fakat ürün varmış....
ben 110 a aldım. 69 çok iyi fiyat hemen oradan alın o fiyata.
kolay gelsin
up
up
Sevgili bilvarch,
Geçen hafta sonu enişteme lcd almak üzere yola çıktık.Ne yazık ki bütçe 3000 ytl civarıydı. Bu yüzden 40r81 aldık. Ama madem ki dizüstümüzle lcd denemeleri yapıyoruz bir de 40m87'ye bakalım dedik. Tüm baktıklarımız bir yana 40m bir yanaydı. Özellikle parlak kaplama gerçekten fark yaratmış. Plazma görünümlü lcd yapmışlar yani Bunları sizbiliyordunuz ya bir de biz görmüş olduk. 40m87bd
aynen, super clear panel in renkleri ve siyahları muhteşem.Sd yayında iyi bir!! full hd nasıl performans gösteriyor tam bir örnek bu M87 serisi...
arkadaşlar uzun araştırmalar sonra 40M87BD'yi aldım. bilvarch ve pegasusxx1975 adlı arkadaşıma çok ama çok teşekkür ederim. sd yayın beklediğimden çok çok iyi çıktı ama kafama taklan birşey var. sesi şöyle çeyrek açtıktan sonra böyle uğultulu birazd tiz bir ses çıkıyor ve sesi açtıkça bu ses artıyor. bunun ndenei ne olabilir acaba? ayrıca arkadaşlar aranızda bu lcd yi kullananlar filleri ne ile seyrediyor acaba?hdcp sistem kurmayı düşünüyorum ama ekran kartına karar veremedim.evet arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
süper çalısma
Selam arkadaşlar,
Samsung 32S81B model lcd tv.'de ölü pikselden şüpheleniyorum.Bunu kontrol için bilgisayarla dead pixel programı ile taradım.Sadece siyahta 2 adet ölü pixel gördüm.Diğer renklerde göremedim.Daha iyi bir program ve anlama şekli varmıdır.Tşk.
Merhaba Arkadaşlar, Bende yakın zaman içerisinde 40m87bd almayı düşünüyorum.
darty,teknosa gibi yerlerde bu cihazin fiyatı 4.999YTL mediamarkt'ta 4.449 ytl Samsung bayiilerinde 4.999 ytl İstanbul bilisimde ise 3.850 ytl olarak görünüyor.
peşin ödeme yapınca darty ve teknosa %10 indirim yapıyor. samsung bayiilerinden birinde 4.350 peşin fiyatı aldım. daha fazla pazarlık yapılabilir belki. Gelelim sorulara:
1) Aklım istanbul bilişime takıldı. kendileri ithal ettikleri için garantiyi de kendileri veriyorlar. Sizce bu sorun yaratır mı? 2) Ayrıca istanbul içinde 4.350'nin altında alabileceğimiz yer var mıdır? 3) Sizce aralık ayı içerisinde bir fiyat düşüşü olur mu 2008 modeller geleceği için.kısacası bekleyeyim mi yoksa piayasada bulunuyorken hemen alayım mı? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
up
valla kardeş ben istanbulbilişimden aldım ve hiç bir sorun yok.niğdedeyim sipariş ettim ertesi günü elimdeydi.mail order yöntemiyle aldım.sakın fazla para veriyim falan deme.istanbul bilişimden al keyfine bak.artanına benim yaptığım gibi bide ev sinema sistemi alırsın yada bi xbox360.keyfine bakarsın..
son baktığımda 46m87bd modelini de 4.870 e cekmişler. aklım kaymıyor değil. 40" e 4.350 vereceğime 46"e 4.900 veririm diyor insan ancak bir yandan da cekiniyorum. sonucta verilen para az bir para değil. ve kolay kazanılmıyor. yaklaşık 5.000 ytl nin heba olması pek de hoş olmasa gerek. Bu hafta içerisinde yerlerine gidip daha detaylı görüşeceğim fırsatım olursa. Gelişmelerden haberdar ederim. Ayrıca aralık ayı içerisinde fiyatların biraz daha düşmesi ihtimali olabilir(tamamen kendi görüşüm herhangi bir kaynağa dayanmıyor)
İnşallah fiyatlar belli bir düzeye gelir ve herkes M87 sahibi olabilir.