Şimdi Ara

Samsung 46A656 Mı Sharp 46XL2E Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayağadır kafamda sharp 46xl2e vardı,samsung a bir bakayım dedim her şey değişti 46a656 yı gördüm,kafam karıştı.İki LCD yi göz önüne aldığımızda hangisini önerirsiniz,bunu nedeninide söylerseniz sevinirim.Hangisinde ki hangi özellik onu vazgeçilmez kılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uydurukk -- 6 Ekim 2008; 2:26:09 >

• güncel...arkadaşlar bugün yarın alıcam yardım ederseniz sevinirim
  • Hani amiyane bir laf vardır>>ehven-i şer diye yani kötünün iyisi>>>sen illa bu iki markaya kafayı takmışsan

Samy A/6 serisini alacaksın+
    Sharp TR için uygun cihaz değil,çok konuşuldu zamanında bu konu,bilhassa ben bir dünya şey yazdım Sharp hak.
    Yani mal iyi ama TR şartlarını göz önüne alınca,durumlar değişiyor!

Ayrıca neden bu iki model,başka panelmi yok memlekette??

Ne için alacaksın bu paneli,nedir izleme kaynakların,nedir beklentilerin v.s v.s,spesifik bilgiler verki,birileride bir şeyler yazsın sana+

Yok sen bu iki markadan hangisi deyip,kestirip atıyorsan o zaman Samy A/6 serisi diyorum bende,yani senin mutlak 2 tercihin
    üzerine+

Kolay gelsin
  • haklısın dostum sharp ın bu modeli hakkında araştırma yaptım biraz.kullanan bulamadım.6 serisi malum. o kadar alınacak marka varken sharp ın bu modeli ni düşünmek bence hata olur? sharp çok kaliteli ancak ülkemizde servis olayıyla çoğu yerde malesef güven vermiyor.Sharp 46XL2E tv test sitelerinde orta halli bir tv olarak gösterilmektedir. Saygılar
  • Katılıyorum kullananı yok...

quote:

Orjinalden alıntı: universteli

haklısın dostum sharp ın bu modeli hakkında araştırma yaptım biraz.kullanan bulamadım.6 serisi malum. o kadar alınacak marka varken sharp ın bu modeli ni düşünmek bence hata olur? sharp çok kaliteli ancak ülkemizde servis olayıyla çoğu yerde malesef güven vermiyor.Sharp 46XL2E tv test sitelerinde orta halli bir tv olarak gösterilmektedir. Saygılar

• Bence kıyaslanamaz bile kesinlikle SHARP ...
  • Beyler Sharp hak.hüküm verirken önce iyice öğreneceksiniz sonra bilgi vereceksiniz!

XL2 serisi ayrıca çok iyi bir modelidir Sharp ın Avrupa versiyonları içinde,ancak klasik Sharp sıkıntıları bundada vardır
    elbette,kaldıki bu modelin Samy A/6 serisiylede mukayesesi,sadece Sharp a haksızlık olur!!

Sn.Uyduruk,kardeşim sen İngiltere de yada Almanya da yaşasa idin,amenna,git koşa-koşa Sharp al derdim!!

Ama sen hala A/6 mı yoksa XL2 mi olsunda kalmışsan,aynen A/6 alır senin elin!

Yok sen.....abi ben daha iyi bir panel arıyorum,riskinide göze alıyorum dersen o zaman XL2 yi elbette alabilirsin tabiki!

Kolay gelsin sana++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bugün itibariyle gittim istediğim model altlı üstlü duruyordu samsung yalan(kötü bir görüntü değildi kelimeye göre :D) evet samsung parlak falan ama ikisine bakınca gerçekten sharp doğal duruyor ve SD daha iyi bir performans verdi ve hatta yanda 52 de vardı 52 siparişi verdim:D herkese teşşkürler,servisi pek dert etmiyorum,elektronik şans işi :)
  • quote:

XL2 serisi ayrıca çok iyi bir modelidir

çok iyi değil orta halli.sharp ın çok iyi modeli demek diğer çok iyilere haksızlık olur.6 serisi ile kalitede tabiki karşılaştırılamaz ancak kalitesi öyle yüksek bir model değildir. Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.