Şimdi Ara

SAMSUNG 40M87 TANITIM YENI FOTOLAR EKLENDI!!!!!!!!!!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
32.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben olsam nasıl olsa yenisi gelecek sabaha kadar çalıştır
  • lcd de yukarıdan aşağı dalgalanmalar oluyormu, bugün teknosada izledim sadece 40 m 87 de böyle dalgalanmalar oluyordu ( bariz değil ama dikkatli bakınca fark ediliyor ), satıcı kablo ile ilgili olduğunu söyledi ama aklımda takılmadı değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: doctreus

Sevgili Bilvarch inceleme için sağol devamını elbette bekliyoruz.Yalnız benim bi sorunum var forumda bazı mesajlar yanlara çok taştıgı için önüne şu sağdaki
    reklamlardan geliyor ve okunmuyor bu normalmi yoksa bi ayarmı yapmak gerek.

Opera kullan oradan ayarlarsın
  • Karasal digital yayınlar için bu TNT Tuner nerden bulunur,bilgisi olan var mı ?
    Bu arada cihazı bende aldım Profigold sacrtla bağlayıp lig tv'den movie plus açıkken maç seyretmek çok keyifli ayrıca movie max kanalları çok canlı çıkıyor :)
  • sevgili unalhus yapacak birşey yok.1010 yazılımında bluray filmlerde 24fps alamzsın .Ama bu sorunu ps3 kullanınca görmezsin:çünkü ps3 zorla 24fps gönderiyor zaten panele.Senin ek sıkıntın movieplus ı hep menuden kapatmak ve açmak olur.

kal sağlıcakla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetce19

Karasal digital yayınlar için bu TNT Tuner nerden bulunur,bilgisi olan var mı ?
    Bu arada cihazı bende aldım Profigold sacrtla bağlayıp lig tv'den movie plus açıkken maç seyretmek çok keyifli ayrıca movie max kanalları çok canlı çıkıyor :)

TNT tuner ı niye araıyorsunuz anlamadım.Madem cihazı almışsınız e zaten var içinde...TR de bu yayın ne zamn gelir hangi kaliteyle gelir tartışlır bilinize..
  • ölü pikselde olsa yazılımı günceldi tv nin :( yazık oldu. pazartesi gelende umarım güncel yazılımla gelir :(
  • Tuner girişi var ama pcmcia tuner yok ki ? DVB-T 'den bahsediyorum.Trt kanalları şu anda karasal digital yayın yapıyomuş,doğubanktan bulunabiliyomuş diye bilgi aldım cevahir samsung bayinden,sattıkları bir müşteri soylemiş cam gibiymiş TRT
  • İLK SAYFAYA DRIFT OYUNU Oynarken çektiğim video yu ekledim..
  • direksiyonla mı oynadın pc versiyonu mu bu? çümkü ben klavyeyle hiç bukadar düzgün oynayamadım hassalık yoktu sağ yapıyorsun araba duvara gömüyor , frene basıyorsun lap diye duruyor.

galiba dreksiyonla oynamak gerekli
  • Gule gule kullan. Bende Full HD LCD almayi planliyorum. Goruslerin benim icin cok onemli.
  • adam işi biliyor yaaaa

offff şimdi bilvarch ın yerinde olsam F1 i m87bd den izlemek ne keyiflidir.
  • güle güle kullan iyi günlerde
  • Selam,

Bilvarch testler ve bilgiler için çok teşekkürler. Ellerine sağlık. Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda iki adet Samsung buldum. Birisi LE40M86BDX diğeri de 40M87BDX. İnternetten baktım ama farkları konusunda bir şey bulamadım. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

direksiyonla mı oynadın pc versiyonu mu bu? çümkü ben klavyeyle hiç bukadar düzgün oynayamadım hassalık yoktu sağ yapıyorsun araba duvara gömüyor , frene basıyorsun lap diye duruyor.

galiba dreksiyonla oynamak gerekli

hayır canım standart ps3 sixaxis kolla.Ps3 oyunu demo drift.
  • Güle güle kullan. Nihayet mutlu ana kavuştun.

Beni şahsen resimlerden çok yorumların ilgilendiriyordu. Lakin ilk sayfadaki o güzel yorumların iri fotoğraflarının gazabına uğramış ve satırların tamamı okunmuyor. Yüklemenin tamamen bitmesini beklemek de fayda sağlamıyor. Sanırım bir çok okuyucu da benim durumumda.

Selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanjub

Selam,

Bilvarch testler ve bilgiler için çok teşekkürler. Ellerine sağlık. Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda iki adet Samsung buldum. Birisi LE40M86BDX diğeri de 40M87BDX. İnternetten baktım ama farkları konusunda bir şey bulamadım. Bilgisi olan var mı?

hayır sadece kasanın altındaki şerit renk varkı var hepsi bu...
  • ee bugüne kadar neler izledin 87bd de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

Lakin ilk sayfadaki o güzel yorumların iri fotoğraflarının gazabına uğramış ve satırların tamamı okunmuyor. Yüklemenin tamamen bitmesini beklemek de fayda sağlamıyor. Sanırım bir çok okuyucu da benim durumumda.

Selamlar.

bende böyle bir sorun yok.opera,firefox,İE üç browser'la da denedim ama sorun yok.
    bence HD fotoğrafları bilvarch küçük koyduğu için üzülmek lazım...asıl güzellik HD fotolardaydı çünkü...
  • Bir hafta araştırma dalışına gittik adam hemen aldı yavvv. Güya beni bekleyecekti . Gelde oyunlarını al bari
    HAYIRLI OLSUN CANIM KARDEŞİM
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.