Şimdi Ara

SAMSUNG 4300 DOLUM YAPABİLEN VARMI YADA ÇİP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR SAMSUNG 4300 DOLUM YAPILABİLİYORMU BENİM MAKİNA DURUYOR ÖLE

• selam kardeşim
    samsung scx-4300 dolumu için gerekli olan chip denen malzemesi şu an piyasada yok
    ama sana süper bir bilgi
    gerçi canon dışında ürün alanlara pek yardımcı olmak istemem ama
    almışsın bir kere artık :)
    neyse
    scx-4200 modelinin chip ini takdırt.ve dolumunu yaptır.
    dene sonra bana durumu bildir.
    görüşürüz
  • selam ben doldura biliyorum
    isterseniz bana ulaşabilirsiniz cip dahil 90 tl kdv dahil
  • ayazshop.com sitesindeki telefonlarından ulaş ellerinde çipinin olup olmadığını sor dostum. ayrıca tozu diğerleriyle aynıdır tahminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hubert

SELAM ARKADAŞLAR SAMSUNG 4300 DOLUM YAPILABİLİYORMU BENİM MAKİNA DURUYOR ÖLE

chipler stoklarımıza girmiştir

www.istanbullbilisim.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babakanki -- 15 Haziran 2009; 21:47:19 >
  • merhaba

ayni sorunu ben de yasadim ayazshop.com var urun aldim sorunsuz calisiyoo abi yeni cip geldi mi oraya bakin cunku ben ne sorsam digerleri gibi yok cekmiyorlar
  • SAMSUNG SCX-4300 CHİP
    SCX-4200 İLE AYNI.
    TEST ETTİM ONAYLADIM.
    MÜŞTERİ MALİYETİ EN FAZLA 15 TL.
    DOLUMUDA 115 GRM. MÜŞTERİ MALİYETİ EN FAZLA 25-30 TL
    TOPLAM MAX. 40-45 TL K.D.V. DAHİL MALİYET
  • quote:

Orjinalden alıntı: copystar

SAMSUNG SCX-4300 CHİP
    SCX-4200 İLE AYNI.
    TEST ETTİM ONAYLADIM.

gittigidiyorda samsung-xerox chip reset cihazı 10 TL ye kadar düşmüş. bence onlardan al her dolumda çipini resetle çip maliyetinden kurtul.
  • chip resetterlar randımanlı çalışıyormu denedinizmi?

10 tl olanlardan bi lin k versene görelim bizde.
  • 10 liralık chip reset den ne beklenirki. : )

önce bi konuda da söylemişdim. rota teknoloji den fiyat alın.www.rotateknoloji.net birdewww.ayazshop.com dan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enerjiburo

chip resetterlar randımanlı çalışıyormu denedinizmi?

10 tl olanlardan bi lin k versene görelim bizde.

evet dostum aldım ve denedim. samsung scx 4200 ve xerox pe220 çiplerini gayet başarılı şekilde resetledi. resetlerken dikkat edilmesi gereken tek şey makinalar eski çipin seri numarasını hafızada tuttuklarından çipin epromunu yazdırmadan önce seri numarasını değiştirmek o kadar. gereklli tüm programlar ve açıklamalar kabloyla birlikte geliyor zaten. programı kuruyorsun kabloyu seri porta takıyorsun programın ön ayarlarını yapıyorsun her modelin resetleme şekli var o yönergeleri uyguluyorsun. hangi çipleri resetlediğini yazmışlar uygun olan yazıcınız varsa alın derim. eğer uygun olan yoksa satıcıya destekleyip desteklemediğini sorun öyle alın derim. linkini vereyimhttp://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-XEROX-LASER-TONER-CHIP-RESET-CIHAZI_W0QQidZZ18353286 bu linktede kargosuz 15 TLhttp://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-XEROX-CHIP-RESETLEYICI-KARGOSUZ_W0QQidZZ18343347

• quote:

Orjinalden alıntı: thuq

10 liralık chip reset den ne beklenirki. : )

önce bi konuda da söylemişdim. rota teknoloji den fiyat alın.www.rotateknoloji.net birdewww.ayazshop.com dan.

aynı malı satan arkadaş size bu cihazı 150 TL den satsaydı kalitelimi olacaktı anlamış değilim. zaten yapısıda çok maliyet gerektiren birşey değil seri porta bağlanan bir kablo sadece. dostum işkembeden sallamıyorum kullanmasam haklısın derim. bir zamanlar bu cihazları 80 TL - 100 TL gibi fiyatlardan satıyorlardı halada satanlar var. ayazshop.com daki cihaz bilgisayardan bağımsız çalışıyor o yüzden biraz pahalı. bu kabloyu cihazın seri portuna takıyorsun verdiği cd deki programı yüklüyorsun yazıcının modeline göre açıklamalar mevcut. çipin epromunu yazdırıyorsun dikkat edilmesi gereken konu çipin seri numarasını hafızaya alan makinalarda seri numarasını değiştirip epromu yazdırmak o kadar.

• quote:

SAMSUNG SCX-4300 CHİP
    SCX-4200 İLE AYNI.
    TEST ETTİM ONAYLADIM.

arkadaşım insanları yalnış yönlendirme 4200 chip taktım çalıştırdı diyorsun bitince reset yap tak bakalım çalışacakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: babakanki

quote:

SAMSUNG SCX-4300 CHİP
    SCX-4200 İLE AYNI.
    TEST ETTİM ONAYLADIM.

arkadaşım insanları yalnış yönlendirme 4200 chip taktım çalıştırdı diyorsun bitince reset yap tak bakalım çalışacakmı

arkadaş doğru söylüyor bence en mantıklısı scx-4300 ün yedek çipini almak ve epromunu çip reset cihazıyla clonlamak ve bilgisayara kaydetmek. sonrasında kaydettiğimiz epromun çip seri numarasını değiştirerek epromu yeniden yazdırarak sıfırlamak.

