Selamlar. Acaba samsung 46 d 8000 modeli,usb veya harici harddisk'den hangi video formatlarını oynatıyor ? Bilgiyi bulamadım ! Bilen yardımcı olabilirmi ?
Hepsini... :) bu konuda en sorunsuz ve sınırsız TV kesinlikle.
quote:
Orijinalden alıntı: EnginAKB
Hepsini... :) bu konuda en sorunsuz ve sınırsız TV kesinlikle.
katılıyorum samsung USB format konusunda başarılı. artık en çok kullanılan mkv formatı. mkv de de sorunsuz olarak çalışıyor. sony ile samsung karşılaştırma yapmışlardı ( avrupatr.com ) sony bazı formatları ( mkv gibi ) oynatmıyordu. samsung ise bu konuda başarılı. ** ancak MKV dosyası altında bazı codeclerde MKV uzantısında şu marka hepsini oynatır olarak düşünmeyin. yinede samsung bu konuda diğer markalara göre gayet iyi.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Peki diyelimki, arkadaşımın bilgisayarından , bendeki harici harddisk'e , 3D film , 1080 HD film 'ler attım. Onlarıda oynatırmı acaba 46 D 8000 modeli ? Çok teşekkürler :)
Oynatır elbette, USB'den oynatma konusunda sıkıntı yaşatmıyor Samsung bildiğim kadarıyla. D8000 oldukça üst segment bir paneldir. Memnun olursunuz.
Bluray DisC 3d diger formatlar bütün formatları sorunsuz şekilde oynattı Tarafımdan denenmiştir
mantıklı olarak oynatacaktır. herhangi bir sorun yaşamazsınız.. alacaksanız eğer bazı firmalarda haftasonu indirimi yapıyorlar bakmalısınız bence iyi bir fiyat olduktan sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz. '' Samsung ürünleri için Samsung Türkiye garantisi olmasına dikkat etmelisiniz.'' Bildiğim kadarıyla ürünleri Samsung Türkiye garantisi altında satan firmalar avrupatr sitesi ( daha önce alışveriş yapmıştım ) ve Samsung Bayilerinde satın almanızı tavsiye ederim
TV mi alıyorsunuz Media Player mi belli değil....
Bugün hepsini oynatır ama yarın X bir format bulunur, ağzı açık kalır, oynatamaz :)
O yüzden TV nin player kısmını değil de PC yle bağlantıda sorun çıkarmamasına dikkat edin.
40D6000' im 2 aydır var.HDMI 1.4 kablo ile PC den kullanıyorum.....Herşeyiyle mükemmel......40D8000 eğer amuda kalkmıyorsa eminim aradaki en az 1.000 lira pahalı olmasından başka bir esprisi yoktur.
bende 46C8000 var aralarındaki fark nedir acaba
Herkese teşekkürler. :)
Kulllanma kılavuzunun 259. sayfasında desteklediği formalar var. D8000 , C8000 veya diğer B-C ve D serisi tvlerle aşağı yukarı aynı formattaki videoları oynatır. Neredesye her türlü filmi açabilir. Kodlama Profili High@5.1 olan ve Reframes değeri 5 ten büyük olan videoları açmaz bu açıdan bakılırsa Bluray oynatıcılardan sadece bir adım geridedir. Onları da oynatsa zaten Bluray oynatıcıya kim para verecekti
Daha düşük seviye kodlaması yapılmış (High@4.1 )bluray dosyalarını (m2ts) ve Hd video kamera ve fotoğraf makina dosyalarını da çoğu zaman açar. Bu formatlar birbiriyle yakın akrabadırlar , çok ufak tefek farklar içerir.
D7000 ve D8000 diğer Samsung tvlerin açamadığı 3 Boyutlu Bluray ham doaysı olan SSIF dosyalarını da açmaktadır. C8000'den en önemli farkı budur. Bu kayıpsız olarak , yani aynı orijinalı gibi , 3 boyutlu filmi tv usbsinden izlemek anlamına gelir.