Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ağustos ayında darty den bir m87 de ben almıştım. dary nin kendi ekibi gelip kurdu ve gitti. o esnada yeni tv min heyecanından dikkat etmedim, ama sonra farkettim ki her ne kadar kutusunda ve ambalajlı olarak gelse de tvnin kenarlarında, özelliklerini anlatan stcikerlar yoktu. neyse dedim geçtim.

kısa bir süre sonra karanlıkta ya da çok düşük ışıkta gerek uydu yayınlarını gerekse dvdleri tvde izlerken, siyah ekranlarda ekranımın çeşitli yerlerinde öbek öbek grileşmeler gözüme çarpmaya başladı. renkli bir ekranda hiç fark edilmeyen bu grişmeler, bir gece geçimi gibi koyu renk karelerde inanılmaz göze çarpmakta. aynı tv den çevremde olmadığı için de bir kıyaslama yapamamaktayım. mağazalarda biliyorsunuz o aydınlıkta bunu fark etmek nerdeyse imkansız.

ilk aklıma gelen acaba bana teşhir ürünümü verdikleri idi? sizde de loş ışıkta izlediğinizde butür 4-5 noktada çapları 5-6 cmlik grileşmeler olmakta mı? bu tv yi siyah üstünlüğünden dolayı tercih etmemize rağmen böyle bir durum normal mi?

tavsiye, öneri ve çözümleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: canberker

Arkadaşlar merhaba,

ağustos ayında darty den bir m87 de ben almıştım. dary nin kendi ekibi gelip kurdu ve gitti. o esnada yeni tv min heyecanından dikkat etmedim, ama sonra farkettim ki her ne kadar kutusunda ve ambalajlı olarak gelse de tvnin kenarlarında, özelliklerini anlatan stcikerlar yoktu. neyse dedim geçtim.

kısa bir süre sonra karanlıkta ya da çok düşük ışıkta gerek uydu yayınlarını gerekse dvdleri tvde izlerken, siyah ekranlarda ekranımın çeşitli yerlerinde öbek öbek grileşmeler gözüme çarpmaya başladı. renkli bir ekranda hiç fark edilmeyen bu grişmeler, bir gece geçimi gibi koyu renk karelerde inanılmaz göze çarpmakta. aynı tv den çevremde olmadığı için de bir kıyaslama yapamamaktayım. mağazalarda biliyorsunuz o aydınlıkta bunu fark etmek nerdeyse imkansız.

ilk aklıma gelen acaba bana teşhir ürünümü verdikleri idi? sizde de loş ışıkta izlediğinizde butür 4-5 noktada çapları 5-6 cmlik grileşmeler olmakta mı? bu tv yi siyah üstünlüğünden dolayı tercih etmemize rağmen böyle bir durum normal mi?

hocam benim de o sticker lar yok.

o stickerların esprisi nedir ki?

yani onlar çıkarılınca teşhir ürünü olduğu anlamına mı geliyor?

• benim için yeni aldığınız ve paketini ilk siz açtığınız anlamına geliyor! benimkinde yoktu. mağazalarda dikkatli bakarsanız üzerinde göreceksiniz.
  • arkadaşlar bu tv de optik çıkış dışında , ses çıkışlarından 5+1 ses alabilirmiyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canberker

Arkadaşlar merhaba,

böyle bir varsayım yapacağınıza servis menüsüne girip kaç saat açık kalmış bir baksanız daha iyi olmazmı

servis menüsü girişi;
    tv kapalı ike kumandadan sırasıyla info+menü+mute+power a basıp bekleyin tv açılınca en üstten zaman yazılı zaten başka hiçbirşey yapmadan(burası önemli bak sakın karıştırma oraları) tekrar kapat

• quote:

Orjinalden alıntı: muhabd

arkadaşlar bu tv de optik çıkış dışında , ses çıkışlarından 5+1 ses alabilirmiyiz.