• evet dostum aldım ve denedim. samsung scx 4200 ve xerox pe220 çiplerini gayet başarılı şekilde resetledi. resetlerken dikkat edilmesi gereken tek şey makinalar eski çipin seri numarasını hafızada tuttuklarından çipin epromunu yazdırmadan önce seri numarasını değiştirmek o kadar. gereklli tüm programlar ve açıklamalar kabloyla birlikte geliyor zaten. programı kuruyorsun kabloyu seri porta takıyorsun programın ön ayarlarını yapıyorsun her modelin resetleme şekli var o yönergeleri uyguluyorsun. hangi çipleri resetlediğini yazmışlar uygun olan yazıcınız varsa alın derim. eğer uygun olan yoksa satıcıya destekleyip desteklemediğini sorun öyle alın derim. linkini vereyimhttp://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-XEROX-LASER-TONER-CHIP-RESET-CIHAZI_W0QQidZZ18353286 bu linktede kargosuz 15 TLhttp://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-XEROX-CHIP-RESETLEYICI-KARGOSUZ_W0QQidZZ18343347

tskler denicem

• Orjinalden alıntı: enerjiburo

evet dostum aldım ve denedim. samsung scx 4200 ve xerox pe220 çiplerini gayet başarılı şekilde resetledi. resetlerken dikkat edilmesi gereken tek şey makinalar eski çipin seri numarasını hafızada tuttuklarından çipin epromunu yazdırmadan önce seri numarasını değiştirmek o kadar. gereklli tüm programlar ve açıklamalar kabloyla birlikte geliyor zaten. programı kuruyorsun kabloyu seri porta takıyorsun programın ön ayarlarını yapıyorsun her modelin resetleme şekli var o yönergeleri uyguluyorsun. hangi çipleri resetlediğini yazmışlar uygun olan yazıcınız varsa alın derim. eğer uygun olan yoksa satıcıya destekleyip desteklemediğini sorun öyle alın derim. linkini vereyimhttp://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-XEROX-LASER-TONER-CHIP-RESET-CIHAZI_W0QQidZZ18353286 bu linktede kargosuz 15 TLhttp://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-XEROX-CHIP-RESETLEYICI-KARGOSUZ_W0QQidZZ18343347

iri
    tskler denicem

arkadaşım bu dolum camiasının birebir içinde biri olarak söylüyorum 4300 ün chipini resetleyemezsin bırak resetlemeyi çalışan 4300 chip bile bulmak zor piyasada(4200 ,pe220 resetler o ayruı bir konu mevzu 4300 chipi)

• Orjinalden alıntı: babakanki

Orjinalden alıntı: enerjiburo

iri
    tskler denicem

arkadaşım bu dolum camiasının birebir içinde biri olarak söylüyorum 4300 ün chipini resetleyemezsin bırak resetlemeyi çalışan 4300 chip bile bulmak zor piyasada(4200 ,pe220 resetler o ayruı bir konu mevzu 4300 chipi)

ben samsung 4300 çipi resetlediğini iddia etmedim. yazdıklarımı dikkatli okusaydın orada 4300 çipi resetleyip resetlemediğini satıcıya sormalarını söylediğimi görürdün arkadaşım. ayrıca yakında 4300 çipi piyasaya çıkar çıkmaya başladı zaten. bu cihazları bu modellerde toneri olupta fazla para vermemeleri için arkadaşlara tavsiye ettim. bu cihazla gelen program sadece çipi yazmıyor aynı zaman çipin okunmasınıda sağlıyor. yapılması gereken yeni alınan hiç yazdırılmamış çipin epromunu programla bilgisayara clonlayıp kaydetmek. zaten diğer çipler için yazılmış programlarda bu şekilde oluşturulmuş yazıcının çipinin imajı alınmış. orjinal hiç yazdırılmamış bir çip alınıyor bu aletle çipte bulunan eprom yazılımının yedeği alınıyor. dolum yapıldığında yazılımdaki çip seri numarası değiştirilip eprom yeniden yazdırılıyor böylelikle çip sıfırlanmış oluyor. bu durumda ilk başta yapılması gereken muadil bir çip bulmak tonere takmadan içindeki yazılımın yedeğini almak. dolum camiasında birisi olabilirsiniz, dolum yapmak başka konudur. bu çip işi daha çok yazılımla ilgili bir konudur.

• :) dolum işi ile chip işini ayırmak nasıl bir mantık anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: babakanki

:) dolum işi ile chip işini ayırmak nasıl bir mantık anlayamadım

dolum işi yaptığınız halde çip hakkında bilgin olmadığına göre demekki ayrı katagoriler, yoksa bilgin olurdu. böyleliklede her seferinde çip parası vermez dolum maliyetinde yükselmezdi böylelikle daha kazançlı olabilirdin. çip işi yazılımsal bir olaydır, sizin yaptığınız iş ise el becerisi isteyen mekaniksel bir olay. bence kendini biraz daha geliştirmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool111 -- 25 Haziran 2009; 23:03:40 >
  • arkadaşım ben chip reset makinasını makinasını yıllardır kullanıyorum ve dışarıya chip resetliyorum lütfen seviyeli olunuz küçümser yazılar yazmayanız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.