Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: demirarca

m serisi düşünenlere anadolu elektronik garantili fiyatlarda yardımcı olabilirim ..

demirarca 46m87bd düşünüyorum fiyat ne olur acaba?
  • merhaba arkadaşlar bende samsung 40m87bd lcd televizyon sahibi oldum tv mi çok büyük keyif ile aldım ve kullanmaya başladım en iyi görüntüyü almak için ne yapmam gerekiyor dvd film lerde vede sd yayınlarda gölge yapıyor tanesi 50 ytl ye 2 adet gümüş uclu scart aldım gene fayda etmedi dvd playerim öyle markalı degil sony nin hdmi çıkışlı dvd playerini alsam ve hdmi den baglantı yapsam ne kadar kaliteli görüntü alırım yardımlarınızı ve tecrübelerden dogan bilgilerinizi bekliyorum teşekürlerr
  • arkadaşlar herkes versiyon olayından bahsediyor vermiş oldugunuz bilgiler dogrultusunda bende baktım bendeki versiyonu2012yazıyor artısı varmı acaba bu versiyonun teşekürler
  • Bence 1 adet ps3 al, hem oyun oynarsın, hem dvdlerini 1080p upscale izlersin hemde blu ray filmler alıp onları izler tvnden maksimum düzeyde faydalanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Bence 1 adet ps3 al, hem oyun oynarsın, hem dvdlerini 1080p upscale izlersin hemde blu ray filmler alıp onları izler tvnden maksimum düzeyde faydalanırsın

çok güzel diyorsun da ben oyunları pc de oynamayı seviyorum sadece dvd seyretmek için çok fazla para degilmi?o kollarla oyun oynamak bana işkence gibi geliyor vede oyunları çok pahalı kopya oyunlar da yok çok masraf çokkkkkkk normalde en iyi görüntüyü nasıl alırım ????
  • hocam bende 46m87 aldım.tam olarak incelememi tamamlamasamda.dıgıturkte movimax film kanalını seyrederken görüntü çok net olmasına ragmen,amator kamera hissi uyandırıyo.yapmış olduğun ayarları detaylı olarak verırsen cok sewinirim.
  • 40m87 aldim bnde dün bimeksten 2.565 liraya.satan çock dediki kendiniz koliyi açip kurarsaniz garanti olmuyo servisi ariycaksinz o gelip kurck dedi doğrumudur acaba? ücretsiz kuruyolar mi yoksa öle bişey yok mu? kendim koliyi açiyim mi bi bilgisi olan var mi arkdşlar?
  • Doğrudur. Açma bir gün daha sabretmeni tavsiye ederim. Ücretisz kuruyorlar. Genel kontrollerini yapıp ayarlarını yapıyorlar. Sorarsanda muhabbetine bağlı oarak biraz detaylı kullanımını öğrenebilirsin. İnce ayrıntı anlamında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 26 Mayıs 2008; 23:55:23 >
  • bekledim sorun diil ama gelipde benden para isterlerse o zman tepemin tası atar.sonuçta eşşek diilim bende fişe takar işimi görcek vaziyete getiririm.maksat bi daha para vermemek.bakalim ariyip sorcm bi servis gelmeden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremx

bekledim sorun diil ama gelipde benden para isterlerse o zman tepemin tası atar.sonuçta eşşek diilim bende fişe takar işimi görcek vaziyete getiririm.maksat bi daha para vermemek.bakalim ariyip sorcm bi servis gelmeden.

para almıyorlar kurulum için
  • Almıyorlar merak etme . Sadece Duvar aparatı montajı veya siparişi filan yaptırırsan ona belki işcilik alınabilir. Ama zaten işi yapmadan önce konuşursun bunları. Onların aslında temel olarak yaptıkları kontrol ilk çalıştırmada ölü piksel, cihazda deformasyon varmı, Kutu içeriği doğru çıkmışmı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 27 Mayıs 2008; 11:28:03 >
  • quote:

bekledim sorun diil ama gelipde benden para isterlerse o zman tepemin tası atar.sonuçta eşşek diilim bende fişe takar işimi görcek vaziyete getiririm.maksat bi daha para vermemek.bakalim ariyip sorcm bi servis gelmeden.

