Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sadays

cuma ya da bir aksilik olmazsa pazartesi dosyalar elimde gibi ancak konuştuğum arkadaş kablonun özel olduğunu söyledi sanırım klasik rs232 kablo olmayacak gibi dosyalar olsa bile bakalım

Bu kablo çok casit bir kablodur. Şu anda tatildeyim ve 20 eylül gibi eve döneceğim. Eve döndüğümde size bu kablonun şemasını verebilirim. Kısaca bir ucu RS232 iken diğer ucu kulaklık ucu olan minijacj TRS tipinde bir bağlantı türüdür. TV arkasındaki siyah yuvarlak bağlantı yeri vasıtası ile firmware güncellemesi yapılır.
    Saygılar...
    Koray Üstüner
  • ölü piksel ve darty....

bir hafta süren tehdit ve konuşmalar sonucunda bugün samsung 40m87bd nin yenisini getiriyorlar. bakalım bunun versiyonu ne alemde cıkacak. gelir gelmez hemen ölü piksel kontrollerimi yapacağım tabii ki. bundada birşey çıkarsa samsunga da darty de lanet okuyacam valla. kimse kusura bakmasın :) gelince son detayları ve resimleri eklerim. saygılar.
  • sn.Duna inş. bir sorun çıkmaz bu seferde
  • çıkmazsa akşama ekliyeceğim son fotoğrafları :) ama çıkarsa darty yandı :)
  • ürün ellerine geçmiş ama tırlar saat 22dem önce karşıya geçmiyormuş. yarına kaldı bizim teslimat :) sakatlık çıkmasında gelsin yani :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

ürün ellerine geçmiş ama tırlar saat 22dem önce karşıya geçmiyormuş. yarına kaldı bizim teslimat :) sakatlık çıkmasında gelsin yani :)

Geç olsun, güç olmasın boşver :) Bu arada ürünü istemediğin taktirde, paranı iade etmek zorunda olduklarını da unutma. Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duna

ürün ellerine geçmiş ama tırlar saat 22'den önce karşıya geçmiyormuş. yarına kaldı bizim teslimat :)

sakatlık çıkmasında gelsin yani :)

sevgili duna,

hayirli ugurlu olsun. hep guzel seyler seyret insallah.

senin adina cok sevindim.
  • bende bu televızyondan almak ıstıyorum, 4500 YTL'den daha ucuza nerden bulabılırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch
    Bu arada ben başka bir uydu forumunda yöneticilik yapmaktayım 5 yıldır:çoğu yazılımları dostlarla beraber yaparız ve katkımda oldukça fazladır.

yardim edebilir misin? ben humax hd-1000 receiverimi yeni firmwareyi yüklemek istiyorum. kablo isini biliyorum fakat su PR-HD1000-Heaven.exe programindan bir lokma caktigim yok

bak, bu siteye girhttp://colibri.de.ms/ ve bu sitede PR-HD1000-Secrets.pdf yazan yeri bi gözden gecir istersen. firmware yükleme programi humax hd-1000/2000 icin ama anlamadim nasil olacak diye.
    bana HDTSNA 1.00.22 yazilimi lazim.

not:
    ben senin yerinde olsam hd1000 ni alirim cünkü bu hd-1000 de nagravision modulu icinde var ve 2tane ci girise sahip.
    hd-2000 ler ise teknik olarak ayni hicbir fark yok sadece nagravision modulu icinde yok.

• en kısa sürede yardımcı olacağım.
    Bu arada humax 1000 hdci Türkiyede yok.2000 var o yüzden ona yöneldim.
  • sagolun.

sd yayin yani türk kanallari icin m86 mi yoksa q91 dersiniz? cünkü m86 sizde var ve tr kanallarin durumunu daha iyi bilirsiniz. bana pc veya ps3 lazim degil zamanim sifir arada sira tv izlerim ve evdekiler ise türk kanallarini izler hep.
    quote:

Bu arada humax 1000 hdci Türkiyede yok

dogrudurcünkübu humax hd-1000 ler özel premiere icin. türkiyede premiere yok ve lazim degil ama yinede belki size nagravision modulu lazim olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrabzonReady -- 1 Eylül 2007; 12:59:22 >
  • Q91 olur sizin için.Ayrıca şu an emu yazılımla nagravisionları seyrediyorum ben zaten next 8000xcam (3-5 günlük key girerek)
  • trabzon ready dost son durum 2000hdci için yazılım da çıkmay başladı.Şimdi tercih edilebilirliği iyice arttı.
  • merhaba arkadaşlar ben de samsung almak istiyorum yalnız size bir kaç sorum olucak. Öncelikle ben daha önce samsung lcd aldım 3 ay önce ama bu modelden daha düşük bir model, eve getirim amstrad marka uyduma bağladım ve tv yi açtım. Önce gmrüntü çok güzeldi. Tam istediğiğm tv dedim. Ama ardından ekrana dikkatli baktığımda aşağıdan yukarıya hani scanner resimleri tararya onun gibi aşağıdan yukarıya çizgiler geçiyordu.Uydudan olmuştur dedim, kablo tvyi taktım, yine aynı sorun oldu bende hemen aynı gün gidip iade ettim. Şimdi tekrar samsung almak istiyorum. Samsungun özellikleri kağıt üzerinde çok iyi fakat ben aldığımda yine aynı sorunla karşılaşacağımdan korkuyorum. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

trabzon ready dost son durum 2000hdci için yazılım da çıkmay başladı.Şimdi tercih edilebilirliği iyice arttı.

Dostum hayırlı olsun tekrar.

Bende bugün yarın LCD alıcam. Memnun musun TV'dan? Bende 40W2000 ve bu model arasında kaldım.. Senin fikrin nedir?
  • yardımcı olacak kimse yokmu bnm sorunum hakkında
  • ben problem yaşamıyorum ancak söylediğiniz sıkıntı panelden değil yeterli kalitede olmayan bağlantıdan ve parazıtlenmöeden oluşur.
  • anladım dostum teşekkürler, büyük ihtimalle bu modelde alacağım ancak tek korkum bu.
  • hayırlı olsun
    iyi günlerde kullanın...
  • Efendim hayırlı olsun. Sony vazgeçtik herhalde. Genede güzel cihazdır kendileri. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.