Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Merhaba ben de Istanbul Bilisim'den M87 Siparisi verdim haftaya gelicek alet kismetse. yalniz aklima takilan sorular var bir arkadasimiz

m87'den 1080p sinyali alamadigini yazmis PS3'de, ben de bu Tv'yi PS3 ve 1080p icin aliyorum eger boyle bir olay varsa direk gelmeden iptal edeyim

siparisi. Bir sorum daha olucak daha once PS3'u Vestel HD Ready LCD TV'ye bagliyordum HDMI girisinden bu kabloyu TEKNO SA'dan 60 ytl civari

almistim. Bu kablo HDMI 1.3'u destekliyormu hadi desteklemiyor diyelim bu kablo olmadan 1080p goruntusu alamazmiyim? illa 1.3 destekleyen kablomu

gerekiyor? Bu sorulari cevaplarsaniz memnun olurum arkadaslar yeni bir m87 daha araniza katilicak insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cabrera -- 8 Eylül 2007; 4:13:12 >
  • sorunuzu kulup başlığında da sormuşsunuz aynısını oraya bakınız cevapladım.....
  • Bilvarch usted,

40M87BD 24 fps yi destekliyormu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gim53

Bilvarch usted,

40M87BD 24 fps yi destekliyormu acaba?

ben cevaplayayim.

hem evet hem hayir

saka bir yana eger surumunuz 1013 ustu ise (orn. 2000, 2002) evet

yoksa hayir desteklemez.

ama ps3 ile bunu 24 fps icin zorlayabilirsiniz.

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusxx1975 -- 8 Eylül 2007; 13:24:13 >
  • pegasus gerekli cevabı vermiş..Teşekkürler
  • sistemin son hali:

sonunda tv sehpasini almayi basardim.

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusxx1975 -- 10 Eylül 2007; 13:50:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

sistemin son hali:

sonunda tv sehpasini almayi basardim.

Dantel olayı bitirmiş abi??? Süper sistem..

• ps3 dikey standa bayıldım gece hoş oluyordur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

ps3 dikey standa bayıldım gece hoş oluyordur..

kesinlikle.

isigi super oluyor. bir de tamamen isiklari kapatiyorum. harika oluyor.

bu arada itfaiyeci:

dantel benim isim degil. onu hatun koydu.

pek de fena olmamis hani
  • dikey standın ışık dışında artısı oldumu ben zaten dikey kullanıyorum sonuçta standın artısı ne olabnilir almaya değermi diye düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

dikey standın ışık dışında artısı oldumu ben zaten dikey kullanıyorum sonuçta standın artısı ne olabnilir almaya değermi diye düşünüyorum..

aslında çok fazla bir artısı yok. ps3'ün bir usb çıkışını kullanıyor. ama buna karşılık standın iki usb'si var.

onun dışında çok da elzem birşey değil yani.

yalnız görüntü olarak ps3'ü daha doyurucu gösteriyor. Işığı kapalı iken kullansanız bile alt tarafını daha oturaklı gösteriyor. Hepsi bu.

Selamlar
  • Selamlar herkese dik standı nerden aldınız acaba :) süpermiş maşallah, online olarak satan bir yer var mı yoksa yurtdışından mı?

Teşekkürler & Saygılarımla,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirbt

Selamlar herkese dik standı nerden aldınız acaba :) süpermiş maşallah, online olarak satan bir yer var mı yoksa yurtdışından mı?

Teşekkürler & Saygılarımla,

ben yaklaşık 3 ay önce almıştım. weblebi'den. Hala aynı fiyata satılıyor.

Linki burada buyurun:

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=lCpnPGImCydj5z5unwymMQ

iyi günler
  • Çok teşekkürler, sağolun.
  • up
  • yeni inceleme;

arkada bulunan iki adet scarttan rgb yazanına scartınız rgb destekli ise takınız biraz daha soft ve hoş görüntü alıyorsunuz ANcak uydu alıcınızdan ses kısma açma yapamıyorsunuz.Bu port sadece net görüntü için ideal.
    bu yüzden rgb destekli scartınız varsa (mesela prgv7000 gibi) rgb den takmadan önce uydu alıcınızın sesini en yüksekte bırakın ve scartı takın daha sonra tv nizden ses işlemlerinize devam edebilirsiniz.
  • Guzel bilgi tesekkurler,darty den gelen elemanlar profigold scarti rgb den takmisllar goruntu iyi ses calismiyo dediginiz gibi.sansliyim duvara monte tvye kablo takip cikarmak eziyet
  • up
  • arkadaşlar anlayanlardan bir sorum olacak uzun yazmak istemiyorum
    37 m serisi ile 40 r81serisi arasında sadece full hd farkı mı var diğer tüm özellikler bana aynı gibi geldi.eğer aynıysa full hd şimdilik bana fuzuli gibi geliyor.eğer çok bir fark yoksa 40r81 i düşünebilirim. bu arada kısa bişey anlatayım.ben ekonomiden dolayı toshiba veya pıhılps düşünüyordum ama teknosada en az 20 tv içinde görüntü kalitesi olarak samsung 5 gömlek üste görünüyordu hele 40m87 serisi harikaydı ki 20 si de birbirine bağlıydı aynı film oynuyordu velhasıl kafanızı şişirmeyeyim.soruma cevap verirseniz sevinirim.fiyatların az daha düşmesini bekledikten sonra ikisinden birisini inşallah alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasar_vakti -- 24 Eylül 2007; 16:10:26 >
  • 37 inçte full hd almanız gereksiz farkı anlayamazsınız.40R81 de EISA ödülü aldı geçen ay.Hiç düşünmeden alabilirsiniz 40R81 i.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.