dostum senin bimeksten aldığını gördüm samsung LE40M87BD 'yi 2560ytl 'ye almışsın sanırım ben pazar günü bakmıştım fiyatı 3000ytl'ydi . Hangi kampanyadan yararlandın peşin mi aldın taksitli mi aldın ? ve kampanya hala sürüyor mu bi bilgi verir misin aldığın fiyat bana çok uygun geldi bende almak istiyorum. Ve hangi bimeks noktasından aldın ?
    bimeks'in web sitesinde fiyat hala Fiyat: 2,539.83 YTL-------> KDV Dahil: 2,997.00 YTL bu şekide görünüyor . hızlı şekilde dönersen sevinirim bende ps3'de kullanıcam nasip olursa almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Money -- 27 Mayıs 2008; 18:11:49 >

• evet geldiler bugün kutudan çikartti garanti kağdini imzaladi fişe taktı ve gitti eleman:) neyse ben yaptım yapıcağmı az çok şuan için götüntü beni tatmin etmekte.
    servis ev sinema sistemi ve duvar montajlarında para alırmış diğer şeylerde para alma yokmuş.
    kitapçıkda 2 saatten fazla aynı görüntüyü sabit tutmayın diyo "ekran yanması" olabilirmiş.hiç başına gelen oldu mu acaba?

mcchaos pm'ni cevapladım...
  • quote:

evet geldiler bugün kutudan çikartti garanti kağdini imzaladi fişe taktı ve gitti eleman:) neyse ben yaptım yapıcağmı az çok şuan için götüntü beni tatmin etmekte.
    servis ev sinema sistemi ve duvar montajlarında para alırmış diğer şeylerde para alma yokmuş.
    kitapçıkda 2 saatten fazla aynı görüntüyü sabit tutmayın diyo "ekran yanması" olabilirmiş.hiç başına gelen oldu mu acaba?

mcchaos pm'ni cevapladım...

Lcd'lerde ekran yanması sorunu olmaz o söylediqin plazmalarda yaşanıyor daha çok ... Oyun oynarken falan işte fps'de enerji barı yada gta 4 'de harita yada tv izlerken kanal loqolarını kastediyo sabit görüntü anlamında lcd'lerde şimdiye kadar yaşayana raslamadım plazmanın teknolojisinden kaynaklanıyo gazın ısınması olayı kalıcı olursa burn in diyolar ...

• bende plamazda duydum lcd de hiç duymadim ama kitapçıkda öyle yazıyordu umarim gelmez başımıza yine de:)
  • quote:

bende plamazda duydum lcd de hiç duymadim ama kitapçıkda öyle yazıyordu umarim gelmez başımıza yine de:)

yok için rahat olsun plazmanın teknolojisinden kaynaklanıyo burn in olayı lcd 'nin teknolojisi daha farklı yanma sorunu yok yani tekrar hayırlı olsun tv'in darısı benim basıma bahsettıqın iskontoyu yaparlarsa bende alıcam nasip bakalım
    arkadaşlar benim ßi sorum olucak ben bu tv'yi alamazsam 2 model düşünüyorum biri Samsung Le40R81b 2.400ytl'ye bırakıyolar dıqerıde ps42c91h plazma modeli samsung'un plazmanın fıyatı oldukca uyqun qeldı ps3 kullanıcam ve dijital uyduda kullanıcam plazmada ekran yanması sorununu yaşar mıyım yani ne kadar olası bi olay kalıcı olarak alınır mı tatmın eder mı bu tv ps3 oynarken yada 400ytl fazla verıp Le40R81b almalıyım ? şimdiden teşekkurler cewaplarınız için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cash Money -- 28 Mayıs 2008; 19:49:56 >

• LE40M87BD Gold PC de KDV Dahil 2329 YTL olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 31 Mayıs 2008; 22:37:10 >
  • son bi kaç tane kalmış ben alcam birini inşallah bu akşam.

quote:

Orjinalden alıntı: TDB

LE40M87BD Gold PC de KDV Dahil 2329 YTL olmuş.
  • Bu tv gerçekten güzel ama çok parlak geldi bana ekranı yansıma yapmıyor ekranda görüntü varken siyah bile olsa görüntü ama bir an görüntü gider ya av geçildiğinde fln. işte orda yansıma yapıyor ekranda görüntü olmadığı için ama bu saliselik olayı takacak olan varsa hiç tv almasın hastanelik olur
  • Arkadaslar geçen hafta Samsung 40M87BD satın aldım. Şu anda Bursa'da Koruparkta yaşamaktayım. Salonda TV mi koyduğum yerdeki TV baglantı soketinde yalnızca iki tane çıkış mevcut bir tanesi erkek bir tanesi dişi olmak üzere. Bu durum TV mi uyduma bağlayıp izleyemeyeceğim anlamına mı geliyor acaba ? Veya hangi kablolar vasıtasıyla LCD TV mi bağlayabilirim?? Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.