ben ses girişini hdmi yapıp çıkışı optikten direk amfiye bağladım ama dvd player'dan direk bağladığım gibi performans alamadım maalesef.
  • ben aldığımda da böyle bir stiker yoktu ama alttaki kromajlı yerleri orjinal kaplıydı.o bantları ilk defa ben çıkardım..servis menüsündeki panel tıme ı isterseniz resetleyebilirsiniz...bunu satan kişilerde rahatlıkla yapabilir..yani 1000 saat kullanıp resetleyebilir..benim alıp baktığımda 80 saat yazıyordu açıkçası pek de önemsemedim..evde hiç ışık yokken siyah ekranda özellikle köşelerdeki grileşmeyi ben de gördüm ama parlaklığı fazla açtığım için bana normal gibi geldi...
  • teşekkürler. umarım cihazlarımızdaki o grileşmeler problem değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snomask

pc çözünürlüğü full hd değil dediniz. bunu deneyen arkadaşlar var mı? geçen gün istanbul bilişim de gördüğüm başka bir televizyonda pc çözünürlüğü XGA yazıyordu. arayıp sordum stajyerlerin yanlış yazdığını PC de Full HD çözünürlüğü alabileceğimi söylemişlerdi.

bu üründe istanbulbilişim de XGA görünüyor ama Full HD olabilir mi?

ayrıca bana Full HD tüm televizyonlar PC ye görüntüyü Full HD yansıtabilir gibi geliyor. bu durum neyle alakalı onu da tam çözebilmiş değilim

????
  • quote:

quote:

pc çözünürlüğü full hd değil dediniz. bunu deneyen arkadaşlar var mı? geçen gün istanbul bilişim de gördüğüm başka bir televizyonda pc çözünürlüğü XGA yazıyordu. arayıp sordum stajyerlerin yanlış yazdığını PC de Full HD çözünürlüğü alabileceğimi söylemişlerdi.

bu üründe istanbulbilişim de XGA görünüyor ama Full HD olabilir mi?

ayrıca bana Full HD tüm televizyonlar PC ye görüntüyü Full HD yansıtabilir gibi geliyor. bu durum neyle alakalı onu da tam çözebilmiş değilim

????

lcd markaların pc çözünürlüğünü gösteren site samsun 40m87bd 1920*1080 olduğunu gosteriyor.

http://pixelmapping.wikispaces.com/Full+List

• Görünüşe göre bağlantı ve ayarlarıyla değişken olarak var 1 : 1...

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!!

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coda -- 26 Şubat 2008; 19:13:04 >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ben de 1 Mart 2008 itibari ile 40M87 kullanıcısı oldum. İyiki de 40" almışım, çünkü 32 ve 37" LCD lere göre çok daha hoş duruyor. Daha sonra, 32" ve 37" ler gözüme çok küçük görünmeye başladı [simage][/simage]. Teknoloji ileride daha da gelişecek, özellikler konusunda mutlaka geride kalacak bu LCD lerimiz. Ama hiç olmazsa ebat olarak çok gerilerde kalmak istemedim açıkçası, bu yüzden de bütçeme göre alabileceğim en büyük ekran / özellikli tv yi almak istedim. Henüz tam olarak sabitlemedim LCD mi, ama biter bitmez fotoğraflarımı sizlerle paylaşacağım.

Saygılar,
  • Philips 42PFL7662 LCD TV 2997 YTL ye düşürmüşler bimekste iyi fiyat
  • arkadaşlar home mode a nasıl alınıcak bu tv
    tv kapalıyken sırasıyla
    standby
    info
    menu
    mute

tuşlarına basmıcakmıyız
  • hayır bu şekilde ayarları resetlemiş olursunuz.plug&play
  • ben zamanında yapmıştım ama bir tara istersen başlığı.

sanırm volume + ile source tuşuna 5 sn basılı tutuyorduk tv üzerinden (uzaktan kumanda üzerinde DEĞİL)

kullanım kılavuzunda da yazılyor

düzeltme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusxx1975 -- 17 Nisan 2008; 14:02:26 >
  • firmware sorunu olanlar şuraya bir bakın elimden bu kadarı geliyor kusura bakmayın

http://forum.donanimhaber.com/m_13964308/mpage_42/tm.htm
  • Selamlar,birkaç gün önce 32m87 aldım fakat bir türlü pc'den görüntü alamıyorum.dvi'dan bağladım windows vista kullanıyorum,ekran kartı 8800 gtx driver son updateli genede bir türlü olmuyor.Yardım edebilen olursa çok sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil911 -- 3 Mayıs 2008; 15:38:24 >
  • m serisi düşünenlere anadolu elektronik garantili fiyatlarda yardımcı olabilirim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

arkadaşlar home mode a nasıl alınıcak bu tv
    tv kapalıyken sırasıyla
    standby
    info
    menu
    mute

tuşlarına basmıcakmıyız

cihazın üzerindeki ''menü'' tuşuna 5-10 sn.basılı tut..ekranda ''dynamic'' yazınca home mode'a geçmiş demektir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.